Ik ben erg blij met het grote aanbod en de diversiteit binnen het assortiment. De zoekfuncties en verfijningsmogelijkheden maakten het samenstellen van het pakket veel makkelijker dan de sites die ik voorheen heb bezocht. Mijn vrienden zijn ook erg blij met het pakket. Wat ik persoonlijk een leuke toevoeging vond, was dat onze tekst met de hand geschreven op de kaart stond. Dank jullie wel voor de fijne ervaring!
Ik had een nieuwe hip & mama cadeau box binnen gekregen. Hier zaten artikelen in die ik eerder ook al had gekregen. Ik stuurde hier een mailtje over en ik mocht gelijk iets nieuws uitzoeken ! Leuke artikelen en een super goede en snelle service!!
We hebben een prachtig pakket samen gesteld als cadeau. Toen het in het winkelmandje even niet goed ging, werd ik via de chat snel en vriendelijk geholpen!
Voor de derde keer besteld, binnen een paar dagen al bezorgd. Altijd leuk ingepakt, een leuk cadeautje om open te maken.
Hi Marije, Bedankt voor je review! En wat leuk dat je het goed ingepakt vond, wij doen erg ons best! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Vrijdag besteld en dinsdag in huis. Supertof ingepakt en van zeer goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Ah fijn dat het zo snel geleverd is. Hier worden wij ook blij van :) Bedankt voor je review! Liefs, Angela | Hip&Mama box
Snelle goede service, top kwaliteit. Alle producten zijn zoals omschreven evenals de levertijd.
Vanaf het moment van bestellen tot en met de levering duidelijke communicatie waardoor het leverings proces optimaal verliep.
Bedankt voor je review Ton!
Ik had nog nooit iets besteld via deze website, maar kan de service en producten aanraden. Het wordt snel bezorgd en de kwaliteit van de producten zijn goed. Ook het leuke inpakpapier waarin het inzit, maakt het uitpakken een feestje. Beide oma's die 60 werden vonden het cadeau super!
Hi Linda, Bedankt voor je leuke review. Altijd leuk om de oma's in het zonnetje te zetten! Liefs, Angela | Hip&Mama box
snelle en goede levering. Het product ( de juffentasjes) was er goed en mooi. Kwaliteit. Leuk en goed verpakt.
Hi Karlijn, Bedankt voor je review. De juffen tasjes zijn ook echt een hit :) Liefs, Angela | Hip&Mama box
leuke producten, snelle levering
Hi Brigitte, Bedankt voor je review! Liefs, Angela | Hip&Mama box
Wij hebben een abonnement genomen en zijn super tevreden. Is zo leuk om te geven. Wij hebben het genomen voor onze zoon en schoondochter die in december hun eerste kindje verwachten. Al 2 boxen ontvangen en we kijken al uit naar de volgende. Er zitten altijd mooie en heel nuttige dingen in. Zeker een aanrader. Ik ben alvast fan!!
Hi Brigitte, Bedankt voor je leuke review! Wij zijn altijd blij dit te horen van onze abonnementen :) We zullen de volgende box weer met veel plezier samenstellen. Liefs, Angela | Hip&Mama box
Bedankt voor je review Ilse! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Het was een hele leuke ervaring om zelf een mooie kado box samen te stellen. Met de het ruime aanbod kan je uit iedere categorie wel wat leuks kiezen om zo een compleet pakket kado te doen. Daarnaast ook een persoonlijke boodschap toevoegen, maar het helemaal af. Degene die het ontving was er super blij mee!
Hi Rowena, Wat leuk dat de ontvangers erg blij waren met hun cadeau! Bedankt voor je review :) Liefs, Kim| Hip&mamabox
Ik heb een aantal losse cadeaus besteld, omdat de boxen niet helemaal de smaak van de kersverse moeder was. Super snel geleverd en ze was er ontzettend blij mee! Dit gaan ik absoluut vaker doen!
Bedankt voor je review Simone! Tot snel ;) Liefs, Kim| Hip&mamabox
Al bijna twee jaar geleden dat ik een abonnement bij jullie afsloot tijdens mijn zwangerschap en wat vond ik dat leuk! Elke keer uitkijken naar welke verrassingen er weer in zaten. En telkens met de beste zorg ingepakt en met een gepersonaliseerd kaartje erbij, hartverwarmend! En dankzij jullie boxen heb ik ook een heleboel nieuwe merkjes leren kennen. En ook dboxen om zelf samen te stellen zijn superleuk om als kraamcadeau te geven, onze vrienden waren aangenaam verrast toen ze enkele weken geleden hun box geleverd kregen.
Wat super leuk dat je zo enthousiast bent Anneleen! Wij doen altijd erg ons best om van elke cadeaubox een feestje te maken! Liefs, Kim| Hip&mamabox
Wat boekjes gekocht voor onze zwangerschap bij de grootouders bekend te maken. Netjes op tijd alle boekjes aangekregen, deze waren ook nog eens mooi ingepakt en met toffe kaartjes werd duidelijk gemaakt wat wat was. Spijtig genoeg werden we , de week voor de bekendmaking geconfronteerd met een relatiebreuk bij een van de grootouders maar een mailtje naar Hip&Mama stelde ons gerust en we hebben ons boekje kunnen omruilen in een ander exemplaar! Prachtige service, perfecte boekjes! Zullen hier zeker en vast nog bestellen
Hi Anthony, Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Je kunt onze klantenservice hiervoor natuurlijk altijd benaderen, we vinden vaak wel een oplossing1 :) Liefs, Kim| Hip&mamabox
Had het snel in huis en kwaliteit is top!!!
Bedankt voor je review Saskia! :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Normaal shop ik zelf allerlei leuke cadeautjes bij elkaar, tot ik Hip&Mama Box tegenkwam. Een site vol leuke spulletjes die ook nog eens super leuk verpakt worden. Fijn dat het direct bij de ontvanger bezorgd kan worden en de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen. Binnen een maand tijd heb ik twee toffe boxen opgestuurd naar blije mama’s to be! Contact met Hip&Mama box over een product dat uit voorraad was verliep makkelijk en snel. Goede service waar ze toch nog het laatste item voor mij apart konden houden, top! Ik werd enthousiast van het vullen van mijn twee leuke boxen en zou Hip&Mama box zeker aanraden!!
Hi Iris, Wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze webshop, ik hoop dat de ontvangers erg blij waren met de spullen die ze hebben gekregen :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Heel blij met dit mooie cadeau. Super snelle service en heel mooi verpakt. Ik ga mijn zus hier heel blij mee maken. Mega leuke site dus kom zeker terug om meer te shoppen!!
Super leuk om te horen Emmelie. Wij hopen dat je zus heel blij er mee zal zijn! Liefs, Kim | Hip&Mama Box
Super service! Snel in huis, perfect verpakt! Ik kon het zo als kadootje weggeven en het servies was zo mooi. Je krijft echt waar voor je geld.
Bedankt voor je leuke review Bianca! Liefs, Kim | Hip&Mama Box
Leuke artikelen die in een mooie box samengesteld kunnen worden!
Hi Marian, Bedankt voor je leuke review! Liefs, Kim | Hip&Mama Box
Prachtig om zelf je producten samen te stellen en vervolgens de keuze te kunnen maken dat het in een leuke doos als cadeau wordt verstuurd.
Hi Ingmar, Bedankt voor je leuke review! Liefs, Kim | Hip&mamabox
De pakketten van Hip&Mama Box zijn allen mooi verzorgd en worden snel geleverd mét een leuk handgeschreven kaartje! Ouders en baby's worden hier blij van!
Bedankt voor je review Yvette! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze boxen :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Was leuk ingepakt waardoor het als kadootje voelde!
Bedankt voor je positieve review Suzanne! Liefs, Kim | Hip&mamabox
Altijd zeer benieuwd om de nieuwe box te mogen ontvangen!
Hi Anke, Spannend hé, elke keer een nieuwe box zonder dat je weet wat erin zit? Super leuk dat je tevreden bent over de boxen die je al heb ontvangen, bedankt voor je review :) Liefs, Kim | Hip&mamabox
Industrieweg 27
1785 AG Den Helder