cadeau en de hele verzorging een groot succes!!

Het opa&oma cadeau is zeer goed ontvangen en gewaardeerd. Het is origineel en het hele pakje was supermooi verzorgd met de stickers en handgeschreven wenskaartje. Een groot succes en meer dan aan te bevelen als je een cadeautje wilt opsturen. Heel veel dank x

Leuke producten

Had naamblokken besteld, netjes verpakt en correcte levering. Had wel graag in cadeauverpakking gehad, maar had 3 namen besteld. Alles zou in dezelfde verpakking zitten, wat natuurlijk niet de bedoeling was. Voor de rest alles in orde!

Top service en leuke spulletjes

Snelle reactie op vragen. Je krijgt leuke handige spulletjes voor de kleine. Mooi verpakt en persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Persoonlijker kan het niet.

Uitmuntend

Een mooie webshop en hele goede service op alle gebied! Dankjewel en ik kom zeker terug

Ik heb de hip&mama box vanuit het buitenland besteld. Ik was zeer tevreden met de ruime mogelijkheden van het kiezen van een cadeaubox tot het samenstellen van een eigen cadeaubox. De uitleg is eenvoudig en kwekerij te vinden. Van de ontvangers heb ik begrepen dat de cadeaus zeer mooi waren en tevens ben ik goed op de hoogte gehouden over het bezorg moment. Al met al dus echt fantastisch en zeker fijn als je een mooi cadeau wilt geven en niet in de gelegenheid bent persoonlijk langs te gaan

Zeer klantvriendelijk

Super leuke webshop waar ik eigen merk servies heb besteld. Ik werd via de chat op de site ontzettend snel en vriendelijk geholpen. Tevens had ik de volgende dag mijn bestelling al binnen. Ik beveel deze webshop zeker aan.

Feestje om te geven!

Super leuk verpakt en fijn dat je de cadeauboxen ook zelf kunt samen stellen

Een heel leuk kado voor oma's en opa's!

De set is van goede kwaliteit, ziet er ook heel leuk uit!

Verrassend

Telkens opnieuw word ik verrast met een box vol leuke spulletjes voor men baby meisje dat nu nog veilig in mama's buik zit.

Ik heb verschillende boxen cadeau gedaan voor het vieren van een zwangerschap. Wat ik fijn vind aan de hip&mama boxen is dat je op thema kunt uitzoeken, het echt als een verrassing bij de ander ontvangen wordt en je ook gemakkelijk het pakket naar een ander kunt laten versturen. (Dat kan namelijk niet overal) Wat het persoonlijk maakt is het (gratis) kaartje erbij. Omdat je ook nog eens een berichtje ontvangt als de verrassingsbox is geleverd, is het extra leuk als je dan van de ontvanger ook een heeel blij berichtje ontvangt. Dus zeker een aanrader!

Kei leuke box!

Echt een kei leuke box! ik had hem zelf samen gesteld voor mijn vriendin, wilde perse de chewie en bibs speen in een bepaalde kleur. Super lief kaartje erbij en leuk ingepakt, heel chique! Echt kei leuk om te geven!

Veel keuze en snel en mooi geleverd

Leuke kraamboxen samen gesteld. Breed assortiment en keuze uit veel leuke en mooie spullen. De ontvanger, voor wie de cadeaus waren, was erg blij! Bedankt!

Volgens verwachting een geweldig cadeau !

Volgens verwachting op de afmelding het cadeau mogen ontvangen en vol trots mogen geven aan mijn vriendin en haar dochtertje.

De abbonementenbox is echt een aanrader, ik keek altijd uit naar de boxen!

Het was als elke 3 maanden een kado voor jezelf en de kleine! Verrassend wat er weer in zou zitten en er zaten altikd8 hele leuke spulletjes in!! Ook de klantenservice was tip, snel antwoord en altijd vriendelijk! Jammer dat het alweer voorbij is! Ik heb de boxen aangeraden op insta en zal dit zeker blijven doen bij zwangere vrouwen in mijn omgeving! Bedankt!!

Leuk origineel cadeau

Mooie kwaliteit. Had het mooi gevonden als de letters ook op de achterkant hadden gestaan.

Passend kado

Heb de blokken voor een collega besteld. We wilden als collega’s iets persoonlijks geven aangezien het een gewaardeerde collega en spannende tijd was geweest. De blokken met naam en kroontje waren een mooi kado!

Leuk om te kopen en nog leuker om te geven.

Groot assortiment om uit te kiezen. Mooie en degelijke merken. Je kan er leuke combinaties mee maken.

Snelle levering, leuk verpakt!

Mijn levering was erg snel binnen en daarbij ook nog eens erg leuk verpakt! Dit had ik niet aangegeven of ervoor betaald dus dat was een extra leuke verrassing!

Superleuk cadeau-idee

Voor als je net als ik een hekel hebt aan babyshowers, maar toch iets wil bijdragen; top idee!

Service is top! 1 cadeau was uitverkocht ik kreeg direct een mail met andere opties. Super!

Het perfecte cadeau voor aanstaande ouders

Met veel plezier heb ik een cadeau samengesteld voor vrienden die een kindje verwachten. Voor elk budget is wel een pakketje samen te stellen. En het cadeautje was uiteindelijk heel leuk opgemaakt, en goed ontvangen!

Geweldig leuke spulletjes

Ik kreeg van mijn man een box voor mijn verjaardag. Het was een enorme verrassing en er zaten zulke leuke, mooie en handige spulletjes in. Voelde me jarig en aanstaande moeder tegelijk.

Een feestje in de brievenbus

Voor mijn moeder heb ik een hip en opa en oma box beste. Echt een super pakket. Ze is er super blij mee

Zeer goede&vlotte service

what you see is what you get! in de meest positieve manier! Dat kan je lang niet van alle online bestellingen zeggen, maar van de hip&mama box/site zeker wel! Leuke cadeautjes om te geven of aankopen voor jezelf, verschillende kleuren, goede kwaliteit en netjes afgeleverd binnen de afgesproken dagen. En dat tijdens de corona perikelen, dus daar was ik blij mee! Wij hebben de naam blokken perfect kunnen gebruiken tijdens een familie fotoshoot met onze pasgeboren dochter en deze krijgen nu een mooie plek in haar kamer als decoratie. Zal deze site zeker aanraden!

Zeer goed!

Buiten verwachting goed!