Formidabel!

Ik heb intussen al minstens 5 keer iets besteld bij Hip&Mama Box en telkens was er een snelle levering, is het mooi verpakt en zijn de spulletjes prachtig. De cadeauboxen zijn steeds een groot succes voor babyshowers of -borrels en ook voor mijzelf koop ik graag iets via de site. De grote houten speelbak met naam is heel erg handig en staat prachtig in onze woonkamer voor speelgoed van mijn oudste dochter. Ook oma kreeg 3 jaar geleden al wat cadeautjes van Hip&Mama Box en die worden nog steeds bij elk bezoekje gebruikt. Bedankt aan het team!

Hele mooie producten. Snelle levering. In een woord geweldig.

Super snelle service en leuk kistje om het bekend mee te maken!

Zo mooi én stevig!

Het pakketje was er snel, zat super mooi verpakt. Hoewel het geen cadeautje was, is het enorm fijn dat ze hier wel rekening mee houden door geen factuur etc mee te sturen. Het materiaal is stevig en mooi afgewerkt. Bovendien geven de ringetjes je de mogelijkheid om papieren te versteken of er uit te laten. Wij kijken er enorm naar uit om het te gaan gebruiken! Aanbevelen? Meer dan ja!

Niet het gewenste resultaat!

Ik kocht onlangst een dekentjr met naam voor mijn dochter. De stof is zo dun. Dat het doorzichtbaar is. De bedrukking staat op de onderkant ipv den bovekant. Zeker geen 30 euro waard!

Goede snelle service

Leuk ingepakt en tas paste door de brievenbus. Was snel bezorgd binnen 2 dagen in huis. Leuk cadeau !

Erg verrast door de mooie vormgeving, stijl en opbergruimte!

We zijn er erg blij mee en ze beginnen zich langzaam te vullen! Heel fijn dat bijv fotoboeken en schriftjes van de gastouder er in passen! Bedankt

TOP!!!

TOP

Heel blij

Schoolfotoboek is echt heel mooi en leuk geworden. Heel klein puntje misschien, mijn zoontje zit als het goed is 4 jaar op het KDV en daar is geen plaats voor in het boek. Misschien dat jullie dat nog kunnen uitbreiden. Verder echt top. Wel mogelijkheid om er iets in te schrijven maar (hoeft) niet teveel, hou ik van.

te klein

Ik heb effectief de beschrijving niet gelezen waar vermoedelijk de afmetingen wel zullen gestaan hebben. Ik ben enkel van de foto uitgegaan en dan verschiet je wel als je zo een klein spaarpotje ziet toekomen. Deze mag minstens dubbel zo groot zijn. De afwerking lijkt wel prima!

superleuke houten box

Helemaal blij met de gebloemde houten box om de echo foto's in te bewaren

Goede kwaliteit en snelle levering

Meerdere bestellingen geplaatst voor het bekend maken van onze kleine spruit. De kwaliteit is goed en de levering was snel. Soms zelfs sneller dan gepland. Heel erg fijn!

Een uniek geschenk voor ons gezin om te vullen met wensen en ervaringen!

De familiebox komt op onze nieuwe eettafel, waar hij elke week gevuld zal worden met ervaringen en wensen van die week. Op het eind van het jaar maken we de box samen open en blikken we terug op 2024! Een geschenk om vooruit en terug te blikken.

Mooie box met een klein minpuntje

De box is prachtig, daar kun je ook een mooi gratis kaartje bij bestellen. Handig voor de gever(s) om wat op te schrijven. Bij mijn bestelling is daar schijnbaar iets mis gegaan. Deze melding kreeg ik toen ik er na de levering om vroeg. Mijn tip zou zijn, stuur het kaartje gewoon even na. Kleine moeite, groot plezier!!

Prachtige producenten, snelle service!

Al meerdere keren gepersonaliseerde producenten gekocht. Geweldig om te geven en te krijgen. Snelle service, heel erg tevreden!

Fijne snelle service

Fijne website, maken van de bestelling ging soepel. Service van bestelling ging fijne en snel. Blij met het eindresultaat

Orgineel en snel verzonden

Leuke site met veel inspiratie cadeau’s. Alles word netjes en snel verzonden. Desgewenst doen ze er een hand geschreven kaartje bij. Heel attent

Netjes te woord gestaan via mail

Mijn bestelde pakketje was zoek bij DHL..na wat heen en weer gemail van mijn en jullie kant..uiteindelijk de bestelling opnieuw verstuurd.. nu wel gekregen en nog een extraatje voor de kleine !! Ben zeer tevreden over hoe het opgelost is !! Bedankt !!

Mijn pakketje was kwijt geraakt bij de dhl . En heb na een mail een nieuwe toegestuurd gekregen . Erg bedankt . Precies optijd toch nog ontvangen . Erg leuk schilderijtje

Super lieve mevrouw en super service!

Ik had een speciale wens voor de toekomst, ik heb een voorbeeld gestuurd en het is precies geworden zoals ik graag zou willen! Kortom super tevreden klant hier

Hele mooie cadeau box

Had de box logeren bij opa en oma gekocht voor mijn zus en zwager. Die vonden het echt een heel leuk cadeau. Dus kan de kleine Luca lekker gaan logeren bij zijn opa en oma.

GEWELDIG!

Heel snel geleverd & super mooie afwerking. Zeker een aanrader.

Perfect !

Heel fijn WhatsApp contact gehad ! Mijn vragen werden heel correct behandeld ! Kortom een hele fijne ervaring met Hip&Mama. Ik zal er zeker weer een bestelling plaatsen mocht ik iets nodig hebben.

Leuke, kindvriendelijke spaarpot!

Heel te vreden met de aankoop van de spaarpotten. Het formaat is ideaal. De print met de naam erop is heel leuk en mooie kleuren. Leuk als cadeau te doen aan kleinkinderen of gewoon als geboortecadeau (tip : je kunt er al het eerste spaargeld insteken). Een snelle levering, binnen 3 dagen. TOP bedrijf!!!

Fijne ervaring, goed bereikbaar

Website niet heel ordelijk. Telefonisch contact gezocht, werd meteen goed en prettig geholpen. Goede afhandeling en ook bevestiging dat mijn order afgehandeld was.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder