Geweldig mooi gepersonaliseerd cadeau !

Ik ben helemaal verliefd op ons gepersonaliseerd rompertje! Goede kwaliteit, mooie bedrukking en en hele leuke kleur! Ik kan Hip&Mama Box alleen maar aanraden! Super goede service, en snelle verzending om een gepersonaliseerd product te zijn! Niet twijfelen, en gewoon bestellen! Ik zal zeker nog meer leuke dingen bestellen!

Ik ben erg blij met het gekozen product. Het ziet er erg mooi uit en de ontvanger van het cadeau was er erg blij mee.

Fijne ervaring gehad !

SUPER!

Fijn contact, zeer vriendelijk en ben super goed geholpen. Heel blij met de leuke cadeautjes! Ziet er allemaal netjes uit en snel verzonden.

zeer goed en snel

prettige ervaring helaas naam op mutsje uit het midden maar waarschijnlijk mijn eigenschuld. Snelle en perfecte levering.

Vast een mooi product maar nog steeds niet aangekomen

Ik had een cadeau besteld voor mijn pas bevallen vriendin, echter heeft DHL het pakket al 3x verkeerde gesorteerd. Het is dus nog steeds niet bezorgd en met DHL kom ik niet in contact

Mooi, leuk en vlot

Ik heb tegen de feestdagen een hele leuke mooie bewaarbox met naam en geboortedatum van mijn petekind besteld. Ondanks de feestdagen kwam deze heel vlot binnen. De box is echt prachtig!! Dank jullie wel voor t maken en leveren van dit prachtige cadeau.

Grote verrassing

De ontvangers waren zeer verrast met het babynieuws. We konden het op een originele en leuke manier zeggen met het logeerkoffertje en het kistje.

Leuke overzichtelijke website met een groot aantrekkelijk assortiment. Zeer snelle levering en het pakje was al een cadeautje op zich. TOP!

Zo’n leuke cadeautjes om te geven of samen te stellen. Telkens als ik bij jullie een bestelling heb gedaan en ze aan de betreffende persoon geef, zijn ze dolgelukkig. Een echte aanrader om cadeautjes te kopen.

Heel blij met mijn houten kadertje en spaarpotje! Bedankt!

Snelle levering en mooie kwaliteit gepersonaliseerde artikelen

Super leuke beker

Super leuke beker voor een stel dat net papa en mama zijn geworden. Heel leuk.

Mijn ervaring is top verlopen de artikelen waren helemaal naar wens en voldeden volledig naar wens

Fantastisch mooi pakket!

Super mooi pakket zelf samen kunnen stellen. Heel snel geleverd en prachtig mooi bij elkaar ingepakt, waarvoor je niet extra hoeft te betalen. Super service!

Heel tevreden over de snelle opvolging.

Een echte aanrader voor een prachtig kraamcadeau!

Helemaal tevreden over de memorybox gebaseerd op het geboortekaartje. Heel mooie kwalititeit van foto alsook de houten kist zelf is van heel mooie kwaliteit. Ook de extra cadeautjes die ik aankocht waren heel erg mooi en leuk ingepakt. En daarbovenop nog eens een supersnelle levering! Een dikke 10! Ik weet waar ik moet zijn om een origineel kraamcadeautje te kopen.

geweldig

het cadeautje was voor mijn oma ze kreeg tranen in haar ogen zo mooi vond ze het! Ze was er heel blij mee!

Hip

Heel mooie afgewerkte en originele creatie. Snelle levering. Wij zijn heel tevreden. Hiermee kondigen wij op onze kerstkaarten ons 2de kindje aan.

Makkelijk te bestellen.. goeie levering. En het ziet er heel mooi uit.

Wow geweldig

Ik zocht iets voor men dochter haar begeleiding ( opvang) kerstcadeautje te geven ik wist echt niet wat tot ik moedt afgeven tot ik hier op de site keek en zag leuke tas die gepensioneerd kon worden dus heb dan de mok. Genomen met zlk zijn naam op thuis nog wat chocolade in gedaan en dan hop mooi verpakking en ze waren blij

Uitstekende service. Had de herinneringsbox al 2 dagen na bestelling is huis

Mooie doos. Had deze al eerder besteld voor andere kleinkinderen.

Helemaal top

Snelle verwerking en levering en prima kwaliteit. Heel blij!

Fijne ervaring

Het is een prachtige tas, precies zoals ik in gedachte had zo ziet die eruit en het is snel en op een goede manier verzonden en dat vind ik ook heel belangrijk!

Snelle levering en mooie artikelen

Originele cadeaus die snel geleverd worden, mooi verpakt en van zeer goede kwaliteit. De webshop is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder