Mooie kist en super service

Voor onze kleinzoon de kist besteld. Nadat hij geboren was de naam en geboortedatum doorgegeven en deze werd ondanks de drukke decembermaand binnen 3 dagen geleverd!

Persoonlijke organisatie en mooie producten

Makkelijke site met veel opties. Producten zijn zoals ik verwacht had en toen er onduidelijkheid was over de namen van de kinderen kreeg ik apart een mailtje om het te controleren. Heel fijn! Bestel er zeker weer!

Mooi afgewerkt!

Heel tevreden met mijn boxen die ik bestelde. Ze lijken van goede kwaliteit en zijn mooi afgewerkt. Ik kan niet wachten om ze af te geven! Tip: Kijk goed naar de afmetingen, het beeld op de foto kan soms wat een verkeerd beeld geven van de grootte. Maar zeker blij mee dus! :-)

Snel bezorgd en een prachtige box!

Wat een leuke webshop! Ontzettend leuk om een kraamcadeau / kerstcadeau zo persoonlijk te kunnen maken.

Fijn

Wij hebben bij jullie 2 rompertjes gekocht met daarop jullie woorden opa en oma! Wij zijn super blij met de kleur en hoe de romper eruit ziet. Ook voelt de romper zacht aan. Nu moeten we nog wachten om het te gaan vertellen aan de opa’s en oma’s dit word gedaan met de kerst.. Wij komen hier enorm naar uit en nogmaals jullie verkopen goede spullen met goede kwaliteit!

Mooi kleurtje!

Super snelle levering en mooi kleurtje, enige wat me wel gelijk op viel was dat bij de tekst july de y iets verder stond dan de andere letters. Verder wel tevreden.

Ruim assortiment en snelle levering

Hele leuke spulletjes en de levering is super snel

Supersnelle levering

Ik bestelde mijn spullen via de handige website en kon direct solen met een medewerker Ik sounder vóór de kerstdagen binnen hebben en via de app gehoord dat dat mogelijk was toen besteld en twee dagen erna al in huis Top hoor !

Er wordt gekeken naar oplossingen.

Na een telefoontje dat ik mij niet kon aansluiten bij de goede reviews, werd mij gevraagd foto’s door te sturen van de box waar ik niet tevreden over was. Dat resulteerde in een mooie mail waarin stond dat t allemaal in orde kwam, en dat de nieuwe box eraan zat te komen. Die was er inderdaad heel snel en voldeed prima. Daarom chapeau voor de goede en nette afhandeling.

Goede kwaliteit houten box.

Goede kwaliteit houten box, met leuke spulletjes erbij. Goede en snelle service.

Mooi product ziet er goed uit. Zijn erg tevreden. Snelle levering. Ruime keuze. Ik beveel het aan.

Prachtige kwaliteit, mooie opdruk een grootte

Super blij met het eindresultaat!!

Mooi cadeau

Snelle service en verzending, mooie producten. Wel wat prijzig maar leuk pakket om te geven. Blij mee!

Ik was wat laat met een verjaardagscadeau voor iemand. En dit werd snel opgepakt en werd de volgende dag nog bezorgd wat super fijn is! De jarige vond het een erg leuk cadeau en is er erg blij mee!

Prachtige koffertjes!

Heel erg mooi gemaakt en erg snel bezorgd.

Heel mooi foto boek besteld,ik ben er heel blij mee!

De cadeauboxen zijn het ideale kraamcadeau!

Regelmatig als één van de collega’s een kindje heeft gekregen laten wij een Hip & Mama cadeaubox gepersonaliseerd met naam van de baby bezorgen. En iedere keer ontvangen wij complimenten voor het cadeau! Jullie aanbod omvat voor iedereen een passend cadeau! Ook de huidige kerstbalactie is erg leuk!

De krijger van het cadeau was heel erg enthousiast!

Snelle levering, goede service. Boekje ziet er precies uit zoals op de site. Erg blij mee, leuk om te geven!

Mooie artikelen, leuk en persoonlijk. Erg blij met de boeken voor het eerste jaar van mijn tweeling.

Netjes geregeld

Snel goed verzorgd levering snel niets dan lof

Prachtige houten kist ontvangen met de foto op gedrukt van het geboorte kaartje van onze liefste zoon. De foto was in eerste instantie heel onduidelijk om af te drukken op de kist, dit werd meteen per mail gecommuniceerd door jullie en er werd 2x gevraagd om een nieuwe foto zodat het een perfecte afdruk zou worden op de kist. Hele fijne communicatie, snelle levering en een top product mogen ontvangen. Heel blij mee en ik raad hip&mama box zeker aan!

Geweldig en mooi

Goede tas. Mooi bedrukt !

Super goed product, snelle levering en top kwaliteit! Echt onwijs tevreden en een echte aanrader!

Het is zo’n leuke kado heel veel mensen hebben gevraagd waar ik dat heb laten maken. İk heb jullie site door gegeven jullie zullen nog paar bestellingen krijgen denk ik. Bedank voor jullie mooie ingepakt kado. Blijf zo doorgaan!

Goed product en goede naservive!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder