Leuk product. Snelle levering.

Leuk product, snelle levering.

Ik had de blokken met geboorte gegevens besteld. Dit ziet er super mooi uit! Ideaal kraamcadeau. Door de snelle levering, kon ik het op de dag van het bezoek geven.

Mooi!

Een herinneringsdoos met mooie kwaliteitsvolle spulletjes. Was een mooi cadeau! Snelle levering! Mijn kaartje was er helaas niet bij maar was ik al snel vergeten.

Leuk assortiment, snelle levering.

Mooi product ontvangen. Snelle levering. Iets prijzig.

Prachtig werk

Prachtig resultaat en mooie opvolging van de bestelling

Super! Een echte aanrader!

Ik heb bij Hip&Mama Box een geboorte poster met sterrenbeeld besteld als cadeautje. Hij werd snel verzonden en is echt heel erg mooi! Helaas kwam de zending beschadigd binnen, maar dit is heel erg snel en netjes opgelost. Er werd meteen een nieuwe gemaakt en de volgende dag verzonden. Echt super en een hele fijne service. Ik kan deze site zeker aanraden! Mooie producten en heel vriendelijk!

Mooie box!

Mooie box voor moeder. Ook snel bezorgd en al mooi ingepakt zelfs!

Ik heb goede service gehad toen mijn bestelling niet het juiste was wat wij graag wilden hebben, en zij mij de juiste toe gestuurd hebben en wij er heel erg blij mee zijn en hopelijk onze dochter die we in februari mogen omarmen ook.♡ Dank jullie wel. Mvg kim verhoef

Goed geholpen!

Mijn spoedbestelling was dezelfde dag verstuurd, zelfs gepersonaliseerd en in een mooie cadeaubox! Erg blij mee.

Mooie kwaliteit, vriendelijke hulp

Ik heb een bewaar box/ geboorte box besteld en de kwaliteit is prachtig. Ik kwam erachter dat ik niet thuis zou zijn als deze geleverd zou worden dus na telefonisch contact was het meteen goed opgelost. Erg vriendelijk personeel!

Hartstikke bij met fotolijstje echo, ziet er precies zo uit als op de foto en snelle levering.

Leuke boxen om je vrienden mee te verrassen.

Je kiest een box die he wil schenken. Het wordt met zorg ingepakt en geleverd. Top!

Fantastische

Goede contact, en de herinneringsbox is echt fantastisch geworden met het geboorte kaartje van mijn zoontje. Echt een aanrader. Heel blij mee

Fijne site

Snelle levering, overzichtelijke site, mooie producten

Heel snelle service met mooie producten.

Ik had na enkele dagen (3) al mijn gepersonaliseerde bestelling ontvangen. De producten zijn zoals beschreven op de website en van goede kwaliteit. Zeer blij en kijk er al naar uit om dit cadeau te geven aan de mama.

Leuk boekje, en snel bezorgd

Nu al een aantal keer wat besteld! En elke keer super tevreden! Hele leuke originele kraamcadeautjes! En spullen van mooie kwaliteit.

Super mooi en snelle levering

Erg blij mee met de aankoop, mooi en goede kwaliteit, direct nog een keer gekocht

Snelle service, bestelling voldoet helemaal aan de verwachting!

Dit is zo leuk om kado te doen. Erg origineel en je krijgt er leuke complimenten over.

Super!!

Super snelle levering en het ziet er echt fantastisch uit! Echt een aanrader!

Ontroerd...

Verdriet binnen het warme team van onze school...één van onze collega's verloor zijn vader... Omdat rouwen binnen verschillende culturen soms anders is, wilden we graag een koester-kist, die voor zowel zichzelf als voor zijn vrouw en 2 jonge zonen van waarde zou zijn. Hip&Mama Box zorgde voor een oprecht dankbare stilte...perfect gegraveerd...stipt geleverd...beschermend verpakt...én ongetwijfeld, met liefde gemaakt! TEAM De Spoorzoeker - België.

Super leuke site

we hebben een foto boek besteld. het is erg mooi (gemaakt van hout) en heel erg leuk ingepakt. een echte aanrader als je een origineel cadeautje zoekt :)

Snelle levering, topservice & ongelofelijk mooi kistje

Een prachtig kistje gekregen met een enorm mooie afwerking! Zelf heb ik al een kistje met naam van mijn kindje en nu kan ik het eindelijk zelf eens cadeau geven! Leukste en origineelste cadeautje om af te geven als je het mij vraagt! Een kistje om je mooiste herinneringen en dromen in te bewaren.

Mooie producten met zorg en aandacht beschilderd en voorzien van naam Snelle levering

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder