Snel en goed.

Ondanks dat het een gepersonaliseerd artikel is was het enorm snel binnen. De romper is van prima kwaliteit en we kunnen niet wachten om hem cadeau te doen ! Bedankt

Super service en mooi product

Ik had een memorybox besteld, waarbij ik zelf een fout had genaakt in de datum. Na het krijgen van de verzendmelding kwam ik hier pas achter. Dit hebben ze echt netjes opgelost. Het product zelf is ook erg mooi.

Mooie producten, mooi ingepakt. Goede levering.

Superleuke spulletjes ontvangen

Het assortiment is te leuk en de spulletjes zijn ook erg leuk ingepakt binnengekomen. Er was een kleine fout gemaakt met 1 artikel maar met wat kort whatsapp contact snel opgelost! Kortom erg tevreden ik ga hier zeker vaker bestellen!

Uitstekende service

Snel bezorgd zit er keurig uit en ik was blij de beide kerstballen te zien, dank daarvoor ze zijn geweldig

Prachtige persoonlijke spaarpot

Ik was op zoek naar het perfecte kraamcadeau en kwam bij deze spaarpot uit. Erg leuk om de naam van de baby erop te laten drukken zodat het echt een persoonlijk cadeau wordt. Gowdw kwaliteit en ziet er goed uit. Het was een geslaagd cadeau.

Fantastische service!

Ik had een naamslinger besteld en aangegeven dat ik deze zo snel mogelijk in huis wilde hebben. Ik had de bestelling nog geen minuut afgerond of ik werd gebeld met een briljante oplossing. Ik kon mijn bestelling ophalen in Anna Paulowna, zodat ik 'm 3 dagen eerder in huis had dan de post (ivm weekend). Fantastisch!! En de houten naamslinger is ook een aanrader!

Superleuk

Ik heb voor mijn beide kleinzoons een spaarpot met hun naam gekocht. Heel leuk, ook als ze groter zijn is deze nog geschikt! De gratis kaart erbij is handgeschreven, dat vindt ik wat minder mooi.

Super tevreden!

Vlaggenlijn met naam voor onze zoon besteld van Jolein. Bij notitie in het bestel opdracht aangegeven of het met voorrang geleverd kon worden. En ja toch vrij snel hebben wij de vlaggenlijn ontvangen. Heel blij mee!

Super leuk cadeau

We hebben de slingers cadeau gedaan. Ze zijn heel leuk, goede snelle levering.

Door de autofill van chrome waren mijn adresgegevens foutief ingevoerd. Na contactopname werd mijn leveradres snel aangepast en kon ik het pakket binnen 3 werkdagen afhalen. Vlot bereikbaar / Geweldige keuze / Mooie verpakkingen

SUPER SERVICE!!!

Snel verzonden, top verpakt en producten zijn zelfs nog mooier in het echt als op de foto!

Nog steeds niet geleverd

Geen bruikbaar contact over uitblijven levering

Gepersonaliseerd servies besteld , ziet er echt super leuk uit. Makkelijk om te maken via de website en het was ook nog snel geleverd. Zeer leuke cadeau ideeën op deze website !

Cadeautje om uit te pakken

Wat een fijne site om iets te bestellen! Ook als het geen cadeautje is maar gewoon voor jezelf is het een cadeautje om uit te pakken! Voelt heel persoonlijk niet als de zoveelste klant die wat heeft besteld maar met zorg verpakt en verstuurd!

Super tevreden met zowel de aankoop als de geboden service!

- site is overzichtelijk - levering was snel - de box die we gekocht hebben was super mooi verpakt. - super goed geholpen door de klantenservice. Er was iets niet helemaal goed gegaan door een fout van mijn kant, maar na contact met de klantenservice werd dit zeer netjes en fatsoenlijk opgelost. Nogmaals dank.

Fijne communicatie en snelle levering!

Getipt voor de site, zeker een aanrader.

Leuke site, snelle levering en goed materiaal. Leuk kado voor mijn kleindochter ontvangen.

Top serivice!

Top serivice! Mijn klant was aangenaamd verrast en vond het mooi! Snelle levering en goede kwaliteit van de geleverde artikelen.

Prachtig afgewerkte memorybox in een goede verpakking opgestuurd! Een mooi cadeau om te geven.

Een aanrader! Mooi cadeau om te geven door de prachtige en degelijke afwerking.

Top!!!’

Goede service super leuk cadeau

Ik.heb heel.mooie cado besteld voor me zusje in jullie site hij kwam mooi ingepakt binnen hij was heel mooi

Vlotte service, mooie producten!

Ik bestelde op de site 2 gepersonaliseerde spaarpotjes en een gepersonaliseerd babyrompertje. Mooie kwaliteit en zeer snelle levering. Ik kan niet wachten om mijn cadeaitjes af te geven!

Super goede service en mooie producten!

We hebben een prachtige herinneringenbox voor onze dochter mogen ontvangen! Wat een plaatje. We kregen er ook nog een pepernotenzakje cadeau bij, waar onze peuter erg blij mee was. Dank je wel voor de fijne service en de mooie producten

Prima prijs/kwaliteit

Het product werd snel geleverd. Prima kwaliteit.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder