Mooi product,goede sevice

Tevreden over de letters en kleur van de blokken.

Superservice

Onze fijne DHL bezorg(st)er had het pakketje over het hek in de regen gegooid. Hierdoor was ons kraamcadeau beschadigd. Meteen dezelfde dag app contact gehad met Hip & Mama en 2 dagen later kregen we al een nieuwe persoonlijk gemaakte plaat toegestuurd

Fijne wedshop met hele leuke artikelen

Wij wilde een persoonlijke box voor ons neefje, we kregen een super snelle reactie en het ontwerp stond super snel klaar!! Heel blij met het mooie resultaat. Fijne service!

Top kwaliteit, snelle levering en bij vragen snel antwoord

Super leuke spullen

Verzorgde en vlugge service!

Het pakje kwam heel verzorgd toe met leuke gepaste details zoals de stickers volgens thema waarmee de afzonderlijke producten ingepakt werden.

Quality and good communication

I recommend branding boxes for kids. They are fabulous!

Super! Hele mooie producten en super fijn voor je baby.

Hele fijne persoonlijke producten. Unieke spullen om de mooie momenten mee te delen samen met je kleintje!

Mooi product!

Bestellen ging gemakkelijk en resultaat mag er wezen! De levering ging ook snel, dus goede ervaring.

Prachtig!

Onwijs fijne stof, mooi afgedrukt op het rompertje.

Mooi pakje, snelle service.

Voor de eerste keer besteld website werkt goed. Bestellen, afrekenen, super eenvoudig. En op een paar dagen in huis.

Het cadeautje voor onze kleinzoon was mooi ingepakt, en zag er ook mooi uit

Super service voor een prima prijs!

Echt een hele fijne website met nog leukere spulletjes. Ik had mijn bestelling vrij snel nodig en zonder problemen of extra kosten werd hier dan ook spoed achter gezet. Ook kreeg je er nog een gratis cadeautje bij mét naam. Conclusie: een top winkel!

Helemaal geweldig

Ik had wat besteld kwam helaas beschadigd aan maar gemaild en de volgende dag reactie en er werd een nieuwe opgestuurd. Top service en super leuk dingen

Mooie producten!

Hele mooie producten, snelle verzending en ook nog eens leuk ingepakt. Heel blij mee !

Mooie naam blokken

Mooi afgewerkt en mooi verpakt Vlotte bestelling en levering Top!

Snel geleverd en een prachtig pakket!

Ik heb de boxen al meerdere keren besteld en ze blijven super

Petfect

Snelle levering en geweldige productkwaliteit. Prachtig vakmanschap

Aflevering is goed verlopen.

De bestelling en verwerking is naar tevredenheid afgewerkt. Vriendelijke groet,

Een superfijne klantgerichte webwinkel met unieke kado’s .

Heb voor de tweede keer de gepersonaliseerde geboorteblokken besteld. Heel mooi de kersverse ouders vonden het een geweldig mooi kado. Bij de tweede had ik per abuis de verkeerde geboortedatum opgegeven. Vrijdagavond via de app gevraagd of ik een nieuwe blok kon bestellen. Had al snel antwoord terug dat ze me dan een nieuwe sticker zouden sturen dit ivm de kosten. De dinsdag had ik deze al in huis en was kosteloos. Dat noem ik pas service. Niet 100 maar 200% tevreden dus een aanrader om hier een unieke kado te bestellen .

In een woord: Super!

Snelle levering en ziet er kwalitatief goed uit! Denk dat papa super blij gaat zijn met het cadeau.

Super leuk boek

Super leuk gepersonaliseerd boek voor mijn dochter. Ik had het boek ook voor mijn eerste dochter en je kan er lekker veel in schrijven maar ook voldoende ruimte om er foto’s bij te plakken.

Helemaal top

Leuke spullen voor een goede prijs. Zelfs na 18.00 nog antwoord gehad mijn berichtje met een vraag. Dus helemaal top

Erg klantvriendelijk en snelle levering!

Via de app contact gehad over de leverdatum. Er werd aangeboden om de bestelling met spoed te behandelen en het pakketje werd de volgende dag al bezorgd. Super fijne en persoonlijke service.

Snel bezorgd

Product zoals beschreven!