Leuke box voor kersverse mama en papa

Ik bestel altijd de geboorteblokken voor onze werknemers die een kindje krijgen. Iedereen is enthousiast! ik probeer dan ook steeds de kleur en dergelijke aan te passen aan hun geboortekaartje. Omdat je alle details kan specifiëren is het een persoonlijk cadeau. Leuke attentie om cadeau te doen!

Werd goed op de hoogte gehouden over me bestelling en werd snel geleverd.

Het was de eerste keer dat ik wat bestelde daar maar ga zeker nog wat bestellen.

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

Mooi product, snelle levering!

Twee mooie cadeautjes kunnen geven bij een kraambezoek! Erg mooie producten, zoals omschreven op de site. De producten had ik snel in huis. Zeker een aanrader!

Wooden name blocks - perfect personal touch

I always order the wooden name blocks from Hip & Mama Box when my colleagues or family have a baby. Everyone is always super happy and grateful to receive them as it is such a beautiful gift with the most perfect personal touch. Its always so beautifully packaged and I always leave a personal note to be sent straight to their addresses. Its so easy for me but so beautiful for the people receiving.

Mooie producten!

Mooie producten, goede service

Snel geleverd, super mooie doosjes gemaakt zoals ik had gehoopt

Prachtig!

Super mooie herinneringen doos , snel bezorgd, top service!

Snel geleverd en super blij met het koffertje.

De bestelling werd snel geleverd en het koffertje is precies zoals de afbeelding op de site.

Helemaal top!

Opbergboekje van hout besteld. Ziet er heel goed uit. Alle kaarten passen er goed in! Mijn dochter kan nu als ze groot is er zelf in terug kijken.

Had zelf een box in mekaar gestoken als cadeau voor een collega die niet bevallen is. Ze vond het echt super, alles klopte. Was heel mooi ingepakt en gepresenteerd!

Erg fijne ervaring!

De geleverde producten zijn allemaal mooi in orde en stuk voor stuk prachtig. Bij 1 item werd er een foutje gemaakt. Dit brachten ze direct in orde en ze stuurden mij gratis een nieuw exemplaar op!

Super snelle levering

Fijn dat het zo supersnel geleverd is. Was een cadeautje en gelukkig optijd.

Iedereen die ik het cadeau heb gegeven vond het zo origineel en leuk! Bij elke reactie kwamen er tranen! Echt een top cadeau om te geven en te krijgen!

Ja familie buren vrienden collega's

Hele leuke gepersonaliseerde cadeautjes

We kregen voor de geboorte van onze dochter een prachtig gepersonaliseerd cadeau. Nu doen we dit anderen ook cadeau en alle reacties zijn even blij als wijzelf waren. Heel leuk en persoonlijk en iets wat je voor altijd bewaard. Ook blij met de snelle service.

Goed!

Erg goed, snel geleverd

Alles volgens afspraak. Vlotte bezorging

Gepersonaliseerd & gewaardeerd

De gepersonaliseerde kraamcadeaus vielen goed in de smaak, ze waren er heel blij mee

Super service!

Hele goeie service! Ivm spoed lag het pakketje de dag erna direct klaar. In de avond nog contact gehad waar meteen op gereageerd werd. En super blij met het eindresultaat!

Heel erg goed

Super goede service! Snelle reactie via de mail en denken mee in oplossingen. Top!

Ze belde me ivm naam of dat het goed was geschreven Dat vindt ik gewoon echt super want inderdaad ik had het fout geschreven

Mooi maar had mee verwacht van de inhoud

De box was echt heel mooi maar voor een box van 75 euro (inhoud 30 euro) had ik meer verwacht. Enige wat erin zat was iets van douchegel een knuffeltje en een bordje met de naam. Dat vond ik wel tegenvallen. Kwaliteit is wel echt perfect.

Leuk om te krijgen en om weg te geven!

Goede website ervaring, snel in huis! Mooi verpakt en mooie producten!

Makkelijk bestellen, mooi gemaakt

Het was makkelijk om het product te bestellen en het eindresultaat is heel mooi geworden. Het enige minpuntje; dat je in je winkelwagentje niet kunt zien welke naam je hebt ingevuld, dus je weet niet of het goed gaat. Voordat je hebt afgerekend, zie je het wel, dus vandaar toch een 10!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder