Super service!

Snel geregeld, mooi product

Blij met mijn aankoop

Heel leuk tekendoosje gekocht voor mijn nichtje. Kwam al heel snel binnen en was goed verpakt. Het doosje zelf is echt een pareltje. Heel leuk en origineel cadeau om te geven voor haar 1e verjaardag.

Alles snel geregeld en super mooi . Ben super tevreden met de service en ook het product

Mooi, kwaliteitsvol en snel geleverd!

Ondertussen al 3 memoryboxen besteld voor verschillende kindjes. De jonge ouders vonden het telkens geweldig!

Hele mooie vlaggenlijn, leuke prijs, snel gemaakt én verzonden. hem helaas nog niet delen omdat onze kleine vent nog niet geboren is. Kan niet wachten tot het zo ver is.

Geweldig!

Alles netjes ontvangen zoals besteld. Zeer tevreden met deze geweldige box!

TOPSERVICE!!

Mooie kwaliteit van de geleverde producten, dochtertje was zeer tevreden met haar verjaardagscadeau's!

Super mooi kraamcadeau

Mooie herinneringen box, ouders van de baby waren er heel blij mee. Snelle service en levering!

Geweldige cadeau’s om weg te geven of om zelf te kopen

Voor mijn eigen dochter heb ik een geweldig mooie gepersonaliseerde doos gekregen met gepersonaliseerde producten en andere baby producten. Aangezien ik dit zo leuk vond heb ik voor een baby die onlangs geboren is zo’n zelfde doos gekocht met gepersonaliseerde producten. Ook de mensen aan wie ik het gegeven heb waren razend enthousiast. Ik zou het iedereen adviseren als prachtig kraamcadeau!

Hele fijne en snelle service!

Er is een mooi product afgeleverd wat aan onze wensen voldoet. We werden snel geholpen en ook erg fijn dat je een update over je bestelling kreeg. Daardoor wisten wij dat het ook onderweg was.

Perfecte service!

Vriendelijke & snelle afhandeling! Mijn bestelde memorybox had een kleine beschadiging en ik kon na Whatsapp contact de box retourneren en kreeg kosteloos een nieuwe toegestuurd. Echt service!

Mooi gepersonaliseerd kraamcadeau

Vlaggenlijn met naam en geboortegegevens gegeven als kraamcadeau. Mijn vriendin is er erg blij mee. Mooie kwaliteit. Website overzichtelijk en veel keuze in (gepersonaliseerde) kraamcadeaus voor een schappelijke prijs. Vlot verzonden. Goed verpakt. De gratis inpakservice mag wat mij betreft wel in een wat vrolijker/feestelijker papier.

Súper Goed!

Mooie tas, made with love.

Mooiste momenten bewaren

Onze zoon is te vroeg geboren en ik zocht iets om veel herinneringen te bewaren. Wij hebben de middelste maat aangeschaft en hij is gewoon perfect! We zijn zo blij met deze box en de spullen die we erin gaan doen. Het idee kwam van een vriendin en ik vind het geweldig!

Bestellen ging wat lastig maar de bezorging ging goed

Bij het bestellen via mobiel ging niet vlekkeloos. Heb het een paar keer opnieuw moeten doorzetten. Uiteindelijk is het goed gegaan. Had het pakketje besteld voor vrienden in België die pas bevallen zijn. Heb het rechtstreeks naar hun laten sturen. Ze vonden het pakket heel leuk.

Goede levering en afwerking

Snelle levering!

Leuke artikelen en een snelle levering. Het product was mooi gemaakt, alleen kon het wat beter worden ingepakt als cadeau. Hij was namelijk niet ingepakt en er zat alleen een blaadje bij met een confetti print. Dus dat viel wel tegen, maar het product zelf was heel mooi.

super service

Mijn zus was heel tevreden met haar zwangerschapsbox. Knap dat je deze ook zelf kan samenstellen. Heel goede service!

Hele mooie box

Hele mooie box, mooi afgewerkt. Snel in huis.

Snelle en goede service

Heb leuke kraamcadeau’s besteld. Ga hier zeker vaker bestellen!

Super duidelijk, efficiënt.

Mooi verzorgd, snel verstuurd.

Positief snel en heel mooi.

Alles perfect geregeld en snel en super mooi.

Producten waren helemaal naar wens, snelle levering en goed verpakt verzonden. Kortom; helemaal tevreden en blij ermee!

prachtig kado waar alle leuke kadootjes makkelijk in pasten

Als je een kado moet maken voor een collega die voor het eerst vader is geworden is het altijd lastig iets te verzinnen waaruit blijkt dat er met aandacht is gezocht naar bijzondere dingen, iets dat er mooi uitziet en waarbij je zoveel mogelijk verschillende dingetjes kwijt kunt zodat het altijd wel bij iemand past. Het was een schot in de roos en de naam van de kleine op de box en een paar van de spulletjes viel zeer in de smaak.

fantastische service!

Na mijn melding dat de kwaliteit van mijn bestelling niet goed was , werd er meteen actie ondernomen. Zonder problemen werd er een nieuwe verstuurd. Erg blij mee!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder