Leuke doosjes, topservice.

Ik had de doosjes snel nodig en ze hebben mijn bestelling met spoed verwerkt. Enorm blij daarmee!

Prettig

Leuke artikelen

Goede en snelle service!

Super leuke en persoonlijke naam slinger besteld als kraam cadeau. Leuk om te geven en te krijgen. Hip & mama box was per ongeluk een van de vlaggetjes vergeten te leveren. Na 1 mailtje werd het ontbrekende vlaggetje alsnog super snel bezorgd. Goede en snelle service! Ik kan het iedereen aanraden als kraam cadeau.

Erg handig en leuk assortiment

...

Heel tevreden!

Ten eerste een breed aanbod van mooie producten. Daarnaast werd mijn vraag via Whatsapp direct vriendelijk beantwoord. De levering was onwijs snel! Zou hier zeker weer bestellen.

Snelle, nette levering en een prachtig invulboek van goede kwaliteit!

Echt een hele fijne webshop!

Al twee keer goed geslaagd bij jullie. Zelf heb ik nog geen kindjes, maar mijn nicht heeft pas een tweeling mogen krijgen. Voor haar vind ik het geweldig om cadeautjes te kopen voor de kleine mannetjes. Dus ik blijf zeker bij jullie bestellen. Leuke artikelen en goede prijs/kwaliteit verhouding! Zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie bestel dus! X

Super service !

Mijn pakje had een spoed levering en het is op tijd aangekomen waarvoor dank !

Mooi product en goede service

Ik heb een herineringsdoos gekocht. De levering verliep vlot. De doos ziet er prachtig uit. De tekening is er mooi opgedrukt. Eerst even het laatste stof van het hout vewijderen en dan is ze gebruiksklaar. Laat de fijne herinneringen maar komen.

Mooie spullen, goede en snelle service

Ik heb het als zeer positief ervaren. Leuke site met leuke spullen. Makkelijk word je door alle stappen heen geleid. Vervolgens is het geleverde product ook nog in het echt heel mooi en supersnel geleverd. Top!

In 1 maand tijd 2x oma! Voor beide kleinzoons een box met naam en geboortedatum besteld met een tandendoosje. Snel geleverd. Toen ik belde met een vraag kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

Prachtig ingepakt en super mooi speenkoord

Precies zoals het hoort. Bestelling vlot geleverd. Cadeau precies zoals afbeelding. Heel leuk ingepakt Zeer tevreden

Origineel kado en snel geleverd.

Ik zag de vlaggenlijn met naam en geboorte gegevens op de site en was meteen enthousiast. Eenvoudig, en heel erg origineel. Mijn dochter en schoonzoon waren er ook erg blij mee. Ik had het met drie dagen in huis, heel erg fijn.

Mooie cadeaubox en het was snel in huis

Top ervaring met Hip&Mama. Ik had gebeld omdat ik de spullen op tijd in huis moest hebben. Werd goed en vriendelijk geholpen en de spullen waren de volgende dag in huis!

Prachtig

Voor de eerste keer besteld voor mijn toekomstig metekind Liza Marie en het is prachtig. Spijtig dat de 2 laatste letters omgedraaid zaten maar dit is opgelost. Liza Marie gaat dit zeer mooi vinden en ik ga als fiere meter dit aan haar geven . Bedankt

Uitmuntend! Kan niet beter

Wat een prachtig iets had moeten zijn ging helaas toch iets anders dan geplad, mijn opa kwam te overlijden en hij wilde graag dat de familie wist van mijn zwangerschap voor hij overleed! Ik woon zelf niet meer in Nederland, ruim 4000 km verderop dus eventjes vertellen zat er niet in, er moest iets speciaals gedaan worden! Dat werd dus meteen geregeld! Hip&mama box had prachtige houten doosjes met daarin de text : je wordt oma, oom, tante ect ect, deze dus direct besteld en na dat ik had uitgelegd aan dit fantastische bedrijf dat er haast achter zat hebben ze de zelfde middag als het contact nog de bestellingen afgewerkt! Iedereen had optijd hun pakket en hebben dit mooie nieuws nog met mijn opa kunnen vieren voor hij iets later overleed. Hip&mama heeft ons ontzettend geholpen met de snelle verwerking en een zware tijd een stukje makkelijker gemaakt voor ons allemaal... Wat een prachtige producten. Ik heb alleen maar love voor dit bedrijf! Binnekort weer een bestelling plaatsen, er is veel te veel leuks te vinden op de site, lastig kiezen!

Super mooie box

Zelf items bij elkaar gezocht en dit werd in een mooie doos geleverd. Heel veel keus in verschillende prijscategorieën. Assortiment voor mama's mag van mij nog wel wat worden uitgebreid.

Wat een service!

Wij bestelden een aantal zaken om te zeggen aan onze naasten dat we zwanger zijn. We hadden deze snel nodig aangezien we binnenkort verhuisden. Na een berichtje, werd het pakje meteen verwerkt en kreeg ik het sneller dan snel thuis geleverd! Daarnaast zijn het superleuke dingen van kwaliteit! Zeker aan te raden!

Super service

Ik had een houten bord besteld met sterrenbeeld in sand kleur voor mijn zoon en in het roze voor mijn dochter. De bedoeling was om deze een plekje te geven op de slaapkamers. Bij openen van de doos zag ik dat ze beiden sand kleur waren. Ik heb hier over contact opgenomen en kreeg alsnog de roze gratis toegestuurd. Super service! Nu staat de roze op haar slaapkamer en de andere naast elkaar in de woonkamer. Heel erg blij mee!

Leuk om te geven en te krijgen

We kregen zelf een koffertje als kraamcadeau voor onze dochter. Een paar weken later bestelde ik hetzelfde koffertje voor de dochter van een vriendin. Echt heel leuk! Ik was er zo blij mee, dat ik ook nog twee dozen voor mooie herinneringen voor mijn zoontje en dochter bestelde. Ik ben er superblij mee. Voor mij geen 5 sterren omdat ik de jungle doos niet met sticker had verwacht. Ik denk dat deze niet een leven lang mooi blijft en de andere wel.

Fijn contact gehad over mijn bestelling. Er werd snel gereageerd op mijn mail.

Leuk kraamcadeau

Mooi houten spaarpotje met met handige opening aan de onderkant ( geen schuifbodem die er te makkelijk uit glijd) Ouders waren er heel blij mee :)

Snelle service!

Een mooie houten herinneringenbox! Ideaal als kraamcadeau.

Super mooie box ontvangen

Voor een bepaald bedrag een box uitgekozen, zowel verassing voor de gever als ontvanger wat erin zou zitten. Je kon het geslacht aangeven, favoriete kleuren, het uiterlijk van de box was zelf samen te stellen. Een handgeschreven kaartje was ook een optie. Ik vond het als gever een hele fijne manier om een kado te bestellen. Heel veel opties en zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtig kraamcadeau ontvangen

Ivm vakantie vakantie hebben ze de bestelling ontzettend snel verzonden. De volgende dag al in huis en de memorybox en blokjes zagen er zeer mooi uit. Netjes verpakt . Ontzettend tevreden en voor de volgende keer zou ik zeker weer als eerste hier wat gaan bestellen .

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder