Leuk cadeautje!

Vlotte levering en super handig dat ze het niet herkenbaar hebben ingepakt. Erg blij met mijn aankoop.

Mooi materiaal en knap uitgewerkt

We bestelden twee houten kisten waarvan eentje gepersonaliseerd op basis van een geboortekaartje. Dit werd mooi uitgevoerd zoals besproken werd. Alleen jammer dat de afgesproken datum verre van gehaald werd en we toch vrij lang moesten wachten op de bestelling. Het tandenpotje dat we er extra bij kozen viel kleiner uit dan de foto doet vermoeden.

Super service! Snel, makkelijk en een prachtig cadeau

Op de website is veel keuze aan kraamcadeaus! Erg origineel en de ontvanger was enorm blij! De kwaliteit is top en het cadeau was snel geleverd. Daarnaast is het fijn dat het gratis ingepakt wordt en er gratis een kaartje bij kan! Ik ben absoluut tevreden!!

Uitstekende service en mooie kwaliteit

Een mooie memorybox besteld met twee tandendoosjes. Deze werden snel geleverd. Mooie kwaliteit. Alleen was de box in sepia geleverd i.p.v. in kleur. Even contact opgenomen met de klantenservice en dit werd meteen opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Vijf sterren dubbel en dwars waard.

Top ervaring!

Amaai wat een snelle service. Goede levering, goed verpakt, goede lever dienst. Maar vooral een hele mooie doos, goede kwaliteit. Ben echt super tevreden.

Prachtig

Mooie gepersonaliseerde items besteld. Aanrader !

Top service, persoonlijk en op maat!

Na een bezoek op de website was ik enthousiast over de invulboeken. Ik wenste echter net een andere combinatie dan ik online kon vinden. Via whatsapp werd ik super snel en vriendelijk geholpen en kon ik dezelfde dag nog mijn bestelling op maat plaatsen. Ook met betrekking tot de levertijd werd ontzettend meegedacht en ik had het product al een paar dagen later in huis Nogmaals enorm bedankt! Ook de producten zijn erg mooi en we zijn er super blij mee.

Het perfecte kraamcadeau

Ik heb de kaarthouder als kraamcadeau gekocht en wat is dit een leuk en persoonlijk cadeau! Mooi ontwerp en snelle verzending.

Service op maat

Door omstandigheden kon ik geen standaard box laten bezorgen, gelukkig was het na kort contact mogelijk het pakketje zo aan te passen dat het geen probleem meer was. Ontzettend fijn dat met zo weinig moeite ik toch een leuk pakketje heb kunnen versturen. De nieuwe papa en mama waren er erg blij mee!

Was perfect cadeautje

Fantastisch en snel!

Heel goede service! Was heel snel in België. Ook heel mooi kadertje en persoonlijk! Aan telefoon ook heel vriendelijk!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed en snel

Ik heb nu al een paar keer bij hip en mama besteld en ik ben heel tevreden . De producten zijn zo als op de foto's en zijn van goede kwaliteit . De bezorging is snel en netjes .

Snelle levering en leuk kraamcadeau

Snelle levering (3 dagen) dus leuk om mee te nemen als cadeautje bij kraamvisite!

Super leuk!

Snelle service Mooie kwaliteit Mooie betaalbare prijs

Snelle bezorging en leuk verpakt

Ik had de Wally de walvis met 3 kleine visjes erin gekocht voor mijn neefje. Heel erg leuk cadeautje

Meer dan ik verwacht had

Een eerste bestelling is altijd afwachten. Ik had mijn verwachtingen niet heel hoog, om teleurstelling te voorkomen. Toen het eenmaal binnen was was ik er super blij mee, veel meer dan ik had verwacht. Ik had voor een vriendin als cadeau onder andere de kraambezoek boek besteld (gepersonaliseerd). Deze was verkeerd gemaakt, ipv kraambezoek boek was het ‘mijn eerste jaar boek’. Ik belde ze op en het was zo geregeld. Makkelijk te bereiken (heeeeeel belangrijk!!) Erg netjes en snel afgehandeld. Zo fijn ervaren en ze hadden het zo snel goed gemaakt dat ik daarna nog 2 keer heb besteld:) TOP!

Uitmuntend

Zeer goede service. En zeer snelle levering. Danku.

Goede kwaliteit

Box ziet er prachtig uit en is, net zoals de inhoud, van goede kwaliteit

Mooie producten

De houten box met naam ziet er mooi uit, net als op de website. Ook het persoonlijke naambordje voor op de slaapkamer deur is van mooie kwaliteit. Snelle levering en mooi ingepakt.

Vlotte levering. De bewaarbundels voor de geboortekaartjes zijn ook erg leuk!

Duidelijk en overzichtelijk en volgens afspraak!!

Ik zal zeker vake bij jullie een order plaatsen. Eerlijk en oprecht en leveren wat er gezegd wordt!

Snelle levering van en goede kwaliteit

Pakketje werd binnen 3 dagen netjes afgeleverd. Ik kon het pakketje volgen!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder