Super mooie box

Zelf items bij elkaar gezocht en dit werd in een mooie doos geleverd. Heel veel keus in verschillende prijscategorieën. Assortiment voor mama's mag van mij nog wel wat worden uitgebreid.

Wat een service!

Wij bestelden een aantal zaken om te zeggen aan onze naasten dat we zwanger zijn. We hadden deze snel nodig aangezien we binnenkort verhuisden. Na een berichtje, werd het pakje meteen verwerkt en kreeg ik het sneller dan snel thuis geleverd! Daarnaast zijn het superleuke dingen van kwaliteit! Zeker aan te raden!

Super service

Ik had een houten bord besteld met sterrenbeeld in sand kleur voor mijn zoon en in het roze voor mijn dochter. De bedoeling was om deze een plekje te geven op de slaapkamers. Bij openen van de doos zag ik dat ze beiden sand kleur waren. Ik heb hier over contact opgenomen en kreeg alsnog de roze gratis toegestuurd. Super service! Nu staat de roze op haar slaapkamer en de andere naast elkaar in de woonkamer. Heel erg blij mee!

Leuk om te geven en te krijgen

We kregen zelf een koffertje als kraamcadeau voor onze dochter. Een paar weken later bestelde ik hetzelfde koffertje voor de dochter van een vriendin. Echt heel leuk! Ik was er zo blij mee, dat ik ook nog twee dozen voor mooie herinneringen voor mijn zoontje en dochter bestelde. Ik ben er superblij mee. Voor mij geen 5 sterren omdat ik de jungle doos niet met sticker had verwacht. Ik denk dat deze niet een leven lang mooi blijft en de andere wel.

Fijn contact gehad over mijn bestelling. Er werd snel gereageerd op mijn mail.

Leuk kraamcadeau

Mooi houten spaarpotje met met handige opening aan de onderkant ( geen schuifbodem die er te makkelijk uit glijd) Ouders waren er heel blij mee :)

Snelle service!

Een mooie houten herinneringenbox! Ideaal als kraamcadeau.

Super mooie box ontvangen

Voor een bepaald bedrag een box uitgekozen, zowel verassing voor de gever als ontvanger wat erin zou zitten. Je kon het geslacht aangeven, favoriete kleuren, het uiterlijk van de box was zelf samen te stellen. Een handgeschreven kaartje was ook een optie. Ik vond het als gever een hele fijne manier om een kado te bestellen. Heel veel opties en zeker voor herhaling vatbaar.

Prachtig kraamcadeau ontvangen

Ivm vakantie vakantie hebben ze de bestelling ontzettend snel verzonden. De volgende dag al in huis en de memorybox en blokjes zagen er zeer mooi uit. Netjes verpakt . Ontzettend tevreden en voor de volgende keer zou ik zeker weer als eerste hier wat gaan bestellen .

Leuk cadeautje!

Vlotte levering en super handig dat ze het niet herkenbaar hebben ingepakt. Erg blij met mijn aankoop.

Mooi materiaal en knap uitgewerkt

We bestelden twee houten kisten waarvan eentje gepersonaliseerd op basis van een geboortekaartje. Dit werd mooi uitgevoerd zoals besproken werd. Alleen jammer dat de afgesproken datum verre van gehaald werd en we toch vrij lang moesten wachten op de bestelling. Het tandenpotje dat we er extra bij kozen viel kleiner uit dan de foto doet vermoeden.

Super service! Snel, makkelijk en een prachtig cadeau

Op de website is veel keuze aan kraamcadeaus! Erg origineel en de ontvanger was enorm blij! De kwaliteit is top en het cadeau was snel geleverd. Daarnaast is het fijn dat het gratis ingepakt wordt en er gratis een kaartje bij kan! Ik ben absoluut tevreden!!

Uitstekende service en mooie kwaliteit

Een mooie memorybox besteld met twee tandendoosjes. Deze werden snel geleverd. Mooie kwaliteit. Alleen was de box in sepia geleverd i.p.v. in kleur. Even contact opgenomen met de klantenservice en dit werd meteen opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Vijf sterren dubbel en dwars waard.

Top ervaring!

Amaai wat een snelle service. Goede levering, goed verpakt, goede lever dienst. Maar vooral een hele mooie doos, goede kwaliteit. Ben echt super tevreden.

Prachtig

Mooie gepersonaliseerde items besteld. Aanrader !

Top service, persoonlijk en op maat!

Na een bezoek op de website was ik enthousiast over de invulboeken. Ik wenste echter net een andere combinatie dan ik online kon vinden. Via whatsapp werd ik super snel en vriendelijk geholpen en kon ik dezelfde dag nog mijn bestelling op maat plaatsen. Ook met betrekking tot de levertijd werd ontzettend meegedacht en ik had het product al een paar dagen later in huis Nogmaals enorm bedankt! Ook de producten zijn erg mooi en we zijn er super blij mee.

Het perfecte kraamcadeau

Ik heb de kaarthouder als kraamcadeau gekocht en wat is dit een leuk en persoonlijk cadeau! Mooi ontwerp en snelle verzending.

Service op maat

Door omstandigheden kon ik geen standaard box laten bezorgen, gelukkig was het na kort contact mogelijk het pakketje zo aan te passen dat het geen probleem meer was. Ontzettend fijn dat met zo weinig moeite ik toch een leuk pakketje heb kunnen versturen. De nieuwe papa en mama waren er erg blij mee!

Was perfect cadeautje

Fantastisch en snel!

Heel goede service! Was heel snel in België. Ook heel mooi kadertje en persoonlijk! Aan telefoon ook heel vriendelijk!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed en snel

Ik heb nu al een paar keer bij hip en mama besteld en ik ben heel tevreden . De producten zijn zo als op de foto's en zijn van goede kwaliteit . De bezorging is snel en netjes .

Snelle levering en leuk kraamcadeau

Snelle levering (3 dagen) dus leuk om mee te nemen als cadeautje bij kraamvisite!

Super leuk!

Snelle service Mooie kwaliteit Mooie betaalbare prijs

Snelle bezorging en leuk verpakt

Ik had de Wally de walvis met 3 kleine visjes erin gekocht voor mijn neefje. Heel erg leuk cadeautje

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder