Ontzettend leuk!

Snel binnen en alles goed voor elkaar super leuk om je zwangerschap mee aan te kondigen

Mooie producten en snelle levering

Gepersonaliseerde kraamcadeaus naar keuze. Snelle levering. Mooie producten.

Aanrader voor iedereen die eens 'out of the box' wil denken ;-)

Al 3 keer een cadeaupakket bij iemand thuis laten leveren en al 3 keer uitbundige reacties! Bij 1 pakket was ik zelf aanwezig toen het werd uitgepakt, en je ziet echt de liefde die hierin wordt gestoken! Het uitpakken is een belevenis op zich.

Erg te vreden

Het is zeker een aanrader. Heb er al een paar keer al besteld ben er nog steets erg te vreden over.

Een mooie website met fijne service en top cadeauboxen!

Ik heb zelf een cadeaubox samengesteld voor een collega. Het kwam toe en was aangenaam verast! Heel mooi geschikt in de doos, fijne verpakking! Bedankt!

Super mooi product

Precies zoals ik verwacht had super mooi Zou hier zeker nog een keer bestellen

Snel geleverd! Vooral voor een gepersonaliseerd product

Ik was blij verrast hoe snel de box binnen kwam. Aangezien het gepersonaliseerd is met een naam. Het zag er erg leuk uit en is stevig genoeg om als bewaardoos te gebruiken!

Prachtig unieke bewaarkist

Ik was op zoek naar een mooi bewaarkist voor alle spulletjes voor mijn eerste puppy. Na Google werk kwam ik bij hip&mama uit. Zoveel mooie producten en keuzes kwamen voorbij, maar uit eindelijk de keuze gemaakt voor de grote kist met klep. We hadden het heel snel in huis, perfect verpakt in een goede doos. De kist zag er echt geweldig uit. Echt een blikvanger voor Fien haar plekje, maar ook zeker leuk in een kinderkamer. De kist is van mooi hout gemaakt men makkelijk door een kind te openen omdat het van licht materiaal is gemaakt. Zeker een aanrader dus als kraamkado voor alle herinneringen in te stoppen.

De memorybox die ik heb ontvangen voor de spulletjes van mijn overleden zoontje heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het is een prachtige manier om al mijn dierbare herinneringen te bewaren. De box zelf is van uitstekende kwaliteit en het ontwerp is zowel stijlvol als tijdloos. Het voelt als een schatkist vol met kostbare momenten en emoties. Deze memorybox zal zonder twijfel een bijzondere plek innemen in mijn huis en mijn hart. Bedankt voor deze geweldige creatie!

Helemaal top!

Fijne service. Binnen enkele werkdagen in huis en ook nog eens in een leuke verpakking. Aanrader!

Ik heb een memorybox besteld (thema jungle) voor de geboorte van mijn metekindje. Het paste perfect in het thema van hun babykamer. Het resultaat was prachtig. De boxen zijn erg fijn afgewerkt en worden geleverd zoals op de site staat. Ik heb binnen de week de box toe gekregen. Van een snelle service gesproken! Ik ga hier zeker nog dingen bestellen.

Superleuk kraamcadeau!!

Voor een nicht in Amerika de naam blokken besteld voor hun pas geboren zoontje! Echt heel leuk, ga zeker vaker bestellen!

Niet twijfelen: gewoon bestellen!

De naamblokken in het goud besteld via de site van Hip&Mama. Ze zijn zoals vermeld stond op de site binnen 3 werkdagen binnen. Superleuk ingepakt! Meteen klaar om kado te doen aan de kleine van een vriendin. Zou zo de blokken voor mezelf bestellen, zo schattig en van mooie kwaliteit. Dankjewel! Dik tevreden

Erg blij mee

De xl box met eigen geboortekaartje erop, is mooi geworden! Goed geholpen door de klantenservice. Formaat xl is ook fijn, mooie box!

Top concept!

Concept is top! Ik had zelf een pakket samengesteld. Helaas ontbraken er 2 dingen bij ontvangst. Uiteindelijk heb ik ze nog ontvangen. Reactie op de chat duurt wel lang

Echt kei gaaf

Helemaal geweldig, leuk ingepakt, goede kwaliteit, snelle levering echt een aanrader als je iets cadeau wil doen aan iemand. Heel origineel.

Snelle service, leuk ingepakt en precies zoals beloofd!

Ik heb voor het eerst een box aangekocht, welke echt ontzettend snel (gepersonaliseerd en al) is geleverd en ook erg netjes. Geen beschadigingen, geen items verschoven: er is echt zorg aan besteed. Het is ook mega leuk ontvangen en het was een succes! Dankjewel

Snelle verzending en héle orginele cadeautjes !

Bij 'toeval ' kwam ik op deze website terecht , wat een onwijs leuke orginele producten ! Leuke ballon gekocht van Jollein met de naam van mijn kleindochter op , echt heel mooi en zeer snel geleverd , aanrader !!

Precies zoals verwacht

Heel erg mooi! Precies zoals op de foto wat heel fijn is. Snelle en nette verzending ondanks dat het gepersonaliseerd is. Bedankt! Jullie zien mij hier zeker nog terug!

Mooi materiaal en snelle bezorging!

Geweldige webshop

Wat een geweldige website en webshop. Er staan super leuke dingen op, die je ook nog eens kan personaliseren. En de kwaliteit van het product is ook heel erg goed. Ben er zelf enorm blij mee.

Mooi product zoals verwacht. Snel geleverd

Product zoals verwacht. Snel geleverd. Leuke gepersonaliseerde producten

Super mooie herinneringsdoos

Heel erg blij met de herinnering doos, mijn vriendin begon te huilen zo mooi vond ze hem. Hele goede service, snelle verzending en echt waar voor je geld.

Mooi artikel, op tijd geleverd, volgens verwachting

Koffertje met naam besteld, echt superleuk kraamcadeau.

Prijs/kwaliteit is top

Nu al een paar keer een kraamcadeau gekocht bij hip&mama. Alle moeders uiterst verrast en heel blij. Snelle en goede service en leuk dat je er een gratis boodschap bij mag doen. Aanrader om een leuk kraam cadeau te verzorgen!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder