Snel verstuurd en goed ontvangen

Ik ben erg blij met het spaarpotje voor mijn pasgeboren neefje Arthur! En super lief dat jullie het gratis hebben ingepakt.

Mooie stijlvolle gifts

Echt Cadeautjes om te krijgen en nog leuker om we te geven en iemand blij meente maken. Stijlvol, kwaliteit en een verassing om te krijgen. Groetjes

Heel blij met mijn leuke bestelling!

Super snelle levering en hele leuke gepersonaliseerde items. Erg blij mee!

Mooie uitvoering van het bestelde product.

Snel geleverd, goede communicatie

Ik had een cadeau snel nodig, een appje gestuurd en direct antwoord en verzonden: de volgende dag al in huis. Super leuk verpakt, cadeaubox was kapot. Foto gestuurd en er werd direct een nieuwe opgestuurd. Super service!

Al een aantal keer een box besteld en ze zijn echt wauw!

Heel mooie afwerking, snelle levering. Ik bestel zeker nog eens want we hebben nog heel wat babyborrels in het vooruitzicht.

Mooie cadeau's - gemakkelijk kiezen & verzenden

Het uitzoeken van een mooi en persoonlijk kraamcadeau is zo gepiept. Op deze manier kun je zo snel mogelijk een cadeau laten bezorgen bij de kersverse baby. Het aanbod is erg mooi & veel kun je laten personaliseren.

Vriendelijke klanten service en super goede service en levering!

De bestelling was snel bezorgd. Echter zat er een klein foutje in de naam. Whats app bericht gestuurd naar de klantenservice en had binnen een paar minuten reactie. Enkele dagen later had ik al een nieuwe versie op de deurmat liggen. Zeer tevreden!

Superleuke box, service helaas wat minder

Inhoud van de box echt fantastisch, ook dat je zelf heel veel kunt personaliseren. Helaas deed de box er een aantal dagen over om bezorgd te worden en zat er geen handgeschreven kaartje bij dat wel besteld was

Prachtig afgewerkte producten

We bestelden enkele doosjes om onze zwangerschap bekend te maken samen met een boek. De doosjes waren net zoals beschreven op de website, misschien zelfs iets groter! Snelle verzending en de producten werden mooi en veilig verpakt.

Wauwww wat een prachtige producten!

Ik heb een houten box voor alle (geboorte) spulletjes voor ons kleine mannetje, 2 doosjes voor de eerste haartjes en tandjes, een boek met houten kaft voor het kraambezoek en een boek ook met houten kaft waar je je geboortekaartjes in kan doen besteld bij deze leuke site. Alles met de naam van onze kleine man en thema sepia jungle. Wauww wat is het prachtig gemaakt, ook hoe zijn naam is graveert, op alle producten, echt heel mooi! Alles van een mooi soort hout dus hier een hele blije mama (en ook papa natuurlijk) die nu alles mooi kan opbergen! Onze andere 3 (oudere) kids willen nu ook allemaal deze mooie set!! Dus we gaan met hun ook maar even kijken wat zij mooi vinden

Super en direct een antwoord gekregen op mijn vraag !

Het Babyboek voor het eerste jaar snel ontvangen en nog mooier als ik verwacht had

Hele mooie producten en snelle levering

Ik had een bewaarbox besteld met de naam van onze dochter en een map voor geboortekaartjes. Beide een hele mooie afwerking. Strak en netjes. Ook had ik beide een week na bestelling in huis. Top service

Mooie afwerking, snelle levering

Eigenlijk komt het verzoek tot schrijven van beoordeling te vroeg. Immers moet het kado nog gegeven worden dus ik weet niet hoe de ouders van de baby zullen reageren. Maar persoonlijk vind ik de bestelde kado's erg mooi, van goede kwaliteit en ook nuttig. Ik heb memory boxen laten maken met naam van het kind erop, die zien er fantastisch en degelijk uit. Zo goed zelfs, dat een bezoeker bij mij thuis via mij ook een memory box heeft laten bestellen voor haar kleinkind (omdat ik nu toch al een account heb).

Schattig en snel

Duidelijk en modern aanbod, prima en vlotte afhandeling.

9: Super!

Leuk ingepakt in de doos! Orginele producten op de website!! Als bedankje heb ik een etui met naam voor de juf van mijn zoon besteld. Meestal koop ik bloemen, maar die vergaan zo snel. De juf was ontzettend blij met haar persoonlijke etui. Ook een kraamcadeau besteld voor de babykamer. Alles kwam binnen de aangegeven besteltijd aan. Ben erg enthousiast plus tevreden en wil dan zeker nog wat bestellingen plaatsen binnenkort!!

Geweldig cadeau

Uit alle opties makkelijk en snel een mooi kraamcadeau kunnen samenstellen voor een kennis. Deze werd ook tijdig verzonden.

Jullie zijn fantastisch!

Ons nichtje werd op donderdagavond laat geboren. Wij wilden heel graag op zaterdag zo'n mooie gepersonaliseerde memory-box, met daarbij een spaarpotje geven. Ik heb op vrijdag met jullie gebeld om te vragen of dat voor die tijd zou gaan lukken. Ik werd heel prettig te woord gestaan en kreeg goed advies! En jawel, het pakket werd de volgende dag al bezorgd en de inhoud was geweldig mooi! Prachtige producten :) Mijn broertje en schoonzus waren het daar helemaal mee eens! Ze zijn er ontzettend blij mee. Super! Bedankt!!

Mooi en zeer snel ontvangen! Ook snelle respons gehad op een vraag die ik via whatsapp stelde. Bedankt.

Super mooie box

Super mooie box om te krijgen of weg te geven. Formaat had wat mij betreft nog wel groter gemogen. Of dat je keuze hebt in verschillende grotes. Maar verder super leuk!

Snelle levering en een super mooi resultaat!

Product werd snel geleverd en zag er super mooi uit! Ik bestel hier zeker vaker!

Great experience

Loved putting my maternity package together. There were lots of nice products and options to select from!

Prachtige herinneringen doos

We krijgen erg veel complimenten over de kist die we hebben besteld. Sierlijk en tijdloos. Kan niet wachten om deze te vullen met dierbare herinneringen. De kist werd ook erg snel verzonden. Top!

Origineel cadeau

Mijn neefje van 2 jaar blij kunnen maken met een leuk, mooi en origineel cadeautje.

Super leuk om dit cadeau te geven

De kersverse ouders vonden het een verrassend cadeau en waren vooral onder de indruk van de mooie cadeau-box met de naam van de baby erop.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder