Geweldige cadeaubox

Super leuke cadeaus in een mooi verpakte cadeaubox. En nog is snel bezorgd!

Snel geleverd en een klassieke cadeau! Mooi afgewerkt ook.

Snelle, nette service

De spaarpot die ik had uitgegezocht was leuk verpakt, het kaartje erbij is een leuk extraatje. Hrt pakje was snel inhuis. Prima

Mijn box was kapot dit hebben hun zelf gezien voor zij de zending opstuurde en mij meteen geprobeerd te bellen toen dat niet lukt hebben zij mij gemaild of ik het erg zou vinden als de levertijd 1 dag langer zou zijn zodat ze de box opnieuw konden maken omdat ze een goed product wilden leveren echt fantastisch toen ik alles binnen kreeg was het erg mooi en hadden ze een cadeautje bij mijn box gedaan een tandendoosje ziet er allemaal erg mooi uit en ben er super blij mee

Heel mooi en snel geleverd.

Aanrader!

Ik wilde graag een product aangepast hebben. Mega snel contact via de Whatsapp. Ook snel verzonden en super leuk verpakt! Een echte aanrader!

Superlief naambordje voor mijn kleine meid

Ik ben zo blij met het naambordje voor mijn dochter Lynn!

mooie box

Het bestelde (een gepersonificeerde speelgoedkist en een koffertje) was erg mooi; mooier nog dan afgebeeld op de site. Omdat er problemen waren met de printer, duurde de levering iets langer dan gepland, dat gecompenseerd werd met een spaarpotje van dezelfde serie. Netjes!

Mooie herinneringsbox

Het is een mooie houten box waarin je je echo's kunt bewaren. Prachtig voor het tastbaar houden van deze bijzondere momenten! Leuk om cadeau te geven aan een aanstaande moeder of dat nu een ander is of jijzelf bent!

Nu al meerdere malen bij ze besteld en ben altijd super blij! Zulke leuke spullen. Ook erg goede communicatie.

Snel geleverd, precies zoals verwacht, leuk om te geven!

Degene die het als kraamcadeau heeft gekregen, was er ontzettend blij mee. Ziet er verzorgd en mooi uit, leuk ingepakt, matchende kleuren en lieve spulletjes, waarvan sommige met de naam van de pasgeboren baby erop. Dat maakt het meteen persoonlijk, erg leuk om te geven!

Super mooie producten, denken heel goed met je mee, veel keuzes, snelle verzending!

Heel mooi bordje!

Wij hebben een bordje besteld met de naam van onze nog te geboren worden dochter, en hoopte maar dat deze nog optijd voor de bevalling binnen zou komen ( er stond namelijk op de site heel netjes aangegeven dat er een langere levertijd mogelijk was, en hierdoor al 10% korting gegeven! ) maar tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag na bestelling al een mailtje dat mijn pakketje was ingepakt en verzonden! Zo super fijn! En toen het binnenkwam bleek het ook nog is super mooi te zijn. Mijn geluk kan niet op heel erg bedankt voor de super service!

Super service en na 2 werkdagen in huis. Mooie cadeau’s die wij als geschenk hebben gegeven

Makkelijk bestelprocedure. Je kunt duidelijk de gegevens invullen, en het eind resultaat … Geweldig! Tevreden klant hier !

Hele mooie producten!

Super fijn! Goede producten & fijne levering

Perfecte cadeau box

Hip & mama hebben een leuk en goed systeem om een cadeaubox samen te stellen. Ik heb gebruik gemaakt van een box die al gevuld was en dan nog kan je kiezen uit verschillende voorwerpen en kleuren. Daarnaast is de service super en zijn de medewerkers van de klantenservice zeer behulpzaam en vriendelijk.

Prachtig

We hadden een koffertje met naam besteld voor het doopsel van een nichtje. Het is echt prachtig! Het koffertje is ook heel stevig en een perfect formaat. Snel geleverd. Zéértevreden

Originele en goede kwaliteit kindercadeau's

Ik shop vaak bij Hip & Mama Box aangezien zij veel Originele en goede kwaliteit kindercadeau's aanbieden die volledig te costumizen zijn. Hierdoor krijgen pas geboren kinderen (en hun ouders) een erg leuk geschenk.

Het was nog beter dan ik mij had voorgesteld! Heel blij ermee iedereen Vondt het mooi!

Alles tot in de puntjes

Alles was tot in de puntjes, van de gepersonaliseerde artikelen die ik bestelde tot hoe ze ingepakt waren. Bij mijn bestelling had ik gevraagd of het met spoed gemaakt en verzonden kon worden aangezien ik maar een week nog de tijd had. Na 3 dagen had ik mijn pakketje al.

Goede communicatie wanneer de levering was

Het juiste product, goede communicatie over levermoment en ook nagekomen. Plus gehele verpakking in tact ontvangen geen enkele onvolkomendheid, top

Snelle bezorging

Het kadootje is snel bezorgd op het adres. En ziet er erg leuk uit

Top service!

Goede ervaring met zowel aanbod, levering als service!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder