Fantastisch!

Super mooi gepersonaliseerd houten koffertje! Heel mooi van kwaliteit. Ook mooi ingepakt. Je ziet dat het met aandacht gemaakt en ingepakt is. In de toekomst zal ik zeker vaker hier producten bestellen.

Wat een beleving

Een Bestelling geplaatst en binnen twee dagen was de bestelling binnen. De bestelling was keurig ingepakt en zag er verzorgd uit. Een van de producten zelf uitgeprobeerd. Dit was echt heerlijk! Wat een beleving

Snelle levering en ontzetten leuk ingepakt!

Heel erg leuk dat het kaartje is geschreven, dit is echt persoonlijker dan een getypte kaart. Bestelling zag er leuk en creatief uit. Het was een moederdagcadeautje, mijn moeder was er ontzettend blij mee! Ik raad het zeker aan om hier wat leuks te gaan kopen en voor iedereen is er wel wat leuks te vinden! :)

Prijzig

Ik vind het bordje erg leuk wat we voor oma hebben gekocht. Toen ik het open maakte viel het mij alleen tegen hoe klein en dun het bordje was. Naar mijn idee te prijzig achteraf. Wel snelle levering

Fantastische service!

Ontzettend blij met de mooie box en de inhoud was precies goed. Ook heel tevreden met de zeer snelle levering! Echt een aanrader!

Prachtig gepersonaliseerd cadeau gemaakt

Precies zoals ik het doorgegeven. Goeie kwaliteit. Levering zoals afgesproken. Erg tevreden

FanTAStisch

Hele, leuke tas vd moederdag besteld. Hij is net zo mooi als opde foto's.

Leuke cadeautjes, goede levering

Ik ben tevreden over wat ik heb besteld. Ik vond het lastig om te kiezen, zoveel leuke cadeautjes waar je uit kan kiezen. De levering was snel en goed. Ik kon zo mijn moeder een leuk cadeautje geven voor moederdag.

Mooie en subtiele cadeaus met een persoonlijk tintje, keurige service en snelle levering

Tweemaal een leuk cadeau gescoord. Cadeaus worden leuk verpakt en voorzien van een persoonlijk tintje doormiddel van een kaartje o.i.d. Levering gebeurd snel en netjes.

Eerste cadeau voor een mama to be

Mijn vriendin en ik worden voor het eerst ouders en daarom heb ik een leuk rompertje gekocht voor haar eerste moederdag.

Super leuk

Ja leuke cadeau

Super!!

Op woensdag stuurde ik een berichtje of mijn cadeau voor Moederdag op tijd binnen zou komen. Ik had deze voor zaterdag, eigenlijk vrijdag al nodig. Je vertelde me direct een bestelling te plaatsen zodat deze nog mee kon met DHL en m’n pakketje kwam de volgende dag al aan! Heel goed geregeld en mijn moeder was er hartstikke blij mee!

Zeer weinig voor de prijs

Een doos, een kleine mama tas, hartjes zeepje, een shampoo en een kaartje €50

Mooie box snel verstuurd

Mama is erg blij met haar box en het bestellen ging erg makkelijk.

Hele goede en snelle service

Cadeautje is mooi op tijd bij de ontvanger bezorgd en zag er super uit!

Mooie box

Snelle levering en mooi afgewerkte box om alle babyherinneringen in te bewaren! Erg blij mee!

zag er heel goed uit

goede website, leuke keuzes en snelle service. en heel snel geleverd en mooi verpakt.

Fantastisch snelle levering

Alles zat mooi ingepakt! Het werd nog snel geleverd voor moederdag. Enorm blij mee en naar verwachting.

Super vlotte service

Ik bestelde enkele pakketjes, die kwamen zeer snel geleverd, mooi ingepakt, net zoals omschreven. Leuke kwaliteit. Een aanrader!

Super leuke blokken!

Ik had de stapelblokken van hout besteld, het was erg snel in huis en super leuk verpakt. Super blij ermee!

Wat een verrassend tof kado heb ik gevonden bij jullie! Fijne materialen! Dat is voor herhaling vatbaar!

Helemaal top

Snel ontvangen en ziet er erg goed uit

Snelle levering en mooie verrassing

Oma verrast met moederdag. Wat vond ze het attent. Iets om leuk neer te zetten, te gebruiken. Het is origineel en werd super snel geleverd. De box waar in het zit is al een cadeau op zich

Mooi product en snelle levering

Fijne, duidelijke website met mooie spullen waarbij er duidelijk gecommuniceerd werd en snel geleverd

Super, hele leuke artikelen en super snelle levering

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder