Een héél mooi geschenkje om te geven!

Ik vroeg om een kleine aanpassing en dat werd goed uitgevoerd nu hebben twee oma's straks een mooi presentje in hun huis staan! En dat samen als gezin (de kinderen) kunnen bedenken! Enorm bedankt!

Een mooi product is het wachten waard

Snel besteld, mooi product, mooi ingepakt. Alleen de verzendtijd is langer dan we tegenwoordig gewend zijn.

Wauw!

Verschillende gepersonaliseerde spulletjes besteld bij hip&mama box. Super snelle levering. Ik dacht eerst dat er iets niet bij zat. Maar na een mailtje te sturen en snel reactie te ontvangen bleek het gewoon in één van de boxen te zitten . (oeps) TOP service! Super leuke afwerking! Precies zoals afgebeeld.

Super leuk cadeautje

Een super leuk cadeautje, het was ook snel binnen. Zou leuk zijn als er meer formaten mogelijk waren. Verzendkosten liggen in verhouding wel wat hoog.

Helemaal leuk

De bestelling was snel geleverd. En wat was het leuk geworden. Mijn zoon en schoondochter waren ook zo blij verrast met die leuke persoonlijke cadeautjes voor hun kleine meisje!

Hip en Happy

Ik ben heel blij met de mooie slinger die wij hebben laten bedrukken met de naam van onze dochter die over een week of 7 geboren wordt. Die hang ik voor het raam, zodat iedereen het kan zien! De service was vliegensvlug! De inpakservice maakte het af i.c.m. de kaart, een cadeautje om uit te pakken. Ik ben weer hip en happy! Dankjewel! Groetjes Simone

Mooi product en snelle levering:)

Ge-wel-dig

Zaterdag besteld, dinsdag geleverd! Een gepersonaliseerd pakket voor een pasgeboren baby! Ik heb een box besteld met daarin een boekje met naam, mutsje met naam een doek en rompertje. Ik heb dit besteld voor een meisje. Echter heb ik wel het “jongens” pakket besteld. Ik vind de pakketten gender neutraal, dus laat je niet beïnvloeden door de naam. Bedankt voor de service

Hele leuke items

Hele leuke items, snel verzonden

Prachtige boxen! Aanrader!

Ik heb voor beide moeders / oma’s een mooie box zelf samengesteld. Kwam weer perfect binnen! Kwaliteit van de boxen is uitstekend. Snel gepersonaliseerd ook. Top! Zeker een aanrader.

Top service!

Leuke cadeautjes en top service!

Snel, goed, netje

Moederdag cadeau (voor oma) besteld. Eerste keer moederdag, maar ook een beetje als "oma dag". Wel wat aan de prijzige kant, maar een mooie doos met leuke spullen erin. Nog op meer sites gekeken, maar dit is wat ik echt zocht. Jullie site en spullen die jullie verkopen trok mij het meest aan.

Super leuk cadeau om te geven Mooi verpakt

Positief

Snel geleverd, ziet eruit als op de foto. Meer kan je niet verwachten

Prachtige unieke cadeau's en geweldige service!

De ontvanger was heel erg blij met de mooie persoonlijke cadeaubox! De kwaliteit van de producten is geweldig. Ik was de tekst voor op het toe te voegen kaartje vergeten in te vullen, maar dit is héél snel opgelost.

Leuke artikelen en was heel snel bezorgd . Goede kwaliteit

Ik ben heel blij met de blokken! Ik had verwacht dat ze er kleiner gingen uitzien maar ik ben verrast met de grootte van de blokken ze zijn perfect!

Snelle verzending. Leuk ingepakt. En paste door brievenbus dus helemaal fijn!

Prachtige producten en snelle levering!

Ik kon mijn bestelling eenvoudig plaatsen, deze werd snel in orde gemaakt en verzonden. Eenmaal thuis een top resultaat! Mijn moeder en schoonmoeder kunnen verrassen met een mooi cadeau

mooie blokken en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail over de bestelling.

Leuke website, goede service en goede kwaliteit.

super service en super producten

Wat een goede service, snelle levering en wat een prachtige fijne producten hebben ze hier.

Snel, eenvoudig en elegant

Mijn twee kinderen (en ik) staan te popelen om de omabox aan onze liefste oma af te geven. We piepte al even binnenin. Heel mooi, net wat voor oma. Een mooi afgewerkte tas en kopje. We zijn er zeker van dat oma alles trots meeneemt naar haar werk.

Super mooi

We hebben de cadeautjes voor de juffen hier gekocht en zowel de zakken als het houte snijwerk zijn echt mooi. De lettering op de zakken zijn heel netjes, het is van een goeie grootte en we zijn er zeker van dat de juffen her gaan leuk vinden. Daarbij kregen we nog een extra zak als cadeau voor moederdag, hoe leuk en attent van jullie.

Goede website en mooie spullen !

Zeer tevreden over de site . In het weekend een echo doosje besteld en ik had het nodig voor donderdag . Een mail gestuurd en kreeg antwoord en hebben het direct geregeld en woensdag werd het bezorgd ! Dus voor mij vijf sterren !

Super leuk en snelle levering

Houten ontbijt plankje voor Moederdag besteld en het ziet er zo schattig uit! Erg blij mee. Ook de levering was snel!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder