Mooi

Mooie en leuke gepersonaliseerde producten mogen ontvangen. Snelle en goede service.

Verzorgde producten en een snelle levering

Ik bestelde gepersonaliseerde broodplankjes. Deze zijn mooi gemaakt en heel netjes ingepakt. Bovendien werden deze snel opgestuurd waardoor we ze snel in huis hadden. Wij zullen hier zeker nog bestellen.

Ontzettend leuk kraambezoekboek en snelle levering.

Leuk kraambezoekboek besteld met houten voor en achterkant. Op de site nog veel meer leuke producten. Snelle levering.

Zorgvuldig en betrouwbaar

Al twee keer besteld bij Hip & mama box en de producten waren volgens verwachting. De bestelling verliep soepel.

Helemaal naar verwachting

Snelle levering en goede kwaliteit

Weer zo blij met een product van jullie

Een prachtig naambordje wat we hopelijk binnenkort kunnen gaan gebruiken als ons 3e wondertje geboren is.

Leuk kraamkado!

Heb de bewaarbundel voor geboortekaartjes en tandendoosje in dezelfde print kado gedaan ,ze was hier heel blij mee en vond het een superleuk orgineel kado! Levering kon iets versneld worden, supergoede service en klantvriendelijk. Aanrader!

Goede service en leuke orginele cadeaus

Snelle verzending ondanks dat de cadeaus persoonlijk gemaakt worden. Leuke en originele cadeautjes !

Heel erg blij mee. Mijn partner was super erg verrast!

Beatelling was makkelijk te maken. Fijne overzichtelijke website. Verzenden en ontvangen ging sneller dan verwacht. Ondanks paasweekend en het op zaterdag te hebben besteld, woensdag al thuis! Echt geweldig!

De box is mooi en netjes opgestuurd

De box was super mooi versierd en precies zoals op de foto. Ben super blij met mijn pakketje.

Snelle levering, kapot product

Product is snel geleverd en leuk ingepakt, alleen de mijpaalset van hout was deels kapot. Het woord ‘maanden’ is in drie delen binnen gekomen.

Levering was waardeloos

Producten 2 tassen besteld betaal je 5.95 verzendkosten denk je dat ze netjes in pakketje worden bezorgd. Maar in een plastic zak en die wordt dan helemaal in je smalle brievenbus gepropt zodat hij daar vast zit en bijna niet meer los komt. Jammer. Tassen zelf waren wel mooi

Zeer goede service en mooie spullen

Klantenservice is snel, vriendelijk en goede service. Mijn producten (houten naambord, houten bordje met droogbloemen oma) zijn erg leuk en komen overeen met de foto’s. Heel blij mee! Leuke persoonlijke kado’s om te geven.

De box is precies wat ik ervan had verwacht met kwalitatieve producten! Zeer leuk om te geven en te krijgen! Snelle service is zeker ook een pluspunt!

Super leuke vlaggetjes

Leuk kraam cadeau! Leuk in gepakt en goeie kwaliteit.

Heel blij mee! Snelle levering en een prachtig product.

Ontzettend blij met onze bestelling van het houten kistje om onze eerste zwangerschap mee aan te kondigen.

Leuk en goede kwaliteit

Ik heb bij Hip&Mama cadeautjes besteld om onze zwangerschap aan te kondigen. De cadeautjes zijn mooi en van goede kwaliteit.

Leuke kleding & goede kwaliteit

Prima levering,.

Mooie spaarpot, bedrukking vind in slechte kwaliteit

Mooie spaarpot, bedrukking vind in slechte kwaliteit

Snelle service en leuke kraampakketten!

Leuke artikelen, snelle levering, mooi verpakt.

Cadeaubox was erg leuk en de ouders en Teun waren er erg blij mee!

Cadeaubox was erg leuk en de ouders en Teun waren er erg blij mee! Het design met de naam erop was erg mooi gelukt. Het pakket is mooi verpakt en wordt snel geleverd, dus ik ben helemaal tevreden.

Mooi aanbod, als cadeau of voor jezelf

Makkelijk bestelling kunnen plaatsen, snelle levering en mooi verpakt. Leuk om cadeau te geven of als je zelf je kleintje wil verwennen met iets moois.

Snelle levering en mooi product

Bestelde artikelen werden snel geleverd, geen mankementen en precies zoals de foto. We hebben ze met plezier kunnen weg geven (aankondigingsdoosjes)

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder