Hele fijne website met mooie producten

Leuke website en een goede service. Producten snel verzonden en keurig geleverd. Ik ben er heel blij mee!

Perfect!

Gemakkelijk te bestellen. Alles wordt netjes voor je afgewikkeld. De ontvanger wordt niet vergeten en wordt op een leuke manier verrast bij de bezorging. Super tevreden. Op naar de volgende papa’s en mama’s om te verassen.

Mooi product en snelle levering

Mooie prijs/kwaliteit verhouding van de bewaarbundel! Ik ben er erg blij mee. Een mooie manier om dierbare geboortjekaartjes te bewaren

De gepersonaliseerde knutselbox ziet er echt prachtig uit. Stevig en de print bovenop is heel mooi. Een perfect verjaardagscadeau voor mijn nichtje van 8. Binnen 3 dagen in huis.

Fijn

Pakje werd super snel en netjes geleverd. Product als op de foto.

Mooi product en snel bezorgd.

Heel blij

Super mooie tanden doosje . Ben super blij mee . Is heel mooie geworden .

Iedereen blij met een box

Wat is iedereen toch blij verrast als ze zo’n mooie box ontvangen. Altijd keurig op tijd en altijd zeer gewaardeerd.

Geweldig product, goede service

Ontzettend leuke spullen

Ontzettend leuke spullen verkopen ze

Super blij mee!

Ik heb een memory box besteld met persoonlijk design. Super fijne service en ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat. Zo mooi gemaakt! Een mooie herinnering voor altijd :)

Goed!

Snelle levering, correct, mooi verpakt

Pakket met spoed verzonden

Pakket is met spoed verzonden ivm kraamcadeau . Helaas ging er wat mis bij DHL en heb ik het pakket veel te laat ontvangen. Verder goede service vanuit hip&mama box.

Erg origineel en snel in huis! Top service

Erg leuk kraamcadeau gekocht. Gepersonaliseerde en al! Binnen enkele dagen al in huis. Ze waren heel blij met het mooie pakket. Kan het iedereen aanraden.

Top service en mooie kraamcadeau's

Ik vond het heel fijn dat ik zelf een kraampakket kon samenstellen. Ik kon precies de wensen/smaak van de nieuwe mama toepassen. Ze was er erg blij mee! Zeker omdat haar kleintje al met 33 weken geboren was.

Prettig contact met klantendienst voor personalisatie

Mooie memory box met ons eigen ontwerp erop!

Snel geholpen aan een mooi boek

Snelle levering Mooi product Behulpzame klantenservice 1 nadeel: in het babyboek zitten veeeel te grote ringen

Super snelle levering

Snel geleverd, super leuke artikelen

Heel blij met het gepersonaliseerde kraamcadeau!

Snelle levering, erg mooi eindresultaat en ook nog eens heel leuk ingepakt!

Leuke cadeautjes in een mooie doos met supersnelle levering

Er zijn erg veel leuke cadeautjes in de webshop. Je kunt zelf meerdere cadeautjes uitkiezen en er een leuk pakket van laten maken. Snelle reactie via mail en zeer snelle bezorging!

De box is bij onze collega met heel veel plezier ontvangen

Namens collega's en box besteld en laten bezorgen, de bezorging was snel en onze collega is er heel erg blij mee en heeft alle spulletjes gelijk in gebruik genomen.

Helemaal fantastisch

Heel erg mooi. Overal de naam er op kunnen zetten. Cadeau is met een grote glimlach van beide kersverse ouders ontvangen. Vooral de doos met naam is echt heel mooi.

Mooie producten

De producten die ik besteld had zijn van goede kwaliteit! De levering was goed verpakt en kwam binnen de afgesproken tijd. Super goede service!

Leuke cadeautjes en snelle service

Super blij mee!

Heel erg blij mee en perfecte dienstverlening, absolute aanrader!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder