Leuk gepersonaliseerd duurzaam cadeautje

Makkelijk te bestellen Snel geleverd Mooi verpakt Heel blij mee :)

Klantenservice top!

Een gepersonaliseerde opbergbox besteld voor mijn zoontje. Was heel mooi verpakt, maar helaas was één scharnier van het deksel volledig los en het andere gedeeltelijk. Hierdoor hing het deksel los. Dit gemeld aan de klantendienst en nog geen tien minuten later kreeg ik al reactie dat ze een nieuwe zouden opsturen. Topservice! Personalisatie was ook heel mooi. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Zeer tevreden vlot en correct niet op aan te merken

Maken mooie dingen Ik bent tel vreden wat ik gekocht heb super mooi

Altijd bereikbaar ,direct antwoord ,mooie geschenken, ze was er blij mee, ik zal zeker nog wel eens iets bestellen

Super service en prachtig product!

Via Whatsapp goed geholpen gezien ik wat vragen had, verzending was snel... op tijd binnen voor mijn dochter haar verjaardag. Houten speelbak regenboog, toppiewoppie!

Helemaal top!

Ik heb al 3 keer een kraamcadeau bestel via Hip&Mama Box. Alle mama's waren super blij met de mooie kraamcadeau. Bestellingen worden lekker snel geleverd. Dus was mij betreft een aanrader!

Snelle service en goede kwaliteit

2 producten besteld bij Hip & mama Box, beide van goede kwaliteit. Ik had er een extra kaartje bij besteld met een tekst, deze is handgeschreven meegeleverd! Maakt het erg persoonlijk. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Dit was mijn eerste bestelling, maar helemaal tevreden er over! Zag en super uit !! Ik kom zeker nog een keer terug hier.

Ik had een tikfout gemaakt en ze hielpen me gelijk om voor een redelijke prijs het aan te passen. De verzendkosten vergoeden ze terwijl het mijn eigen fout was. Super mooi product

Fijn product en snelle levering

Een tandendoosje met naam voor mijn zoo tje besteld. Netjes aangekomen en mooi afgewerkt. Ik had het potje misschien net een tikkeltje groter verwacht maar verder niets op in te brengen. Fijne website en goede service is in deze tijd zeldzaam en dat vind je op deze website.

Prima.

Leuke producten, snelle verzending.

Fijne site, en een snelle levering. Bestelling heeft goede kwaliteit!

Leuk cadeau voor iedereen.

Moet nog blijken want ik heb de box teruggestuurd wegens krassen op de box. Heb er goede hoop op dat het goed komt. Als ik een andere box krijg kan ik deze cadeau gaan geven. Dan krijgen jullie een goede beoordeling hoor.

Snel bezorgd en ingepakt

Heel blij met het item dat ik besteld heb!

Hele snelle levering

Mooie spullen ook!

mooi

Super verpakt en fijn dat het door de brievenbus past.

Perfect!

Wij bestellen voor onze medewerkers leuke pakketjes van Hip&Mama Box. In een woord: perfect! Super leuke én handige boxen, snel geleverd en zoals onze medewerkers zeggen: een feestje om te krijgen :)

Leuke taartopper!

Snelle levering! De gepersonaliseerde taarttopper ziet er heel leuk uit! Benieuwd hoe het op mijn zoontje z'n verjaardagstaart zal staan!

Heel erg blij mee!

Ziet er mooi uit en super leuk om familie mee te verassen!

Mooie producten en vlotte levering !

Heel veel keuze

Heel veel keuze en snelle levering. Too

Snel geleverd en mooi product

Mooie vlaggenlijn. Ontvangers waren er heel blij mee. Snel geleverd ook!

Heerlijke website!

Zoveel leuke spulletjes gekocht en allemaal mooi verpakt in een zeer originele box met naam. Ga zo door!

Een blijvende herinnering voor mijn nichtje en neefje van goede kwaliteit

Vorige week ben ik voor de eerste keer tante geworden, een tweeling! Heel speciaal en ik wilde dan ook een blijvend iets aan hen geven. Mijn eigen dochters hebben vaak gelogeerd bij mijn zus (hun tante) en nu ik tante ben hoop ik ook dat mijn neefje en nichtje vaak komen logeren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een logeerkoffer, een duidelijke hint dacht ik zo! De koffers zijn prachtig, van goede kwaliteit en kunnen ook leuk in de babykamer staan of eventueel gebruikt worden als bewaardoos voor andere (tastbare) herinneringen. Het bestellen ging snel, het proces van levering was duidelijk en ik heb een goede ervaring hierdoor.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder