Geweldig!

Ik heb de houten box met “Je wordt papa” besteld. Omdat ik het erg kortdag nog wilde bestellen, belde ik eerst met de vraag of het nog voor het weekend binnen kon komen. Ik werd erg vriendelijk behandelt en had het aankondigingsboxje de volgende dag al in huis! Daarnaast is de box echt een leuke manier om het kenbaar te maken aan je partner als jij het al weet en je hem wil verrassen! Zeker een aanrader dus!

Snelle en uitstekende service

Erg blij met mijn aankoop. Snel en netjes verpakt allemaal. Super blij mee!

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering!

Erg mooie producten

Ik ben erg tevreden over de producten van Hip&Mama box, de levering is gepersonaliseerd en snel en de producten zien er top uit, dankjewel!

Kwalitatieve en creatieve memory box

Snelle service van een heel mooi product. De memory box bestaat uit heel mooi hout en de tekening van de bloemen met de naam was in detail, prachtig gedaan. Zeker een aanrader!

Zo leuk!

Ik heb een aankondiging besteld waaruit je keuzes had Ik had zelf erbij gezet wat ik er op wou van tekstje onwetend of het kon of niet 2 dagen later ontvangen met de tekst die ik wou!! Suuper blij en top!!

leuke reacties op de cadeautjes van hip&Mama Box

De site zit leuk in elkaar en ik krijg keer op keer leuke reacties op de bestellingen die ik doe. Hele fijne, hippe en orginele cadeautjes!

zeer origineel en mooi

Mooie afwerking. Leuke cadeautjes en zeer origineel.

Topkwaliteit zowel qua producten als qua customer service

Het contact met de klantendienst was super vlot, behulpzaam en vriendelijk. Het cadeau werd vlot ter plaatse geleverd en viel erg in de smaak. Het was geen gelukstreffer, want ik heb nogmaals een aankoop geplaatst en werd opnieuw schitterend geholpen. Ik kan Hip & Mama box enkel maar aanbevelen.

Hele knutselsbox !

Ik heb mijn neefje, de jungle knutselbox gegeven. Hij was echt super gaaf! Hij is er super blij mee, dank jullie wel!!

Super service en mooie spullen!

Ik heb de doosjes ‘jullie worden opa en oma’ Wat zijn ze mooi en de opa’s en oma’s vonden de doosjes en aankondiging super leuk. Heel blij mee en super mooi om te bewaren.

Ontzettend leuke en kwalitatief mooie spullen. Wordt ontzettend leuk verpakt. Op deze manier kun je direct een kadootje versturen.

Mooie producten

Mooie producten van fijne kwaliteit die snel geleverd worden ondanks personaliseren.

Goede service, snel, netjes, mooi!

Kwaliteit en snelle verzending!

Leuke houten naam slinger besteld. Een leuk en origineel kraamcadeau. Was snel gemaakt en verzonden. Leuk ingepakt. Goede service.

Mooi cadeau om te geven

Mooi om te geven en te krijgen zo veel keus met mooie producten . Qua kleur en inhoud zo mooi op elkaar afgestemd

Heel erg leuk pakket

Eerlijk gezegd zocht ik al een aantal weken een pakket voor mijn vriend die dus papa wordt. Kon niet echt wat vinden het was het allemaal net niet... toen zag ik dit pakket die heb ik eigenlijk gelijk besteld, super leuk!!

ruime keus, aparte cadeaus snelle levering

hele leuke attenties om op te sturen

Mooi product met onwijs snelle service

Ik had wederom bij Hip&Mama Box besteld, omdat het de vorige keer zo goed was bevallen. En deze keer ben ik weer niet teleurgesteld! Woensdagavond laat besteld en vrijdagochtend al binnen. Zo leuk, want dan kan je al snel een cadeautje met een naam geven bij iemand met een pasgeboren baby. Kwaliteit was ook weer super. Ze waren super blij met hun cadeau!

Fantastisch kado

Voor een collega die oma werd heb ik een kadobox besteld. De kleuren waar super op elkaar afgestemd en viel weg in de smaak. Wat ik vooral ook erg mooi vond, maar niet zo goed op de foto’s te zien was, was de verpakking. Er zat een hele mooie stevige doos omheen die aan de binnenzijde was bedrukt met confetti en een wikkel eromheen met oma. Dit maakt het af!

Top service!!

Heel mooie producten en fijn afgewerkt. Ik zal hier zeker nog terug kopen Dank je wel!!

Erg mooie box

Mooie geboortebox. Snelle levering

Snelle en goede producten!

Hele prettige communicatie, snelle levering!

WAARDEVOL!

Voor mijn dochter haar eerste verjaardag een kist met haar naam gekocht, waarin we nu elk jaar een brief doen die ze later kan teruglezen. We zijn heel erg blij met deze mooie aankoop. Dank jullie wel!

Mooi idee,goede service, snelle levering

Vind het idee achter de memory box echt heel mooi. Service is dik in orde en de levering supersnel.

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder