Leuk, nestjes verpakt, goede service

Meerdere keren een pakket besteld. Verschillende pakketten. Leuk te geven, ontvangers zijn er ook blij verrast mee. Goede, snelle service.

Een hoogstaand product

Prachtig product, mooi afgewerkt. Enorm snel op bestelling gemaakt en bezorgd. Heel blij mee!

Ik heb begrepen dat het pakket prachtig is

Ik heb begrepen dat het een heel mooi pakket was. Het pakket heb ik besteld en als cadeau gestuurd naar een vriendin die net mama is geworden. Op de site vond ik de optie om.het als cadeau op te sturen niet. Ontvanger vond het echter een heel mooi pakket, met zorg verpakt en met leuke items erin. Ik kreeg de tip van Hip & Mama van mijn schoonzus; zij was er vol lof over.

Geweldig “suprise” cadeau

Voor de tweede keer een groot pakket laten bezorgen als kraam cadeau. Ouders waren mega blij met het pakket, alles is bruikbaar en leuk door de gepersonaliseerde artikelen. Een super origineel cadeau!

Super service

Super goede service. Levering duurde iets langer dan 2 dagen, maar eigenschuld dat krijg je als je met de feestdagen besteld. Dus zeer tevreden over de service en het spaarpotje!

Prachtig cadeautje

Mooi, origineel en snelle levering.. Goeie kwaliteit en tijdloos. Leuk extratje met een handgeschreven kaartje.

Snelle en mooie levering

Mijn houte letters waren snel thuis geleverd en leuk ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken! Super bedankt voor de snelle levering, ben heel blij met de houten letters. Bedankt!

Wauw, wat super leuk, mooi en snel

Houten naam slinger besteld, die was super leuk, leuk ingepakt. Snelle service erg tevreden

In Mei krijgen wij ons 2de dochtertje erbij, ik heb bij Hip & Mama box 2 naam plaatjes besteld voor op de meiden hun slaapkamer deuren. En de naam plaatjes zijn geweldig! een bijzonder moment om de naam van ons 2de dochtertje op iets bedrukt te zien staan ik ben blij dat ik de naam plaatjes hier besteld hebt! heel erg bedankt, ze zijn prachtig!

Snel bezorgd en veel leuke opties.

Happy mama

Ik heb een zwangerbox besteld voor mijn dochter. Ze was blij verrast met de superschattige spullen en gaat zelf ook nog in de winkel kijken! Dank voor de goede service !!

Prachtig product en mooi ingepakt

Ontzettend leuke cadeautjes kan je via Hip&Mama geven. Ik heb de leuke naamblokken besteld en laten afleveren naar nieuwbakken ouders van een schattig meisje. Ik heb gekozen voor een persoonlijke tekst op de kaart die er dan bij zit. Helaas stond er geen tekst op de kaart toen het pakketje twee dagen later bezorgd werd. Ik denk dat ik zelf iets fout heb gedaan want de bestelmethode op de website was wel eenvoudig. De ouders vonden de blokken prachtig en ook wel een leuke puzzel om uit te zoeken van wie ze deze nu gekregen hebben. Al met al dus een goede ervaring met Hip& Mama

Ik heb al verschillende keren iets gekocht en iedere keer krijg je netjes een mail en komt alles mooi en veilig verpakt toe. Ik heb zelfs al 1 maal het geluk mogen hebben van een cadeautje te ontvangen van hip&mama was een zeer aangename verassing

Goede en snelle levering

Mooi product, goed en snel geleverd. Was wel iets kleiner dan ik had verwacht

Super mooi cadeau ontvangen om direct te geven.

Super mooi cadeau ontvangen om direct te geven.

Prachtig kraam cadeau

Zelf een kraambox samengesteld. Het is prachtig geworden! Met liefde gegeven en met liefde ontvangen! <3

Prachtige kist met lieve bloemetjes

Snelle correcte bezorging, en goed ingepakt.

UITSTEKENDE SERVICE!

Ik bestelde een pakketje bij Hip & Mama Box waarbij ik mijn huisnummer was vergeten te vermelden. Ik kreeg niet enkel een mailtje verzonden, maar ook een telefoontje. Een super snelle en vriendelijke service. Ook vroeg ik of het mogelijk was om het pakketje in te pakken. Super mooi ingepakt en het handschrift op het kaartje was ook zeer netjes en duidelijk. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst vaker bij jullie bestellen.

Mooie box en het kleine foutje is direct hersteld!

Wij hebben een gepersonaliseerde knutseldoos besteld. Toen wij hem ontvingen bleek dat er een houtje miste in de box. Na een berichtje werd dit direct goed opgelost, heel fijn!

Heel erg tevreden.

Prachtige kist! Snelle verzending. Niets te klagen!

Nette snelle levering

Vond de spaarpot iets klein, maar ik had natuurlijk naar de afmeting moeten kijken. Eigenlijk veel geld, maar het heeft natuurlijk wel een persoonlijke behandeling gekregen met de naam erop.

Het product zag er goed uit.

De houten slinger was snel gemaakt en geleverd. Daarnaast was hij van goede kwaliteit. De ouders van Layne zijn er erg blij mee!

De box is geweldig, snel geleverd ook. Zit ook een erg leuk boekje bij en een heerlijke douche schuim. Shirtje op de groei dus heeft hij er iets later nog wat aan.

geweldig!

ik moest snel een box voor een collega bestellen en was binnen no time klaar met kiezen en bestellen. De box werd zeer gewaardeerd door de collega. Ook op de hoogte gehouden worden door DHL (wanneer de box wordt en is ontvangen) is helemaal geweldig!

Goede kwaliteit en snelle levering

Blij met de aankoop. Nergens anders kon ik de zelfde legging kopen in maat 56 en 98/104. Zodat de grote zus Dezelfde kleding aanheeft als haar zusje die onderweg is.. Heel blij mee

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder