Geweldig leuk boekje gekocht.

Superleuk boekje gekocht Zeer snelle verzending, zelfs met de drukke kerstdagen. Mooi verpakt. Superfijn.

Altijd tevreden

Snel, mooi, goed en fijne website ik ben blij

Echt geweldig

Ik heb een bewaar box besteld voor onze dochter. Ze is helaas overleden maar ik wilde graag al haar herinneringen en spulletjes in te bewaren. Na mail contact had ik gevraagd of ik de box voor de kerstdagen nog kon krijgen en ze reageerde snel terug. Nog die zaterdag voor kerst was de bewaar box binnen. Echt wat prachtig, was gewoon perfect. En qua grote ook. Ik ben er heel blij mee, en zal dit ook aan anderen aanraden. Heel erg bedankt!

Mooie producten, goed verzorgd en snel geleverd!

Dit was mijn eerste ervaring en een hele goede. Het bestelde werd binnen twee dagen geleverd en keurig volgens afspraak. Goede communicatie.

Mooi in kado verpakking verpakt, super snelle levering en antwoord per mail bij vragen.

Mooie cadeau voor metekind

Ik bestelde de houten blokken met letters voor mijn metekindje. Wat zag het er mooi uit wanneer ik het pakketje opende! Heel tof!

Product lijkt helemaal niet op de foto van de website

Product zeker netjes en op tijd ontvangen. Alleen lijkt het product helemaal niet op de foto van de website. Op de website lijkt het in het hout gegraveerd in het echt is het een plakplaatje wat op het spaarpotje is geplakt. Dit zou best prima zijn wanneer het nog netjes is gedaan, maar dat was helaas ook niet het geval. De randen zijn slordig en er zit veel stof op het plaatje wat door de lijm er ook niet meer van af te halen is. Daarnaast valt de naam ook kleiner uit dan verwacht. Al met al best een teleurstelling als je denkt dat je een origineel kraamcadeau hebt aan geschaft.

Snelle levering en mooie producten

De levering was erg snel, de dag na bestellen was de bestelling al binnen. De producten die we hebben besteld waren zoals verwacht en mooi afgewerkt.

Mooi ingepakt, goeie service

Dankjewel voor het mooie kerstcadeau voor mijn man. Zeker aan te bevelen!

Ruime en mooie keuze van verschillende artikelen. Duidelijk website , vlotte plaatsing van bestellingen, correcte prijzen en snelle levering. Voor een cadeautje met een persoonlijke tekst of naam moet ge bij Hip&Mama Box zijn. Ik ben dan ook zeer tevreden z'n jullie reeds aanbevolen bij familie en vrienden.

Heel mooi rompertje!

Toegankelijke website met originele geschenken

Ik vond zeer vlot mijn weg op de website en kwam er allerlei originele geschenken tegen! Mijn metekindje zeer blij kunnen maken met een gepersonaliseerde spaarpot!

Ideale kraamcadeau

Mijn schoonzus was zeer blij met de memorybox die we haar gegeven hebben. We hadden de large genomen. Deze was ruim genoeg. De doos zelf was heel mooi afgewerkt. Ik ga er zelf nog 2 bijbestellen voor mijn eigen kindjes die al een beetje ouder zijn.

Makkelijk, snel en super leuk !

Super leuke cadeaus met een persoonlijke touch. Simpel en snel te bestellen. Een cadeau wat een leven lang mee kan en wat gegarandeerd een succes is om te geven.

Mooi gerief en goede service

Mooie artikelen en goede service

Vlotte service

De persoonlijke service is echt bijzonder, ik vergat ergens de juiste naam te noteren en ze belden me onmiddellijk op om dit te verifiëren. Cadeautjes komen mooi ingepakt toe, originele persoonlijke cadeaus

Leuke box ontvangen, alles mooi op kleur. Leuk om cadeau te doen.

Box besteld en de volgende dag al klaar. Ruime keus in leuke dingen.

snelle levering en leuk ingepakt

Ik ben blij met de snelle levering. Zoals gemeld zou het voor de kerst binnenkomen en dit is ook gelukt! Ook waren de boekjes (opa, oma en ik) die ik besteld had al ingepakt voor me. Superleuk boekje trouwens. Verder ook heel tevreden over het hotel opa & oma laken voor het babybedje.

Zeer tevreden met onze aankoop

We zijn erg blij met onze aankoop. Producten zijn erg mooi. Goede prijs en snelle levering.

Fantastische service en leuk om te geven

Heb een ‘kerstpakket’ voor oma besteld als dank voor het oppassen dit jaar. Echt een heel leuk pakket om cadeau te geven. Snel geleverd en het is echt mooi als cadeau verpakt. Het gepersonaliseerde kaartje maakt het helemaal af! Een tip: bij de kaartjes kan je wel kiezen uit ‘super opa’, maar er is geen kaartje voor ‘super oma’. Verder helemaal top!

Leuke website met mooie en originele artikels en speelgoed.

Snelle zending en super medewerking

Ik heb op het laatste moment een kado voor onze juf besteld en de vraag gesteld of ik het op tijd binnen zou krijgen via whatsapp. Het was heel fijn om snel een reactie te krijgen en natuurlijk ook dat het product snel geleverd kon worden. De tas zelf was ook super mooi en kwalitatief.

Super mooi

Heel goed en speciaal iets Dat je voor altijd hebt

Heel tevreden

Super!! Heel mooie spulletjes en snelle service!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder