drie dozen besteld, globaal gezien tevreden, in 1 doos was er wel wat oneffenheid in de sticker die erop geleefd was. Wel kwam de doos wat later dan we hadden verwacht, maar op zich valt daar me te leven.

Super mooie en persoonlijke producten voor een speciaal cadeau. Snelle levering een top winkel dus!

Weer uitstekend!

Dit is de 3e keer dat ik bestel bij Hip&Mamabox! Super snelle reactie per mail op vragen die ik had over een customized item, en binnen no time in huis. I love it! Top klantenservice!

Top! Vriendelijke en snelle service

Top! Vriendelijke en snelle service

Onze houten box viel wat tegen, dus had een mailtje gestuurd met een foto en dat ik wat teleurgesteld was over de kwaliteit: kreeg direct een mail terug dat het inderdaad zo niet verzonden had mogen worden en direct een nieuwe opgestuurd die ik na het weekend al in huis had. Super.

Mooie box, inhoud voldoed niet aan de verwachting.

De box is mooi met naam erop. Helaas is de inhoud niet helemaal zoals wij hadden verwacht.

Heel blij met de memorieboxen!

Mooie memorieboxen laten maken voor mijn dochters. Ik ben er heel blij mee. Netjes gemaakt, precies wat ik ervan verwacht had.

Mooie geschenken

Ik kocht de kistjes met een kleine houten rondje met de tekst: je wordt opa & oma, oom & tante en voor neefje en nichtje een puzzel. Mooi houten materiaal.

Snelle vlotte service , vriendelijke vrouwen en als je het sneller wou stonden ze steeds klaar voor je vragen.

Fijne service en een ontzettend leuk cadeau om te geven als je zelf niet in staat bent langs te gaan.

Echt leuke box

De box is echt schattig

Super mooie producten

Super mooie producten, goede kwaliteit en heel veel keuze. De levering is ook erg snel.

Geweldige service...

Wilde graag een gegraveerde kerstbal uit assortiment van vorig jaar zodat mijn zoontje en dochtertje dezelfde hebben. Contact gehad via WhatsApp en het werd geregeld.

Snelle correcte levering

Snel geleverd, leuk verpakt

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Voldoet aan mijn verwachtingen

Leuk persoonlijk klein boekje

Leuk boekje met mooie kaft Inhoud is elke bladzijde hetzelfde met ruimte om uitspraken van je kind te noteren. Ik lijk goed uit te komen met het aantal benodigde bladzijden voor mijn kind.

Hele fijne ervaring bij deze webshop

Het gepersonaliseerde artikel dat ik besteld had kwam snel binnen. Het artikel (houten opberg'boekje' voor kaarten) was erg mooi. Daarnaast kreeg ik nog 2 gratis houten kerstballen voor in de boom! Heel blij mee!!

Mooi! Snelle levering! Lage prijs!

Hele mooie artikelen! Mooi afgewerkt! Leuke prijs! Origineel!

in een woord super !

snel bezorgt, met zorg ingepakt. kortom een geweldig cadeau om te geven.

Opa en oma waren heel erg blij met het gepersonaliseerde cadeau en het was er ook nog eens heel snel

Opa en oma waren heel erg blij met het gepersonaliseerde cadeau en het was er ook nog eens super snel. Fijne communicatie en mooie cadeaus.

Precies zo als verwacht en heel snel geleverd. Wij zijn erg tevreden. Kwaliteit is ook hoog!

Een gepersonaliseerde bestelling duurt altijd net iets langer dus daar waren we op voorbereid. De bestelling werd snel verzonden en was heel leuk verpakt. Precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Snelle en vriendelijke reactie op het mailtje die ik gestuurd had !

Heel vlotte bestelling en prachtig resultaat!

- gemakkelijk - duidelijk - heel vlot - enorm verzorgd - met passie gemaakt Bedankt!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder