Ziet er mooi uit.

Het lakentje is zoals het plaatje op de site beloofd. Goede kwaliteit mooie opdruk. Prima levering. Dus top

Vlotte en snelle levering

Ik bestelde recent een aantal toffe gadgets van Hip&Mama Box en deze werden zeer snel geleverd. Er zat zelfs een leuk extraatje bij de bestelling :) Toffe website die beschikt over leuke en betaalbare gadgets.

Mooi tandendoosje

Helaas was de verpakking open bij aankomst. Gelukkig zat het doosje er nog wel in zonder beschadiging

Blij, aangenaam verrast, bijzonder mooi. Ik kan het niet anders verwoorden. Wat een mooie geschenken voor de grootouders hun kerst! Het zijn unieke plankjes met een unieke boodschap van de kindjes. Ik kan alleen maar jullie website aanbevelen bij vrienden en kennissen. Hartelijk dank om ons zo gelukkig te maken.

Super leuk kado

Ziet er goed uit, leuk dat het gepersonaliseerd kan worden en zeer snelle levering.

Snelle Service& Top kwaliteit!

Super!!!

Prachtig

Ik moest het bestellen, zo mooi! En in 1x klaar, alles past mooi bij elkaar!

Prachtige memorybox met naam

Ik heb een memorybox met naam besteld voor een vriendin. Na het bestellen kreeg ik een mail met de melding dat mijn bestelling niet goed was doorgekomen. Gelukkig kon ik een appje sturen en had ik vlot antwoord dat mijn bestelling al in behandeling was! Ook een vraag over de bezorging werd snel en vriendelijk beantwoord. Al met al heel blij met het eindproduct en met de klantenservice van Hip&Mama!

Keurig verpakt.

Netjes op tijd bezorgd.

Wat een service!

Tijdens black friday (topdrukte dus) en zo vlak voor Sinterklaas een bestelling geplaatst. Hip&Mama Box heeft er alles aangedaan om mijn bestelling op tijd en helemaal naar wens te leveren! Ik ben onwijs blij met de producten!

Mooie producten

Het product wat ik besteld hebt is keurig verzorgd. Zo wel de box zelf als de verpakking erom heen.

Mooie producten

Super service!

Fijne service en snel. Leuk ingepakt en ontvangen. Goede kwaliteit! Dankjewel!

Super cadeautje!

Cadeaubox viel erg goed in de smaak. Drukwerk en kwaliteit zijn top. Erg mooi gedaan!

Supermooi!

Zeer tevreden over de echoframe met naam. Alleen jammer dat er aan de achterkant niets is om de foto te bevestigen. Maar zeker een aanrader!

perfecte service

Goed bereikbaar, snel geholpen!

Zo leuk om als cadeau te geven zowel als om te krijgen

Bij de geboorte van mijn dochter heb ik een cadeaubox gekregen, die viel erg in de smaak! Nu als cadeau aan een vriendin gegeven en die was ook helemaal blij! Het wordt super leuk ingepakt en het assortiment is groot genoeg om iets leuks uit te kiezen en eventueel zelf samen te stellen! Super tevreden

Uitstekend!

Snelle levering, mooie producten