Heel tevreden.

Al een paar keer een bestelling gedaan. Iedereen was content met hun pakje.

Pakketje zoals verwacht

Al een paar keer bij jullie een bestelling gedaan. Iedereen content met hun pakje.

Perfecte service

Hele fijne ervaring met Hip&Mama Box. Ik heb een herinneringskist besteld maar had het eerder nodig dan verwacht. Ik heb contact gehad met Hip&Mama Box. Mijn bestelling werd meteen gereed gemaakt en opgestuurd! Heel fijn!!

Perfecte service!

Perfecte service!

Helemaal naar wens

Tijdens black friday (topdrukte dus) en zo vlak voor Sinterklaas een bestelling geplaatst. Hip&Mama Box heeft er alles aangedaan om mijn bestelling op tijd en helemaal naar wens te leveren! Ik ben onwijs blij met de producten!

Super enthousiast!!

Bij de geboorte van mijn dochter heb ik een cadeaubox gekregen, die viel erg in de smaak! Nu als cadeau aan een vriendin gegeven en die was ook helemaal blij! Het wordt super leuk ingepakt en het assortiment is groot genoeg om iets leuks uit te kiezen en eventueel zelf samen te stellen! Super tevreden

Zo leuk om als cadeau te geven zowel als om te krijgen

Top service! Alles is naar wens.

Wat een top service

Prijs kwaliteit geheel uitvoerhandel.

Ik heb bij jullie een spaarpot besteld met de naam er op. Het plakplaatje was niet recht afgesneden en zag er erg geknutseld uit voor 15,95. Ik schaam om dit zou te geven, maar de gene waar ik het aangeef heeft het zelf uitgekozen. Dus geef ik het.

Prijs kwaliteit geheel uitvoerhandel.

Mooie en originele cadeaus!

Mooie en originele cadeaus! Snel geleverd en ingepakt met een persoonlijke touch!

Mooie en originele cadeaus!

Industrieweg 27

1785 AG Den Helder