Van 1 plank was de maat iets off. Maar zeer goede na service. Vriendelijke mensen.
Original review
Na een derde controle waren de maten er vanaf van de opgegeven maten Overschot hout was niet bij geleverd....
Mijn plaat werd tot in de lift geleverd, al 2 dagen na bestelling. Het heeft de juiste maten en de afgeronde afwerking van de randen is mooi.
L'applicazione fornito il sito web è utilissima e facile da usare, il materiale ordinato è arrivato in perfette condizioni e tagliato al millimetro senza errori.
Alles bestens
Geweldige service en snelheid
Aanpassing werd uitgevoerd na slechte beoordeling. Goederen waren wel OK. Het ging om een administratieve fout.
Original review
Ze schrijven: "Heb je vragen, opmerkingen of een klacht? Mail ons gerust op [email protected]. We helpen je graag!" 3x naar gemaild met vraag... 0 reactie.
Ho ordinato lastre in perspex. Molto belle. Effetto marmo. Arrivate imballate e integre. Ottimo il prezzo anche
Emballage super bien blindé, précision de la coupe, parfaite.
Ich bin absolut zufrieden. Die Qualität der Ware, der Preis und die Lieferung, passt alles.
Sono veramente contento di avervi scelto per risolvere il mio problema. Materiale valido, taglio richiesto perfetto e ricevuto il tutto molto ben imballato e in tempi brevi. Saprò a chi rivolgermi in futuro senza incertezza. Grazie Marco
Kontakt und Handlung. Super. Holz war exakt zugeschnitten. Besser geht nicht.
Exact wat ik nodig had, snel en maten kloppen perfect
Niks op aan te merken. Alles was netjes gelabeld en werd snel geleverd. Ik kan het alleen maar aanraden.
Möbelplatte Kiefer passend gesägt und Kanten gefast. Gut verpackt und ohne Macken geliefert. Top.
Ik ben heel tevreden in mijn showroom voor de gezegd geperforeerde witte platen voor de mijn nieuwe led spiegels collectie op te hangen . De werk voor gezaagd platten was heel juist en proper . Ik zal aan mijn vrienden en familie aanraden. Alvast Bedankt voor perfect werk en snelle levering en betaalbare prijs.
OK
Alles top!
Wenn die Email-Info (verwirrend!) der Bearbeitung und Produktion kommt, ist das Bestellte am nächsten Tag geliefert!
Tutto perfetto, come richiesto. Ottimo lavoro. Da consigliare
We merkten enkele inslag beschadigingen op aan de multiplex, mogelijks veroorzaakt tijdens het transport. Wat kan gebeuren, maar wel jammer is. Desondanks werden we snel & vriendelijk geholpen door de klantenservice en vonden we een gepaste oplossing. We zijn tevreden met ons nieuwe bureau! Tip: Check altijd je SPAM-folder! Bij ons kwamen de antwoorden van de klantenservice daar binnen.
Hi Jonas, dank voor je bestelling en feedback! Ik heb je mail over de beschadiging gezien en ook direct geantwoord. Heb het nogmaals geprobeerd maar krijg helaas geen reactie. Helaas kan er met transport wel eens iets misgaan maar dit lossen we altijd naar tevredenheid op! Ik hoop graag nog van je zodat ik je verder kan helpen. Alvast bedankt en met vriendelijke groet, Bauke
Original review
Jullie vragen mij om een review te schrijven? Na ontvangst van de bestelling stuurde ik vrijwel meteen een e-mail over de beschadiging, maar ik heb nog geen antwoord ontvangen. Graag eerst even ons te woord staan en te kijken naar een oplossing. Dank u.
Habe drei nach Maß geschnittene Bretter bestellt, diese auch bekommen. So weit, so gut, allerdings war das Paket sehr mies verpackt, dadurch hatten beide außen liegenden Bretter Macken und auch das Innere wurde beim Verpacken verkratzt. Somit alles drei Siebdruckplatten nicht perfekt und makellos :( Nochmal würde ich hier nicht bestellen.
Lieber Peter, vielen Dank für deine Bestellung und dein Feedback. Wir sind jetzt auch per E-Mail miteinander in Kontakt und werden das Problem gemeinsam lösen! Wir tun unser Möglichstes, um eine gute und maßgeschneiderte Verpackung bereitzustellen, aber bei der Paketzustellung kann manchmal etwas schief gehen. Entschuldigung! Wenn Sie uns Bescheid geben, sägen und versenden wir immer sofort neue Platten. Wie auch immer, entschuldigen Sie die Unannehmlichkeiten! Aufrichtig, Bauke www.TOSIZE.com
superschnell - super qualität!!!
im prinzip ok, maserung hätte (im gegensatz zum üblichen) längs der kurzen seite laufen sollen, wurde leider nicht berücksichtigt....
Holzzuschnitt passend und schnell geliefert!
Die Ware ist hervorragend. Exakt die Maße eingehalten. Sehr sauber geschnitten. Haltbare Oberfläche. Sieht edel aus in meiner Werkstatt. Leider ist die Lieferung per Spedition etwas teuer, daher ein Punkt Abzug.
26 De Schutterij
Veenendaal 3905 PL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.