Geweldige aankoop.

Deze mooie pannenset is stevig en ziet er mooi uit. Er zitten pannen bij die qua afmeting voor verschillende gezinsgroottes, goed bruikbaar zijn. De levering was snel (2dagen) en alle pannen zaten in noppenfolie stevig ingepakt.

Allemaal goede pannen op één na!

Allemaal goede pannen met goede anti aanbak! Alleen de grote koekenpan bakt vanaf het eerste moment helaas wel aan!

Top leveringen super pannen !

Na 1 dag al mijn nieuwe pannen in huis ! Zien er mooi uit en heb er al mee gekookt ze zijn echt top zeker voor deze prijs !

unieke kook ervaring

Het koken in deze nieuwe pannen en potten is een waar plezier. we genoten reeds van het koken maar nu dankzij onze nieuwe aankoop kijken we echt uit naar de volgende maaltijd. Een goede aankoop wat ons betreft. Ik raad dit product en deze firma heel graag aan. Ook de snelle levering was zeer leuk. Als je nog twijfelt, laat dan mijn review je met gerust hart over de streep trekken. Veel kookplezier

Duidelijke en overzichtelijke site met een snelle levering

De site voldeed aan mijn verwachting en de bestelde producten ook!

Verrassend goed

Op hun site zien de pannen er al super uit maar in de werkelijkheid zijn het juweeltjes. Wat een mooie pannen.

Maakt de belofte waar

Ik was op zoek naar een PFAS-vrije pan waar mijn vegaburgers, groentes en sauzen niet in aanbakken. Heb hem hier gevonden. Ook fijn dat ik minder bakolie hoef te gebruiken. Heel blij hiermee.

boven verwachting!

Snelle levering, mooie pannen, fijn in gebruik prima prijs/kwaliteit! Erg blij mee!

Tevreden!

Ik bestelde de hapjespan, kookpot en sauspan. Ze zien er gelikt uit en het eten smaakt ook ‘gelikt’. Echt een genot om naar te kijken. Heel blij mee!

Prima wokpan

prima wokpan, bakt heel goed

Slechte kwaliteit, slechte klantenservice

Onlangs de pannenset cadeau gekregen omdat ik deze graag wilde. Zag er goed uit, en niet al te duur. Na 1 van de koekenpannen voor de 2 keer gebruikt te hebben, liep er wat olijfolie over de rand na het op mijn bord schenken vanuit de pan. De over de rand gelopen olie taste de kleur aan de buitenkant aan en het was er met geen mogelijkheid meer af te krijgen. Dit gebeurde daarna met bijna alle pannen. Na contact op te hebben genomen met de klantenservice waarin zij mij om foto's vroegen, kreeg ik als reactie dat dit niet onder de garantie viel, hiermee u hopelijk voldoende te hebben geïnformeerd. Kortom, als je pannen wil die niet na 1 a 2 keer gebruik er niet meer uitzien, niet voor dit merk gaan! Gr

Reactie van het bedrijf

Beste Daan, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat u teleurgesteld bent, echter valt een verkleuring door hete olie aan de buitenzijde van de pan helaas niet onder de product garantie. Onze excuses hiervoor. We hopen dat u ondanks de verkleuring toch nog fijn kunt bakken in uw keramische pannen. Met vriendelijke groet, Team ISENVI

Kwaliteit tegen een scherpe prijs !

Kwaliteit - wat ze schrijven bezorgen ze ook u - tegen een scherpe prijs. Dank

Prima kwaliteit voor een goede prijs, levering conform afspraak

Prima kwaliteit voor een goede prijs, levering conform afspraak

Snel en betrouwbaar

De volgende dag was de pan al in huis. Ik heb hem meteen ingewijd en hij bevalt erg goed. Ik weet natuurlijk nog niet hoe het op de lange duur bevalt, maar nu ben ik erg tevreden.

Slechte bezorging

Mijn pakket is niet aan de deur bezorgd, maar achtergelaten in de onbewaakte hal van de flat. Hier kan iedereen bij, ook mensen die hier niet wonen. Ik vind dit echt schandalig. De pan is echter helemaal top en lekker diep. Heel jammer van de berzoring

Op de 1e plaats een super snelle levering. Ik heb de pannen nu 1x gebruikt, pannen zijn heel makkelijk schoon te maken (zonder vaatwasser) alleen goed afspoelen en zijn ook snel te drogen.

Koken prima maar zitten vol water na vaatwasserbeurt

De gewone pannen prima! Koekenpannen koken heel erg fijn, zijn wat dat betreft hele fijne pannen. Het grote nadeel is dat er water in gaat zitten in de vaatwasser. Er zit een gaatje bij de steel en daarlangs gaat water naar binnen. Je staat ze dus eerst een tijdje leeg te schudden voordat ze de kast in kunnen. Dat is wel een heel groot nadeel vind ik. (Vaatwasser-water vermengd met zeep, hopen dat het niet gaat stinken op den duur)

Geweldig mooi en snelm

Eergisteren om 19 uur een wok besteld, halfuur later krijg je een bericht dat ie ingepakt is. Ook direct een bericht dat de pan de volgende dag bezorgd wordt. Onze nieuwe wok werd om 14 uur gebracht. Het is een mooie grote wok, gaan we lekker mwe koken. Dank jullie wel.

Snelle levering netjes verpakt

Enige minpunt is dat als hij uit de vaatwasser komt water uit de steel loopt.

Pannen van goede kwaliteit

Goede pannen gaan lang mee bakt niet aan En geschikt voor inductie Alleen jammer dat ze niet op de order kijken Want een hapjespan met twee hand vatten Had ik niet besteld

Woensdag een keramische wokpan besteld en keurig volgende dag afgeleverd. De wok lijkt zo op het oog van goede kwaliteit, pas 1 keer gebruikt dus even afwachten wat de levensduur is.

Volgende dag al in huis

Besteld en volgende dag alweer in huis. Super snel

Lekkere pannen

Twee koekenpannen en een wok aangeschaft voor inductie. Soenil by Isenvi .Mooi rvs met antiaanbaklaag. Fijn in gebruik, staan stabiel want zwaar, bakken lekker. Enige is dat de handgrepen niet zo ergonomisch zijn, gewoon platte stelen. Misschien wen ik er wel aan.

Slecht

Pannen prima Service slecht Geen deksel erbij Wat wel erbij staat in de webwinkel Na tel onderhoud geen oplossing Aanbieding is klant misleidend

Reactie van het bedrijf

Beste John, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat er verwarring is ontstaan door de foto met deksel bij de pannenset die u besteld heeft. We zijn druk bezig met nieuwe foto's te maken van de artikelen en de informatie bij de set is wel aangepast naar de nieuwe samenstelling. De foto's volgen zo snel mogelijk. Helaas is de maat pan die u in de set ontvangen heeft niet meer beschikbaar met deksel waardoor we u ook geen oplossing konden aanbieden hiervoor. Via deze weg nogmaals onze excuses voor de verwarring! Met vriendelijke groet, Team ISENVI

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!