Goede klantenservice

Grillpan bodem is niet recht

De bodem is recht trekt bol en dan maakt hij geen goed contact met inductie

Mooie wokpannen

Mooie wokpannen en snelle levering

Mooi wokpan voor prima prijs

Ik zocht een nieuwe wokpan. Pfas-vrij. Nu mooie wokpan met deksel gevonden. Prima maat van 32cm. Prima kwaliteit! Erg tevreden. Snelle levering, de volgende dag al geleverd. Met gratis houten spatelset. Hier ga ik zeker weer bestellen.

Goed!

AFGELEVERD OP VERKEERD AFLEVERADRES

PANNEN ZIJN AFGELEVERD OP ANDER AFLEVERADRES IN HET DORP EDEGEM IN PLAATS VAN IN WILRIJK. BLIJKBAAR IS DIT MEER DE NORM DAN DE UITZONDERING DAT DE BESTUUR AUTONOOM BESLIST OM PAKJES ERGENS ANDERS AF TE LEVEREN. MISSCHIEN HET COURIER HOOFDSTUK BETER AANPAKKEN. PANNEN ZIJN OK. ANDERE COURIER DIENST DAN ZAT ER ZELFS EEN AANBEVELING IN, JAMMER

niets op aan te merken

Goede en snelle levering, was allemaal goed te volgens via de link die ik gekregen had. Verpakking was prima in orde, zodat de pan geen schade kon oplopeb tijdens het vervoer.

Top!!

Snel geleverd. Superfijne pannen om in te bakken en braden. Giede anti aanbaklaag, er blijft niets plakken.

Top geregeld

uitstekende kwaliteit van de pannen

zeer tevreden, snelle levering

Snelle levering, wel kwalitatief slechte pannen

Pannen snel geleverd, dat was top! Eerst een kwalitatief slechte pan ontvangen (antiaanbaklaag beschadigd bij normaal/eenmalig gebruik). Misschien een fabrieksfout? Gelukkig werd de pan snel vervangen door Isenvi! Prima service dus! Hopelijk gaat de nieuwe pan meer kookplezier opleveren.

geweldig

goede kwaliteit, snelle levering en zeer klantvriendelijk

Helemaal top

Ik had al eerder pannen van jullie. Prima bevallen, vandaar deze bestelling.

Mag wel in kleinere doos gestuurd worden Wel supergoed beschermend verpakt

Mooie pannen! Maar helaas niet altijd vaatwasserbestendig

Update: Hier een aanpassing van mijn originele review. Ik heb inmiddels contact gehad met Isenvi en ze hebben beloofd het probleem (waarbij er water in de stelen van de Murray serie koekenpannen achterblijft) te gaan onderzoeken en oplossen. Ook mocht ik de hele set terugsturen en word mijn aankoopbedrag teruggestort. Uiteindelijk vind ik dat een hele nette oplossing en dus verhoog ik mijn cijfer en zet ik aanbevelen van "nee" naar "ja". Hun pannenset Murray kan ik nog steeds niet aanbevelen, zeker als je je (koeken)pannen in de vaatwasser wilt doen. Dan kun je echt beter voor een andere serie kiezen.

Waar blijft mijn bestelling?

Beste, Het hoeft niet voor mij vandaag besteld morgen in huis. Maar indien jullie hiervoor reclame maken dient dit uitgevoerd te worden. Ik heb mijn bestelling vandaag nog steeds niet ontvangen en graag uw positieve gedegen feedback please. Vriendelijke groeten, Daniël Désiré De Raeve

Snelle levering en alles zat goed ingepakt

Super pannen voor een aangename prijs.

Netjes afgeleverd en goed verpakt, meteen die zelfde avond een gerecht gemaakt en ik was positief verrast. Echt een aanrader !!

bakt goed

Lekker licht

tevreden

Prima braadpan, stipte en betrouwbare leverancier.

Mijn dochter gaat er ook een bestellen

Top kwaliteit

Top kwaliteit

TOP!

Duidelijke website, juiste deksel had ik snel gevonden. Ook de pan is super! Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een volgende keer zal ik sneller aan ISENVI denken. :-)

Was op zoek naar een pannenset voor inductie. Kwam op jullie site en de recensies waren zo positief. Pannenset besteld en de volgende dag al in huis. De pannen zijn echt geweldig en bakken niet aan. Dat was ook de reden waarom ik de pannen besteld heb. Dus in 1 woord: fantastisch! Qua service, kwaliteit & levering!

Goede service, slechte omschrijving product

Wok deed het niet op inductiekookplaat. Afhandeling van isenvi was wel snel en adequaat.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!