Zeer goed, ook snel

Mooie pan binnengekregen. Kwaliteit. Heel netjes verpakt, zorg aanbesteed.

Blijft spammen

Koop 1 pan en je zit op een heleboel mailinglijsten en wordt permanent lastiggevallen

Nog niets ontvangen

Ik mag mijn ervaringen beschrijven maar mijn bestelling is nog niet geleverd

Zeer goede kwaliteit voor weinig geld

Wokpan bodem na 1 gebruik bol geworden

Heb een wokpan gekocht en tijdens de eerste keer gebruik in het begin ging goed met inductie kookplaat. Na ong half uurtje gebruik is de bodem wat bol geworden waardoor de pan niet meer goed werkt met inductie.

Prima alleen de pan eas veel te groot. Dus die moet teruggestuurd worden.

Service is goed

Goede pan

Pan bevalt zeer goed maar is wel dun, dus ik ben benieuwd hoelang deze mee gaat. Maar geweldige prijs en tot nu toe perfect!

Goede producten, snel geleverd en goed verpakt!

Goede producten geleverd

Snel

De levering was snel, de communicatie duidelijk en het product was goed verpakt.

Mooie set

Mooie set, deksel wat gedeukt, deze is gelijk vervangen

Prima pannen (sauspan en grilpan gekocht)

Pannen doen het prima, geen problemen met aankoeken of wat dan ook. Mocht ik weer een pan nodig hebben kon ik weer shoppen. Ik was erg blij dat verpakkingsmateriaal zo minimaal mogelijk was, met oog op duurzaamheid / recycling.

Fijne pan

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede, solide, kwaliteit. Goede gelijkmatige warmteverdeling. Makkelijk schoonmaken ook. En het belangrijkste vind ik dat dit je gezondheid ten goede komt.

Prima pan, Goede service (de eerste pan had een beschadiging,er werd zeer snel gereageerd en we ontvingen in no time een nieuwe)

Snel en zeer goed verpakt geleverd. Direct maar een ossenhaasje eraan gewaagd, en dat ging uitstekend. Zowel het bakken als het schoonmaken van de pan.

Prima artikel

Bezorging kon wat beter

Ik maak er Hachee en ook erwtensoep in.

Prima website

Prima bedrijf, hele snelle levering en goed verpakt

Mooie pannen, bakken helaas wel aan

Mooie pannen om naar te kijken. De bakpannen geven helaas continu aangekoekte pannen. Ook na grondig reinigen, bakt 't de volgende maaltijd weer aan. De grootste pan heeft hier het meeste last van. Kleinere pan iets minder.

Goede kwaliteit

De pannen werden snel geleverd en blijken van echt goede kwaliteit te zijn.

Mooie product, waar voor je geld.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Retourzending op eigen kosten.

het product (wok) was te groot. Ik wilde het ruilen voor een kleiner. Retourzending was op eigen kosten. De kleinere maat opnieuw bestellen. Dat is voor de consument niet rendabel. advies : bestel bij een site waarbij retour kosteloos is.

Fijne pannen

Het zijn fijne pannen. Ze bakken niet aan en zijn makkelijk schoon te maken.

positief

voor mijn dochters ook panne gekocht bij jullie.

Snelle nette levering en producten volgens verwachting

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!