Snel besteld, snel geleverd, snel retour, snel afgehandeld.

Bestelproces en levering gingen snel, echter pannen (koekenpan en wokpan) waren beiden beschadigd bij ontvangst. Betere verpakking rondom binnenin de doos tussen de items in had wellicht geholpen. Via website KS benaderd, uiteindelijk de nodige bestanden kunnen mailen en daarna met ontvangen retourlabel kosteloos retour gestuurd. Binnen een (werk)week was het dossier gesloten en mijn geld terug gestort. Wel jammer van de m.i. te kwetsbare Avon pannen en wijze van verpakken/transport. Aanbeveling geldt dus voor de handelswijze, niet zozeer voor deze twee pannen.

Goede kwaliteit en service

prima producten

erg goed

goede koop, snelle levering

Goede pannen

Snelle levering, fijne pannen

Een mooi pannenset

Het is een zeer mooie pannenset maar wij hebben het nog niet kunnen gebruiken wegens dat de inductie kookplaat nog niet is geïnstalleerd. De bezorging was ook supergoed. Groetjes

Prima produkt gekocht.

Goede website, levering binnen een dag en een fijn produkt. Helemaal tevreden.

Vriendelijk en klantvriendelijk

Er mankeerde een paar kleinigheidjes. Zonder moeilijk te doen direct vervangende deksels en pan gekregen. Super bedankt.

Leuke pannen

Mooie vormgegeven pannen, lichtgewicht, ideaal met glazen deksel en klein gaatje. Prima.

Mooie robuuste pannen. Ziet er goed uit. Helaas nog niet kunnen gebruiken omdat mijn nieuwe keuken nog niet klaar is.

Mooi product maar geen reactie via mail of website

De website is duidelijk en bevat mooie producten. Na mijn tweede aankoop kreeg ik een beschadigde pan thuis gestuurd. Gebeld, snel contact en een oplossing . Fijn dus! Maar ik moest een mail sturen naar de klantenservice. Gedaan, krijg mijn mail steeds terug, de mail kan niet afgeleverd worden op dat mailadres. Via de site formulier ingevuld voor klantenservice. Alle stappen doorlopen. Geen bevestigingsmail gehad en nog steeds geen reactie. Dit vind ik erg storend als klant. Ik moet nu weer telefonisch contact op gaan nemen en weer van vooraf aan beginnen. In de hoop dat het snel geregeld is.

Top pannen en dat voor die prijs!

Ik ben heel blij met de pannen. Ze zijn stevig, zien er mooi uit en doordat het een complete set is, ben je bent in 1 keer klaar. Heel fijn dat de pannen ook in de oven en in de vaatwasser kunnen, super praktisch!

Alles is gladjes verlopen goed product, vandaag besteld morgen in huis.

De dagen dat we nu gebruik maken van de nieuwe pannen zijn we hier zeer tevreden over. Ook de looks zijn goed.

Goede eerste indruk

Ik heb de pannen nog niet gebruikt. Makkelijke website met goede prijzen voor de pannen. Snelle verzending.

Super product en snelle levering

Ik heb 2 koekenpannen besteld. Deze zijn super. Niks bakt aan of blijft aan de bodem plakken. Geweldig. Ze zijn stevig. Ze werden heel snel en goed verpakt geleverd. Top!

Goede pan snelle levering

Prima pan precies die ik zocht prima prijs en snelle levering

Uitstekende kwaliteit voor deze prijs

Prettige handgrepen. Veel verschillende pannen in deze set. Werken prima op inductie. Erg tevreden.

Snel geleverd, goed verpakt,mooi materiaal.

Ver binnen gestelde termijn mocht ik het pak ontvangen. Bij opening bleken alle pannen geweldig goed verpakt te zijn waatdoor beschadiging niet mogelijk was. En bij uitpakken zag ik een hele mooie stijlvolle pannen set. Tja dan kan je maar 1 ding concluderen; Hoge kwaliteit voor een belachelijk lage prijs met een supersnelle levering. Top. HEEL ERG BLIJ MEE. Heb nog niet gebruikt, wacht nog op electrische kookplaat aansluiting. Maar verwacht super fijn gebruik.

Topkwaliteit

Goeie spullen in een razendsnelle levertijd. Hartstikke top!!!

snelle service, hoge kwaliteit pannen voor weinig geld!

fijne webwinkel met uitstekende pannen voor een eerlijke prijs!

Snel en goedkoop geleverd!

Een mooi product,snel geleverd,prettig geprijsd.

De bestelde wokpan voldoet ruim aan mijn verwachting, een mooie grote wokpan en ziet er zeer solide uit. De wokpan is ook diep dus je kunt er goed mee roerbakken zonder dat het een knoeiboel wordt op het fornuis. De prijs was ook zeker niet te hoog gezien de kwaliteit van de pan.

Geweldige pan!

Prima afhaal service. Meteen in gebruik genomen met fantastisch resultaat. ( pannenkoeken ;-) Kleine aanbeveling voor afhaal: Antwoord E-mail aanpassen

De pannen zijn grijs en niet zwart

Ze gaan helaas weer op retour

Ziet er goed uit.

Mooie pannen en niet duur. Helaas 1 pan beschadigd aangekomen. Hoe dit opgelost weet ik nog niet. Maar ik ben positief

Prachtige pan, goede service

Prachtige wokpan, goede service

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!