Pan wordt niet goed warm.

Kan zijn dat het komt omdat de pan nog nieuw is .Maar de pan wordt niet goed warm.

Retour kosten zijn voor jezelf

Ik moest zelf mijn retour kosten betalen. Wel snelle levering.

Super snel

Super snel geleverd en hele goeie wok. Heel erg tevreden dus.

Fijne pan; ideaal voor keramisch

Vlotte levering; scherp geprijsd. Goed verpakt. Dik tevreden; blij mee. Al 2 x gebruikt.

mooi product en snelle levering

De panne set is lekker licht en de handgrepen liggen lekker in de hand en ze werken goed op een inductie kookplaat.

Kwalitatief mooie en goede pannen

Zelf 2 koekenpannen + wokpan besteld van Victoria Forged. Ze zien er mooi en stevig uit. En heel fijn dat de Ceramica Generation Six ® antiaanbaklaag vrij is van schadelijke stoffen. Ik ben er erg blij mee.

Goede prijs/kwaliteit met korting

Pan gekocht met korting. Eerste ervaring met het product (koekenpan) is positief. Dat er geen of minder schadelijke stoffen inzitten vond ik ook belangrijk in de keuze. Bestelling verliep vlot zonder extra kosten.

fijne pannen

Tot nu toe zeer tevreden over de pannen. Bakt niet aan!

Op het oog mooie pannen, maar totaal niet in gebruik.

Drie maanden geleden de pannenset aangeschaft, ze zouden in de vaatwasser kunnen en een sterke anti-aanbaklaag hebben. Na de vaatwasser blijft er veel water in het handvat zitten, dit hoort er via een driehoekje (welke niet in elke pan zit, niet in de wok- en grillpan) uit te lopen, echter is dit niet het geval of moet je lang schudden om al het water er uit te krijgen. Doe je dit niet wordt het handvat bij volgend gebruik gevaarlijk heet. Na contact met de klantenservice is een nieuwe (kleine) pan toegestuurd (welke het minst wordt gebruikt) maar is er geen oplossing voor de wok- en grillpan. De anti-aanbaklaag zou sterk zijn en geschikt zijn voor alle spatels. Nu ben ik totaal geen agressieve koker, maar de anti-aanbaklaag laat nu al op meerde plekken los. Zoek je een pannenset? Ga dit merk voorbij en investeer in betere pannen.

Beste pannen ooit

Heb ze voor eigen gebruik ...heb ze gekocht voor mijn zoon en zou ze aan iedereen aanbevelen ....

Super pan! Heerlijk groot en licht in gewicht!

Boven verwachting. Al verschillende ‘groene’ pannen uitgeprobeerd. Deze is echt de fijnste. Blij met m’n aankoop. Hopelijk blijft het ook op lange termijn zo.

Uitstekende pannen

Ik ben zeer tevreden met deze pannen.

Mooie pannen

Goeie pannen en top service. Er was een deksel beschadigd bij levering maar er werd gelijk een nieuwe opgestuurd. Ik ben er erg blij mee

Mooie pan, bakt prima

De wokpan Victoria 32 cm is een fantastische pan om te hebben. Prima formaat, fijn handvat en bakt niet aan. Enkel had de extra kleine handgreep van mij ook in dezelfde stijl gemogen als de lange handgreep. Het lijkt nu niet bij elkaar te passen en de kleine greep is al snel te heet om met de hand beet te kunnen pakken. Het enige dat ik wel mis op de website of op de pan naast het oven icoontje is de maximale oven temperatuur. Pas nadat ik hier over heb gebeld weet ik dat de pan tot 180 graden in de oven kan. Belangrijk om te weten aangezien veel gerechten ook om 200 graden of hoger vragen.

Mooie pannen

Mooie pannen voor probleemloos koken!

Heel mooie pan.

Erg fijn om mee te koken. Alles snel warm. Minder gas nodig dan met mijn oude pannetje. Snel schoon daar er niets aankoekt.

Heel fijne pannen

ISENVI ik had er nog nooit van gehoord,maar door te zoeken kwam ik steeds weer die naam tegen. Door verschillende referenties te lezen, besloot ik de wok van 36 cm te kopen. Eenmaal in huis zag ik de kwaliteit en natuurlijk direct uitproberen, een geweldige ervaring. Gemakkelijk schoon te maken en ben zeer tevreden met de wok. Inmiddels ook 2 koekenpannen besteld en binnen gekregen, ook zeer tevreden over. Mocht ik nog andere pannen nodig zijn weet ik waar ik zijn moet.

Top spullen in een razend korte tijd

Top spullen in een razend korte tijd

Voldoet niet aan mijn verwachting

Geen luxe uitstraling. Braadpan is ietsjes bol waardoor de boter naar de zijkant loopt. Kleur komt niet overeen met plaatjes, is grijs ipv antraciet/zwart. Kortom ik heb niet het gevoel een supermooie pannenset te hebben aangeschaft.

heb helaas alles terug gestuurd omdat de kwaliteit mij tegenviel en dat er beschadigingen aan waren

Heb mijn bestelling terug gestuurd omdat de stevigheid van de pannen tegenviel en dat er beschadigingen aan waren Het terugsturen is perfect verlopen en we hadden ook snel het geld weer terug

Goed en snel geleverd

Pannen zien er mooi uit, de tijd moet leren of ze mooi blijven, voor nu tevreden

De pannen zien er mooi uit, betaalbaar en ook nog zonder giftige stoffen. De pannen werken goed en blijven netjes. Geen plakkerige olieresten die achterblijven, wat wel het geval was bij Greenpan.

Uitstekende service

Snelle levering, duidelijke communicatie. Ik vind gezond koken belangrijk vandaar mijn keuze voor deze pannen.

Mooie pannen

Pannen zien er mooi uit voldoen goed. Handvatten worden niet heet. Gebruiksvriendelijk.

Snel, goedkoop, gemakkelijk

Mooie website, heldere info, eerlijke prijs

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!