Fijne pan, snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering, goede pan!

Ik kook er nu een week mee, met plezier.

Prima pannen

Fijne pannen

De beste pannensite

Goede site met pannen van uitstekende kwaliteit. Ik koop nergens anders nog pannen.

Prima pannen voor een schappelijke prijs

De anti aanbaklaag is goed en veilig om eten in te bereiden. de hapjespan lijkt wel snel al bol te staan. De buitenkant van de koekenpannen kan niet tegen vaatwassers, dus hou daar rekening mee. Ik heb de mijne al vrij snel verprutst (mijn vorige keramische pannen konden hier wel tegen).

Prima product en niet duur

Fijn dat je hier voor allerlei pannen losse deksels kunt bestellen . Goed, niet duur en gratis bezorgd !

Super tevreden

Snelle levering, geweldige kookplaat, makkelijk zelf in te bouwen.

Vlotte levering maar mindere kwaliteit

De bestelling en levering van mijn keramische werd perfect geregeld. Helaas ben ik minder tevreden over de kwaliteit. De bodem van de pan staat bol waardoor de verstoffen (olie, boter) volledig afvloeien naar de buitenrand.

Vlotte service

Alles op tijd geleverd. Gratis. Stond zoals beloofd de volgende dag aan mijn voordeur.

Vlotte levering en mooie pan

De pan viel groter uit dan verwacht, maar zeer praktisch om voor grote groep te koken. Voordeel: de pan is groot maar weegt niet veel.

Subliem

Snelle vezending en hele goede service. In de wok zat een klein "pikje".... gebeld met de klantenservice en ik kon gelijk de wok terug sturen en de volgende dag kreeg ik een nieuwe wok.

Goede kwaliteit en zeer betaalbaar

Snel en netjes

Fijne grote wokpan

Ik kook vrijwel dagelijks voor 4 grote eters, dus ik was op zoek naar een grote Wokpan. Mijn vorige was ongeveer 30cm, en ik was op zoek naar een iets grotere... Deze is 36cm, nou dat is toch een flink stuk groter. Ik ben er blij mee en de pan is degelijk en stevig. De tijd zal leren hoe duurzaam hij is. Vooralsnog een hele grote en degelijke pan voor een zeer redelijke prijs!

Fijne pannen! Erg tevreden!

Super snelle levering en fijne pannen in gebruik.

De pot die ik bestelde is licht. Is fijn. Maar ik vind het jammer dat de bodem niet plat is maar beetje bol... Is dat de bedoeling?

Hele mooie zet

Goed maar kan beter zijn!!

Deze is goed voor soep te maken want ik heb rijst gekokt en rijst word kol de bodem van de kookpot is tedun ,bij tefal is beter qualiteit !!

Fijne stevige koekenpannen

Ik heb deze koekenpannen set nu 1 weekje in gebuik en deze bevallen erg goed, anti aanbaklaag werkt echt, ik was deze wel af met de hand omdat ik geen goede ervaring heb met andere merk pannen in de vaatwasser

Gewoon goed

Gewoon goed

keurig op tijd

Degelijk en mooi

Pannen liggen goed in de hand, de pan die ik nu gebruik bolt enigzins naar boven en dat maakt dat hij beter warm wordt, gepaneerde lapjes houden het panneer vast en daar heb ik ze voor gekozen. Top product

Goed Produkt en keurig afgeleverd

Goed Produkt en keurig afgeleverd

Zeer snelle levering! Pan fantastisch zeker voor een hobbykok als ik

luxe in dagelijks gebruik

Prima pannen. Zien er mooi en stevig uit. Worden snel warm!

Ideaal deksel voor een goede prijs

Vlotte service en snelle levering van het deksel.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!