Goede service, snel - ook bij technisch probleem

Wij hadden in 1x 4 pannen besteld, de grote wokpan bleek beschadigingen te hebben in de coating. die is acuut omgeruild en er is eerste een nieuwe gestuurd. die doos gebruiken we om de oude terug te sturen. prima service wat er beter kan: in magazijn bij ontvangst of bij verzending naar de klant kijken of de coating wel ok is. deze had gaatjes waardoor het witte aluminium zichtbaar was. daar gaat natuurlijk aankoeken ontstaan dus omgeruild. verder mooie pannen. de gewone diamantpatroon pan bakt uitstekend en we gaan er voorzichtig mee om dus hopen ze lang te gebruiken

bagger

pan besteld deksel beschadigd zou op mijn kosten retour moeten slechte winkel

Alles naar wens

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, helaas waren geleverde artikelen beschadigd

Snelle levering, artikelen beschadigd, goed e-mail contact omtrent retourlevering, nu hopelijk nog snel refund van bestelde goederen. Inmiddels refund ontvangen, jammer dat de bestelde artikelen niet voldeden maar alle lof voor de snelle en probleemloze afhandeling

Gewoon goed

Goede pan niks mee en zeker vooor dat geld keurig verpakt snelle levering

Fijne pannen met een mooi design

Na bestelling zijn pannen snel geleverd, mooi design en fijne greep. Ook in gebruik erg goed! Aanrader voor iedereen!

Voldoet niet aan de verwachting.

Bodem is niet vlak en waarschijnlijk daar door maar op 1 pit van de inductie kookplaat te gebruiken. Op de andere pitten pakt die hem niet. Erg jammer want ik heb hem aan iemand kado gedaan die er nu dus eigenlijk niks aan heeft.

Heb de pannen van soenil en ben er super tevreden over

Kan bestelling niet annuleren

Wanneer je bestelt is er geen mogelijkheid om binnen 2 uur de bestelling te annuleren. Ik had een pannenset bestelt, dezelfde dag nog (2 uur later) berichtje naar jullie gestuurd dat ik de bestelling toch wou annuleren. Omdat mijn partner toevallig dezelfde dag ook een pannenset had bestelt bij jullie. Dit kon helaas niet omdat deze al was opgestuurd. Nu moet ik dus betalen voor de retourkosten. Terwijl ik na mijn weten netjes en optijd heb laten weten de bestelling te annuleren. Dit vindt ik geen service.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

Hapjespan besteld via de site. Correcte snelle levering. De pan ziet er degelijk uit en na ingebruikname zijn wij enthousiast. Peter

Super degelijke pannen

Hele mooie pannen van jullie ontvangen, in mijn geval de Murray set. Mooi zwaar en degelijk. Enige minpintje is de levering. Het pakket was naar mijn huisadres verstuurd ipv het postNL punt zoals aangegeven in mijn bestelling.

goede kwaliteit

Lichte en hanteerbare pan, kwaliteit voor weinig geld.

Zeer snelle levering, goede prijs/kwaliteit

's avonds besteld, de volgende dag geleverd, en dat in deze tijd! De pan is van goede kwaliteit, de handgreep zat niet helemaal vast, maar dat was op te lossen door de schroef goed aan te draaien.

Prima geleverd

Bestellong volgens afspraak

geweldig

wij hebben deze wok van 36 cm sinds een paar weken in huis en hij voldoet aan onze wensen. hij is makkelijk in gebruik en ook nog eens ligt in het gewicht

De pan ziet er goed uit!

De service was prima, ik heb de pan nog maar een week in gebruik, maar tot dusver oké..

Goed en netjes

Niet wat ik had verwacht

Ik heb deze pannenset besteld omdat ik een inductie kookplaat kreeg, maar de pannen hebben geen vlakke bodem, waardoor het effect van inductie weg is. Heel jammer van het geld. Ik ga op zoek naar geschikte pannen voor inductie.

Mooi product en snelle levering!

Zelfs rondom de drukke Black Friday en Sinterklaas een super snelle levering. En dat ook nog in Corona tijd.

Vlot verzonden. Goed pannetje voor mooie prijs.

Prima kwaliteit/prijs, snelle levering

Goede omschrijving artikelen op website, wellicht behalve ⍉ ook hoogte/inhoud vermelden. Artikelen uitbundig ingepakt ingepakt, kan niks mis mee gaan!

super fijne pannen

we zijn super tevreden over de fijne grote wokpan en koekenpan......eindelijk hebben we de pannen die we zochten en zonder schadelijke stoffen. snelle levering ook!

Ik ben zeker tevreden met mijn nieuwe pannen

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!