Goeie pan maar dat handvat...

De pannen bakken goed, zijn wel dun dus het eten wordt snel warm. Maar in de vaatwasser loopt het hele handvat vol met water!. Dit is superonhandig helaas, want als je de pannen eruit haalt wordt alles nat.

waanzinnig goed

Ik ben een type die mijn pannen met de regelmaat van de klok laat aanbranden. Ga ik naar binnen lekker tv kijken o.i.d. en vergeet ik het helemaal. Glazen pannen dan zie ik tenminste hoeveel water er in zit. na 3 glazen pannen gestopt. Daarvoor ook al een aantal aluminium pannen die er echt niet meer uitzagen. Koekenpan idem dure van titanium niet te verslijten zeiden ze. In een half jaar tijd had ik het voor elkaar hoor. Kon er niets meer in bakken. Ik gebruik nu dik een jaar of zo een kookpan, het gebeurd nog steeds maar meestal gewoon met een sponsje vliegt het eraf en soms een beetje azijn en de binnenkant ziet eruit alsof het splinternieuw is. alleen de buitenkant nog een probleem maar kwa gezondheid natuurlijk super. En die koekenpan, ik sta echt te genieten als ik m'n eitje bak.

Probleem goed opgelost.

Na levering pan met schade een nieuwe gekregen.

Snelle levering. En een super fijne, grote wokpan. (Avon 36 cm) Alleen jammer dat al maanden lang de wokpan met deksel niet te leveren is.

geweldige ruime wok

Staat goed op mijn wokbrander, bakt niet aan, is zonder giftige stoffen. kortom goede keus

Helemaal prima

Goed en snel geleverd

Mooie set en snel geleverd!

De bestelling is prima geleverd

Koekenpan was als kado gevraagd had goede ervaring met de andere pannen , de ontvanger was er erg blij mee

Goeie pannen voor een goede prijs

Heel fijne pannen met keramische plaat. Dat maakt het overgaan naar pfas vrije pannen wel heel makkelijk!

Zowel kwaliteit als communicatie niet optimaal

Ik had de 26 cm hapjespan, 28 cm koekenpan, 32 cm wokpan en de grilpan besteld. De koekenpan en de wokpan bleken toch wat te groot voor mijn kookplaat en ik heb deze geretourneerd. Daar ik het geheel via Fonq had besteld kreeg ik helaas te maken met twee partijen die naar elkaar wijzen m.b.t. de afhandeling en waarbij de communicatie slecht was. Het is uiteindelijk gelukkig toch goed gekomen en het betaalde bedrag is weer op mijn rekening gestort. Bij het eerste gebruik van de hapjespan bleek de bodem wat aan de dunne kant zodat bij het verwarmen op gas de bodem iets bol kwam te staan. Voor het bakken van een gehaktballetje gebruik ik toch wat boter en deze vloeide door de bolle bodem naar de rand van de pan. Niet optimaal. Ik wilde in eerste instantie een kleinere koekenpan bestellen bij Isenvi maar ben toch maar uitgeweken naar een ander merk met een wat dikkere bodem.

perfect

netjes afgeleverd niks mis mee

Mooie wok voor een goede prijs

Mooie grote wok. Niet te zwaar en een prima prijs.

Prima, vodoet aan alle verwachtingen!

Mooie wok 36cm

Genot om in te wokken!

Uitstekende service.

Zoals beloofd..... vandaag besteld, morgen geleverd.

Grote deceptie

Anderhalve maand moeten wachten op mijn set omdat een pan van de set niet voorradig was, ik keek er echt naar uit. Toen de pannen arriveerde was ik echt onder de indruk van de kwaliteit, als eerste de wokpan gebruikt, het gerecht was gestoofd ipv gewekt. De pan warmt niet goed op, ik dacht dat het aan de gloednieuwe Siemens inductiekookplaat moest liggen. Deze kookplaat heeft een pannen testprogramma, wat bleek alle pannen van de set werken niet met de betreffende kookplaat Isenvi heeft de pannen zonder probleem teruggenomen. Ontzettend jammer, had me er erg op verheugd maar een hele goede service van Isenvi.

Prima pannen, snel bezorgd!

Heb de pannen nu een paar dagen in huis en ben er blij mee! Heerlijk licht en zo anti-aanbak dat het eten er bijna uitvliegt als je de pan oppakt :-) Het is natuurlijk afwachten wat de kwaliteit op delangere termijn gaat zijn, maar nu ben ik zeer tevreden over de looks en het gebruik. En twee dagen na de bestelling al in huis, in goede staat.

Pannen binnen 3 dagen binnen

Mooie, lekker grote relatief lichte pan

Keramische wokpan van 36 cm gekocht, dus lekker groot. Hij is een stuk hoger dan mijn vorige wokpan van 36 cm. Enerzijds is dat even wennen, anderzijds kan er daardoor nog veel meer in, mocht dat nodig zijn. Hij ziet er mooi uit en ondanks zijn grootte, is de pan relatief licht. Een keramische anti aanbaklaag is heel mooi: Het werkt goed en schaadt het milieu en de gezondheid niet. Ben erg benieuwd naar de duurzaamheid, d.w.z. hoe lang de anti aanbaklaag intact blijft. Daar valt waarschijnlijk pas over een aantal jaren wat over te zeggen.

Lang op moeten wachten, 6 maanden, maar nu wel erg tevreden

Zo goed als alles beschadigd, nalevering ook

We dachten voor een nette prijs leuke pannen te kunnen aanschaffen. Helaas, dit bedrijf kijkt wat te makkelijk naar zij producten. Zelfs bij de derde keer beschadigden pannen opsturen met de kennis dat dit de laatste kans was, weer foute boel. Hier niet aan beginnen!!!!

Goede service en snelle levering!

Super tevreden over de pannen en de service. De volgende dag hadden we ze al in huis!

goede pan

jammer dat het stalen hengsel van het deksel erg warm wordt, kunstof zou mogelijk een alternatief zijn

Uitstekende service

Levering was niet compleet maar werd heel snel nageleverd

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!