Snel af kunnen halen, mooie pannen

Snelle af kunnen halen, mooie pannen

Nog niet gebruikt maar eerste indruk is goed

??????

Degelijk en goed uitziende set

We hebben gekozen voor dit merk om dat de prijs en kwaliteit erg goed zijn bevonden. Ik raad ook iedereen aan die twijfels hebben dit product te kopen. We hebben er nu al zoveel plezier van.

Snelle levering, en mooie producten

Ik hoop dat de pannen ook een goede kwaliteit hebben, en lang mee gaan. Het ziet er in ieder geval heel goed uit.

Top Top en Toppie!

Ik had een pannenset gekocht en het werd echt super snel geleverd! Mooie kwaliteit van spullen en ik ga zeker in de toekomst vaker spullen hier kopen!!!

Goede kwaliteit, goede prijs.

Makkelijk besteld en snel ontvangen.

prachtpannen !

Nu ik de tijd gehad heb de pannen te proberen, kan ik ze eindelijk beoordelen ... Het zijn gewoon prachtpannen ! Ze kleven helemaal niet, behoeven minder vet, alleen voordelen. Ik was ze wel met de hand af, een beetje uit schrik. Maar geen probleem : gewoon een sponsje en een beetje afwasprodukt, water, en gedaan. Ik ben erop verliefd geworden !

Bestelling verkeerd geleverd

Kregen ipv combideal van 2 koekenpannen 28 en 24 cm +wok alleen wok geleverd. Gebeld en ze stuurde de koekenpannen allebei 28 cm. Waarschijnlijk slechte controle bij het samenstellen. Zonde van de moeite en afleverkosten. Hoop dat het nog goed gaat komen

Helemaal super

Snelle levering. Deksel gekregen niet passende bij de rest van de set, binnen drie dagen een nieuwe bijpassende gekregen! Service helemaal fijn. Pannen zien er goed uit en koken tot nu toe helemaal fijn.

Top pannen!!!

Snel geleverd!!!

perfect

hele fijne pannen en zeer snelle levering, zeker nog enj keer bestellen

Goede pannen en alles was goed verlopen.

Duidelijke website, mooie producten en snelle levering

Duidelijke website, mooie producten en snelle levering

Prima pannen

Snelle levertijd, goede prijs/kwaliteit verhouding. Al met al zeer tevreden

Uitstekende service

Snelle reactie en levering mooie verpakking.

Mooie pannenset

2 bakpan en en 1 wok aangeschaft. Erg tevreden. Bakt beter dan de traditionele antiaanbaklaag.

Mooie wokpan, goede kwaliteit en vlotte levering.

Een super wok

Goede service!

Wokpan besteld, eerst verkeerde pan toegestuurd gekregen. Gelukkig meteen geholpen door de klantenservice en een dag later alsnog de juiste pan gekregen. Pan bevalt goed!

het is ff wennen maar het geeft een lekker prachtresultaat

Ik heb pas 1x gekookt met de pannen, dus kan ik hier maar weinig ervaringen kwijt: - vlees grillen is supervet: geen boter nodig en toch lekker bruin gegrilld. Vlees blijft zo lekker sappig en mals. - worst braden gaat ook zonder boter of olie en wordt perfect gaar. Waar de worst contact maakt met de pan krijg ie een mooi bruin braadkleurtje. Ook blijkt de smaak prima behouden, of legt dat misschien aan de heerlijke marneworst van mijn fantastische slager:) - uitsmijter bakken gaat ook zonder smeermiddel en is in een mum van tijd klaar zonder vastkoeken. - supergladde oppervlakte voorkomt aankoeken bij alle pannen - ze lijken al schoon voor ze (toch nog) in de vaat gaan. - Pannen zijn scherp geprijsd en daarom heb ik mijn oude pfas-gecoate pannen vervangen. - Hoop dat ze lang mogen meegaan.

Goed op de hoogte gehouden van wanneer het product wordt geleverd

Zal zeker weer daar bestellen

Mooie wokpan

Ik heb een wokpan gekocht. Echt een mooie pan. Geschikt voor alle bronnen. De levering was binnen een dag, zoals beloofd. Dus dat is uitstekend.

Compleet anders dan op de foto

Tja, wat zal ik zeggen. De pannen staan hier nog maar we baalden flink bij het uitpakken. Op de foto's lijken de pannen zwart, in de beschrijving staat antraciet maar de werkelijke kleur is midden grijs. Daar balen we flink van, terugsturen van zo'n set hoop gedoe en kosten, we gaan er eens een nachtje over slapen. Maar site moet echt betere info geven, foto's kloppen gewoon niet.

Fijne pan voor een scherpe prijs. 's middags besteld en volgende dag bij de lunch kon ik al een eitje bakken. Deze pan straalt een hogere kwaliteit uit dan die van de "dure bekende" merken.

Ziet er goed uit alleen 1 deksel is beschadigd en wacht daarvoor nog op een reactie

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!