Uitstekende prijs, direct geleverd

Veruit de beste prijs voor een passend deksel op mijn 28cm hapjespan. 's Avonds besteld de volgende dag meteen ophalen. Bij de afhaallocatie op het vermelde adres staat echter ISENVI nergens vermeld, dus ik moest even zoeken naar de ingang van het magazijn, achteraan de parkeerplaats.

Pakket niet aangekomen

Mijn pakket is niet aangekomen op mijn adres.

Heel fijne pan voor een prima prijs

Heel fijne pan voor een prima prijs

Defecte deksel met 2 indeuken aan de rand van elk 3 mm

De pannen waren ok, de losse deksel had dus twee beschadigingen. Vanwege het gedoe van retourneren en de prijs (ca. 10 euro) laat je dat dan maar zitten. Slechte zaak, vinden we, dat zoiets opgestuurd wordt zonder controle vooraf (kennelijk) bij verzending.

heel fijne pan

voldoet aan verwachtingen, alle tefal de deur uit

Snelle verzending

Bestellen en verzenden ging vlot. Ik heb ze nog niet kunnen testen want de keuken komt volgende week pas. Gebeld naar klantenservice die gaven aan dan ik 60 dagen had om terug te sturen maar ik hoop niet dat het nodig is. Mooie pannen!

Snel geleverd deze hele fijne pannen!

Wat een ongelofelijk fijne pannen zijn dit! Ik heb de set met wok en twee koekenpannen gekocht en ben zeer te spreken over het gebruikte materiaal. Mooi geklonken RVS steel, lichte aluminium pan met heel glad keramisch oppervlak. Je hebt echt nauwelijks olie of boter nodig. Of je nu een biefstukje of groenten bakt het kleeft en koekt niet aan ;-) Ik maak de pannen het liefst gewoon met een zacht sponsje schoon opdat ik zeker weet dat deze niet beschadigen en lang meegaan al kun je de pannen gewoon in de vaatwasser doen. Ik kan een ieder de pannen aanraden. Zeker mensen die graag koken en voor niet al teveel geld een paar goede pannen willen hebben!

Heerlijke pannen alleen de website staat vol met fouten!!

Bij de verschillende items op de website van ISENVI staat in de beschrijving verkeerde informatie. De inhoud van een pannenset staat dan anders beschreven als de foto bij de pannenset en er worden ook de verschillende types door elkaar gehaald. Dus goed opletten! De medewerkster die ik via de chat heb gesproken bevestigde deze fouten, hopelijk wordt dit binnenkort aangepast. De pannen zijn waanzinnig alles wat ISENVI beloofd is waar! Bakken niet aan, licht in gewicht, prachtige uitstraling en kunnen moeiteloos in de vaatwasser. Het geheel is heel goed verpakt in een stevige doos. Alleen door de verkeerde informatie op de website helaas 4 i.p.v. 5 sterren. Ik hoop jaren plezier te gaan hebben van mijn nieuwe ISENVI pannenset, want die zijn de 5 sterren meer dan waard.

Supersnel

Volgende dag al ontvangen. Chatten met klantenservice tijdens bestellen liep goed. Grondig verpakt in bubbelplastic en kartonlagen. Keurige wokpan. Nog niet gebruikt dus dat kan ik niet beoordelen.

Keurige service

Wordt netjes geholpen. En alle begrip dat de pannen niet werkte op inductiekookplaat.

was een cadeau voor onze zoon en schoondochter, ze zijn er super blij mee

Snelle levering, pannen zijn fantastisch, after sale service valt mij tegen

Bij ontvangst ontdekte ik een deukje in 1 van de deksels, dat is jammer natuurlijk. Ik kon wel gelijk een nieuw deksel krijgen hoor, dat is positief van Isenvi. Ik kan het deksel echter wel gebruiken ondanks dat deukje en vroeg hoe ze mij anders tevreden konden stellen bv met een koekenpannetje van 20 cm en ik het verschil zou bijbetalen. Ik kreeg een kortingscode (15% op een nieuwe bestelling) en nu heb ik 2,99 korting op het kleine koekenpannetje, nog minder dan de verzendkosten die erbij komen. Dit hadden ze beter kunnen oplossen:) Ik heb het pannetje van 20 cm inmiddels in gebruik, ook een fantastische pan. Nu overweeg ik om nog een koekenpan van 24 cm aan te schaffen

Uitstekend!

Tevreden, snelle levering.

Snel, duurzaam ingepakt en prachtig

Prachtige pannen, fijn website, snelle levering, duurzaam ingepakt, duurzaam gefabriceerd Alles wat ik zocht. Ik hoop op meer aanbod van jullie, zoals schalen

Super snelle bezorging

Mooie grote 36 cm grote wokpan met grote platte bodem.Enige probleem,past niet in de pannenla .

Goed, maar pan staat bol

Ik heb de wokpan sinds een week in gebruik. De verzending ging zeer snel! Het glazen deksel op de pan is erg handig Ik vind het fijn dat er weinig tot geen restjes achterblijven. Wat ik wel een tekortkoming vind is dat de pan bol staat en olie/vet en eten naar de zijkant verdwijnt. Hierdoor is het moeilijk egaal bakken. Omdat ik al mijn pannen met antiaanbaklaag de deur uit wil doen, twijfel ik of ik van dit merk andere pannen zal aanschaffen omdat de bolling in de pan wel storend is.

Perfecte klantenservice

Het contact met de klantenservice van Isenvi is perfect. Het is mogelijk om telefonisch contact te hebben, men neemt de tijd om naar je te luisteren, de vraag goed te beantwoorden en met een passende oplossing te komen!

Goed product met zeer snelle levering.

Inmiddels 2 wokpannen besteld bij ISENVI. Product is goed geprijsd en voldoet aan de verwachtingen. Wordt goed verpakt en snel verzonden, de volgende dag al in huis.

Goed bedrijf

Jammer dat de pan die ik besteld had anders dan het plaatje was. Maar ben zeer blij met de hapjespan. Weinig boter nodig, en bakt niet aan.

superpannen maar jammer dat de grepen heet worden

supper pan maar jammer dat de handvaten heet worden

Snelle levering, goede kwaliteit

De pannen werden snel geleverd. Heel fijn om zowel bij de hapjespan als bij de wok een deksel te hebben. De pannen zijn licht maar zien er toch degelijk uit. Snel schoon te maken met een sopje. Mogen ook in de vaatwasser.

Uitstekende pannen om in te wokken en te braden

Pannen bevallen prima. Geen aanbak problemen en ook makkelijk schoon te houden. Wanneer andere maten weer beschikbaar komen bestel ik deze ook!

Keurig verzorgde online bestelling.

Op mijn vraag is er telefonisch een goed vervolg gekomen, fijn dat ik goed te woord ben gestaan. Top dat we nu kunnen koken op een gezonde manier! Mede dankzij Keuringsdienst van waarde ben ik geattendeerd op het schadelijke effect van teflon in het lichaam en daarbij schadelijk is voor de gezondheid. Hartelijke groet, Marlies Leijtens.

Mooie kwaliteit & snel geleverd!

Bestelling was snel geplaatst en werd vlot en duidelijk opgevolgd. Ben erg blij met de mooie pan van degelijke kwaliteit.

Heel tevreden over mijn bestelling. Deze werd vlot en netjes geleverd. Degelijk verpakkingsmateriaal waardoor de bestelde pannen goed aankwamen. De pannen zelf zijn fantastisch! Wat een verschil met mijn oude pannen. Het bakt niet meer aan, makkelijk schoon te maken en een fijn idee dat je met deze koekenpan en hapjespan op veilige wijze je eten bereidt.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!