Ziet er goed uit alleen 1 deksel is beschadigd en wacht daarvoor nog op een reactie

Snelle levering, goede pan

Website is overzichtelijk. De levering was snel en de pan lijkt goed. Wel is hij lichter dan verwacht, omdat de deksel bij het gewicht op de website was meegerekend. Daardoor is het mindere kwaliteit dan de te vervangen pan.

Had een probleem, binnen 2 dagen opgelost. Top.

Heel erg tevreden

Het is een hele ervaring wat ik meegemaakt hebt maar alles is naar heel erg tevredenheid succesvol verlopen

Super tevreden

Super tevreden, alleen de wokpan was voor ons aan de kleine kant dus hebben we de versie van 36 cm en nog een aantal andere pannen bij besteld, deze werden de dag erna al geleverd. Helaas was 1 deksel beschadigd en hebben we contact opgenomen met de klantenservice, wachtend op de vervangende deksel kunnen we alleen een positieve feedback geven

Fijne pan goede prijs

Super snel geleverd en echt fijne pannen! Zeer tevreden!

Redelijk

Er zat wat beschadiging op de wokpan. Ik had geen zin om het te retourneren. Voor de rest ben ik tevreden ermee. Advies om de pan beter in te pakken.

Goede pan, doos was kapot

Ik heb de pan net en nu 1x gebruikt. Ik ben tevreden. De doos waarin de pan kwam was al wel gescheurd in de hoek, maar gelukkig was er niets met de pan en deksel. Misschien is wat opvulling een idee. Voor de rest was de pan snel geleverd.

Snel, goede service en vooral: fijne pannen!

Ik kon mijn bestelling dezelfde dag al afhalen. De pannen zijn fijn in gebruik. Klein dingetje: er zaten streepjescodes-stickers stevig aan de buitenkant van de bodem van de pan geplakt, da’s niet handig...

Voor de tweede keer aankoop gedaan

Ik heb eerder al een grotere wok gekocht. Deze beviel me heel goed. Dus daarom nu ook een kleinere gekocht. Werkt goed op inductie en door de hoogte blijft alles goed in de wok.

Doet niet wat hij moet doen

Ik heb deze pan voor op een inductie kookplaat maar werkt helemaal niet. Hij zal terug gaan.

Prima kwaliteit en snelle levering

Lekker een eitje gebakken in mijn nieuwe pan

Mooi product tegen goede prijs

Set pannen zag er strak uit en was zoals afgebeeld. Prijs is prima.

Snel!

Ook fijn dat er een gebruikebruiksaanwijzing online staat (onderhoud).

Zeer snelle service!

Fijne telefonische hulp gekregen met goed advies. In de middag rond 15.00 besteld, volgende morgen al in huis. Kwaliteit pannen top! Mooi design en werkt wat ik had gehoopt.

Snelle levering, beschadiging op de rand

Mooi pan die snel is geleverd. Helaas zit er op de rand een beschadiging.

Goede klantenservice en mooie producten

Ik kreeg de pannenset binnen die ik besteld had, maar de pannen waren helaas licht beschadigd. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg snel reactie met twee passende oplossingen. Super service!

Super !

Prachtige Set , top ik kwaliteit en “ Value For Money “ !! . Na. een bestelfout van mijn kant , begrip en super snel opgelost . Een klantenservice waar je blij en warm van wordt . Dikke 9 qua Score

Een goede ervaring

De set pannen die wij hebben besteld, zijn netjes bezorgt en ogen kwalitatief goed. Het is fijn werken met deze pannen en ze liggen goed in de hand. Wij hopen nog heel wat jaren te kunnen genieten van deze set!

Vlotte levering

Pannenset voldeed niet

Fijne pannenset

Pannen zijn goed te onderhouden en het koken op inductie is gewoon even wennen, maar gaat wel goed met dit merk.

Mooie pan en snelle service

Snelle levering en de hapjespan kookt zeer goed

Super snelle bezorging en mooie pannen!

De bezorging was er al de dag erna en het zag er allemaal goed uit! We zijn zeer tevreden.

Top kwaliteit voor een mooie prijs!

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!