Mooi product tegen goede prijs

Set pannen zag er strak uit en was zoals afgebeeld. Prijs is prima.

Snel!

Ook fijn dat er een gebruikebruiksaanwijzing online staat (onderhoud).

Zeer snelle service!

Fijne telefonische hulp gekregen met goed advies. In de middag rond 15.00 besteld, volgende morgen al in huis. Kwaliteit pannen top! Mooi design en werkt wat ik had gehoopt.

Snelle levering, beschadiging op de rand

Mooi pan die snel is geleverd. Helaas zit er op de rand een beschadiging.

Goede klantenservice en mooie producten

Ik kreeg de pannenset binnen die ik besteld had, maar de pannen waren helaas licht beschadigd. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg snel reactie met twee passende oplossingen. Super service!

Super !

Prachtige Set , top ik kwaliteit en “ Value For Money “ !! . Na. een bestelfout van mijn kant , begrip en super snel opgelost . Een klantenservice waar je blij en warm van wordt . Dikke 9 qua Score

Een goede ervaring

De set pannen die wij hebben besteld, zijn netjes bezorgt en ogen kwalitatief goed. Het is fijn werken met deze pannen en ze liggen goed in de hand. Wij hopen nog heel wat jaren te kunnen genieten van deze set!

Vlotte levering

Pannenset voldeed niet

Fijne pannenset

Pannen zijn goed te onderhouden en het koken op inductie is gewoon even wennen, maar gaat wel goed met dit merk.

Mooie pan en snelle service

Snelle levering en de hapjespan kookt zeer goed

Super snelle bezorging en mooie pannen!

De bezorging was er al de dag erna en het zag er allemaal goed uit! We zijn zeer tevreden.

Top kwaliteit voor een mooie prijs!

Nette en snelle service

Gewoon Prima verdient een hoge score.

Besteld, betaald, geleverd. Keurig verpakt en inclusief tracker tbv het pakket.

In eerste instantie goed maar heb de wok nog niet gebruikt.

Wokpan ziet er goed uit. Mooie uitstraling. Maar Ik mis de gebruiks- aanwijzing m.b.t. hoe de pan te behandelen voor gebruik. Alleen afwassen en/of het wokgedeelte met olie insmeren?

Prima snelle service!

Snelle service!

Top klantenservice

Ik kreeg de mooie pannenset thuis geleverd alleen helaas was 1 deksel niet goed. Meteen een mailtje gestuurd waarop ik dezelfde dag nog reactie kreeg. En binnen een paar dagen ontving ik een nieuwe deksel.

Prima pannen en snel geleverd!

De ene dag besteld, de andere dag geleverd. De pannen doen wat ze moeten doen, waarbij het heerlijk is te weten dat ze pfas vrij zijn en dus milieuvriendelijk.

Bestelde pannen waren boven verwachting! Prijs kwaliteits verhouding zeer goed. Ik zou er zeker weer bestellen.

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit.

Fantastisch!!!

Fantastische pannen!! Heel erg snel geleverd. En de pannen zijn heel fijn!!

Prachtig kerstcadeau

Snel geleverd en ben er tevreden, hopelijk is de ontvanger net zo enthousiast als ik

Probleemloos en vlot.

De bestelling was vlot gemaakt en ook vlot bezorgd met duidelijke informatie.

Mooie fijne super Wok

Hele fijne en mooie grote Wok 36cm Nu nog alleen een deksel erbij zien te vinden

Snel geleverd, goede prijs voor een mooie hapjespan.

Hapjespan met ceramische baklaag. Dit gekozen omdat tefal na verloop van tijd los laat en dan in het voedsel terecht komt. Mooie stevige handgreep. mooi formaat. Hoop dat hij jaren mee kan.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen

024 2120369

Over ISENVI

Lekker en zorgeloos koken. Een pan waar gebruiksgemak en een beter milieu hand in hand samengaan. Geen schadelijke stoffen voor mens en milieu, minder CO2 uitstoot door rechtstreekse levering aan onze klanten en bovendien een premium pan voor elke portemonnee. Ontdek ISENVI Healthy Cookware nu!