Goede site! Duidelijk en snel geleverd nadat de bestelling geplaatst is!

Als verwacht

Product zoals omschreven, snel geleverd.

Was goed geregeld.

Bestelling ging vlot en snel.

Prima geregeld

Na de bestelling netjes gebeld dat er iets niet op voorraad was. Na een paar dagen weer gebeld dat alles klaar staat.

Goede afhandeling, te dure verzendkosten

Prijzen zijn redelijk alleen bestelling (klein onderdeeltje) te dure verzending via DHL. Kan gewoon via pakket/briefpost en dus goedkoper. DHL gooit het gewoon ook in brievenbus. Snelle afhandeling bestelling Halfords is goed

Snelle levering, hoge bezorgkosten.

Ik heb twee verloopnippels besteld fietsventiel naar autoventiel. Hadden met de post bezorgd kunnen worden. Nu waren de bezorgkosten hoger dan de prijs van de ventielen.

Een goede afhandeling van mijn bestelling. Door een fout van mij ging deze bestelling retour. Dit ook weer goed afgehandeld en erg snel het bedrag teruggestort.

Prijs/kwaliteit goed. Aflevertijd geeft ruimte voor verbetering

Bestellen en orderbevestiging en track en trace gaan vlot. Prijs is in vergelijking met andere aanbieders goed. Vrijdagavond besteld, woensdag met koerier gebracht. Vond het wel vervelend dat de aflevering tussen 8.00 en 18.00 uur gepland stond. Je kunt dan geen kant op en zit de hele dag min of meer te wachten. Een tijdsblok van 2 uur moet toch mogelijk zijn?

Netjes verzorgd.

Snelle levering.

Via mail wordt ik op de hoogte gehouden en keurig op tijd aan huis bezorgd.

Als je belt met halforts wanneer de spullen geleverd worden word je goed geholpen goede service dat komt bijna niet meer voor

dat is goed geregeld

zeer goed

prima producten voor weinig

Zoals gezegd prima producten voor weinig. Afhalen was nu wat lastig ivm met verbouwing van vestging waar ik op wilde halen. Was beter geweest als ik daar een melding van had gehad om moment dat ik die vestging selecteerde om op te halen. Bij aankomst zat hek voor het gebouw ook zo goed als dicht waardoor het leek of hij gesloten was. maar op een a4'tje op het hek stond dat hij voor afhalen wel open was. Maar doet verder niets af aan kwaliteit en prijs van de producten.

Supergoede service en snelle levering

Altijd snel geleverd. En als er (in uitzonderlijke gevallen!!) iets is of ze denken een dagje later pas te kunnen leveren, dan bellen ze altijd direct persoonlijk op. Dan hebben ze intussen al alles op alles gezet om via leveranciers (rechtstreeks) of hoe dan ook de juiste spullen zsm bij je te krijgen. De service hier, daar kunnen veel andere bedrijven niet tegenop.

snel geleverd

Snel geleverd en verder niets op aan te merken

Eeg tevreden

Goed product en lage prijs. Levering na een dag.

Product goed verpakt en voldoet aan de bestelling

Ik zit nog op mijn besteld product te wachten

De graag om jullie te beoordelen komt eerder dan jullie levering. Hoe kan ik jullie dan wel of niet aanbevelen

Beloofd levering en dan komt er niks

Bagger

uitstekend

s`morgens besteld en kon het de middag al ophalen

Geen montage

Op jullie site staat dat er gemonteerd wordt bij fietsonderdelen. Dus ik er heen met fiets en stoel en dan hebben ze geen tijd om te monteren, terwijl ze met 6 man staan en er maar 2 mensen in de winkel zijn.

Super goed verpakt

De bestelde artikelen waren zeer goed verpakt.

snel en gemakkelijk

bestelde item was snel en correct af te halen in de winkel

Snelle en nette levering aan huis

Kanker slechte bedrijf retour is niet mogelijk bij dit mensen

Ik kocht een littlefuse met verzending voor 11€ maar het is niet geschikt voor mijn auto en nu als ik terug stuur kost al 6,75€ en dit bedrag krijg ik niet terug ??

111 Anthonetta Kuijlstraat

Rotterdam 3066 AH