Snel, gebruiksvriendelijk en goed product!

Écht de volgende dag in huis en het bestellen en shoppen was een fijne ervaring met weinig frictie.

Vriendelijk en professioneel advies, mooie prijzen !

Zeer positief, prijzen waren wel niet duidelijk, veel was bijna aan halve prijs maar stond nergens duidelijk aangeduid, kwamen er pas achter aan kassa, op zich leuke verrassing maar als dat duidelijk was aangeduid had ik zeker meer gekocht :-) vriendelijk personeel en goed advies om juiste keuze Padel racket te kunnen maken !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Padelracket niet geleverd en geen gehoor meer

Ik heb mijn padelracket, dat de volgende dag geleverd zou worden, nooit ontvangen. Volgens DHL is het teruggestuurd naar de verzender, maar ik krijg geen contact meer met PadelDirect. Ze reageren niet op mijn herhaaldelijke mails!! Ik wacht nog even af, maar ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben… ik wil graag een reactie van ze ontvangen!

Heb geduld !

bestellen voor ... u wordt morgen geleverd ! Deze levering heeft 3 dagen op zich laten wachten! Telkens met mail... u verzending wordt verplaatst... Dit was allesbehalve wat ik had verwacht ! Teleurstellend betreft de levertermijn !!! Maar wel blij met mijn aangekochte goederen !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel kwaliteit en goede prijs

Tweede bestelling gemaakt - conform - ben blij met de snelle levering - kwaliteit -prijs

Snelle levering en product zoals verwacht

Snelle levering en precies wat ik verwacht had van het product.

Ik bestelde zondagavond met de vraag of het er de vlg dag kon zijn omdat ik het dAn nodig had.

Netjes gerageerden de vlg middag in huis!!

Slechte afspraak

Ik zou een kortingscode krijgen die ik nooit heb gekregen ben teleurgesteld terwijl bijna voor 300€ heb besteld

Er is een ontbrekend artikel

Ontbrekend artikel tweemaal reeds een mail gestuurd, maar jammer genoeg geen reactie. Ik ga mijn klacht bij testaankoop versterken.

Snelle service, item exact zoals op website

Het bestelde item komt volledig overeen met de informatie op de website. De maat was ook accuraat.

Alles volgens belofte

Snelle levering de volgende dag! Goede, stevige verpakking en goede, betaalbare kwaliteit

Top! Snelle levering, mooie spullen

Fijne website, overzichtelijk, snelle levering en heel blij met de spullen!

Snel, goede kwaliteit en specifiek voor de sport

Perfecte schoen voor dit spel.

Snel

Super snelle service

Netjes en snel verzonden

Uitgebreide informatie op de site over het het product. Netjes en snelle verzending.

Snelle levering!

Levering volgens website. Zie je niet zo vaak meer.

Snelle professionele service

Vlotte service en snelle levering

Reageren erg traag, maar bieden nette oplossing als het misgaat

Reageren erg traag, maar bieden nette oplossing als het misgaat

Fijne website en snelle levering

Web site is overzichtelijk, heeft goede filter mogelijkheden en duidelijke product informatie. Na het bestellen in de avond uren de volgende dag al geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.

Leverproblemen

Niet op tijd leveren, avondlevering terwijl het adres zakelijk is. Diverse emails hierover gestuurd 0 antwoorden, echt slecht!

Snelle en goede service

Heel

Snelle levering. Prima service

Over PadelDirect.nl

PassaPadel, voorheen bekend als PadelDirect, is een gespecialiseerde online winkel voor padeluitrusting, met een breed assortiment producten zoals padelrackets, ballen, kleding, schoenen en accessoires. De winkel bedient zowel amateurs als professionele spelers en biedt hoogwaardige artikelen van bekende merken zoals adidas, Babolat en Wilson. PassaPadel biedt ook diverse services, waaronder gratis verzending bij bestellingen boven €79, eenvoudig retourneren en snelle levering.

Over PassaSports