Good

Good

Altijd goed en op tijd

Goede deal en snelle levering

De schoenen die ik heb gekocht bevallen me perfect en ze zijn snel geleverd. Ook waren ze scherp afgeprijsd.

niets ontvangen

nog steeds geen bestelling ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel!

Bestelling geplaatst. Vervolgens met de klantenservice contact gehad over de levering. Pakketje was volgende dag geleverd!

Overzichtelijk website

Ik ben een beginner op het gebied van padel en de site hielp in het maken van de juiste keuze van de materialen. De bestelling was de volgende dag en goed verpakt geleverd.

Top ‼️

Binnen de 24 uren geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima bezorging mis racket tas

Ik zou een racket tas erbij krijgen heb ik niet gehad. Voorderest een prima bezorging en goeie kwaliteit

Vlotte levering

Vlotte en correcte levering van racket en schoenen.

Snel en goede prijs

Zoals altijd wordt het bestelde artikel snel geleverd en dat alles voor een concurrerende projs

Prima aankoop gedaan

Prijzen zijn goed, klantenservice is uitstekend, snelle reactie op mails en juiste oplossing geboden.

Beschadiging racket

Ik heb al meerdere dingen besteld bij jullie en nooit echt een probleem gehad. De racket die ik nu bestelde was licht beschadigd, waardoor ik deze terugstuurde.

Super ervaring

Top service. Test rackets ontvangen. Teruggestuurd en binnen 1 dag nieuwe racket binnen. De kortingscode werkte niet maar slsnog goed geregeld door terugboeking.

Top support team

Reaction time of the aftersale department is really reactiv. The goods a very well packed I will continue ordering at them. Thank you the team

Snel en efficiënt

Goede communicatie over de status van de bestelling en kwalitatieve producten volgens verwachting die gecreëerd werd online.

Bestelling niet tijdig binnen

Bestelling niet tijdig binnen ondanks servicebelofte "bestellen voor 21.30 op werkdagen, morgen in huis". In de avond 19.30 besteld.

Site overzichtelijk en levert snel . Blij mee

Snelle verzending super service

Compleet assortiment, snelle verzending en super (klanten) service bij vragen en of problemen!

Zeggen wat ze doen & doen wat ze zeggen!

Goede service!

Goede service, snelle levering. Ga hier zeker vaker bestellen

Top schoenen in 1 dag geleverd !!!

Eindelijk schoenen die ook halve maten hebben ... perfecte pasvorm en stabiliteit!! Zeer snel geleverd ! Ben er superblij mee .

Snelle levering en duidelijke website

Duidelijke website waar je gemakkelijk om n de verschillende categorieën kan zoeken

Retour gratis ,

1,95€ betalen om een retour te bearbeiten , nog nooit mee gemaakt .

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goede prijs

Goede service en snelle levering

Verzending helaas met DHL

Fijne webshop. Groot assortiment. Helaas verzending met DHL. ALTIJD weer gedoe en k*t ervaring, waardoor ik wederom mijn spullen pas drie dagen later heb. Laatste keer geweest dus.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over PadelDirect.nl

PadelDirect.nl is een gespecialiseerde online winkel voor padeluitrusting, met een breed assortiment producten zoals padelrackets, ballen, kleding, schoenen en accessoires. De winkel bedient zowel amateurs als professionele spelers en biedt hoogwaardige artikelen van bekende merken zoals Adidas, Babolat en Wilson. Ze bieden ook diverse services, waaronder gratis verzending bij bestellingen boven €79, eenvoudig retourneren en snelle levering. Daarnaast heeft PadelDirect.nl fysieke winkels op locaties zoals Amsterdam en Den Bosch, waar klanten populaire collecties kunnen bekijken.

Over PassaSports