Scherpe prijs en snelle levering

Zeer aanbevelenswaardig

Super tevreden.

Enkel goede ervaringen totnogtoe,super snelle verzending en prijzen die je elders niet tegenkomt.

Veel leuke aanbiedingen. Degelijk materiaal. Tevreden.

goede kwaliteit

Goede kwaliteit en de maat is ook goed en goedkoop

veli

kan je vaandag brengen mij kleren aub

Mooi trainingsjasje

Snel geoeverd

Materiaal prima

Ook de retour zending ging goed..vlot. ik ben zeer tevreden.

Goede communicatie en goede kwaliteit

Goede communicatie en goede kwaliteit

geweldige service en goede prijzen voor de producten

ik heb inmiddels al meerdere keren bij Geomix besteld en het is iedere keer weer een super ervaring. En de service is echt geweldig.

Snelle levering, goed en netjes verpakt

Was goed

Prima vlotte levering.

Alles prima

Alles prima gegaan, bestelling en verzending.

Snel en accuraat en alles naar wens.

Goede communicatie en snelle levering. Alles in perfecte staat.

super snel en goedkoop

goede contact met klantenservice alles goed en snel geregeld zonder fouten top:)

Snel en correct geleverd

Awful. ***. Never again.

You are naturally attracted to the lower prices at Geomix. However, my experience with Geomix shows that THEY USE THE MONEY OF CONSUMERS TO FINANCE THEIR OWN BUSINESS. As payment options which suggest payment upon delivery of the order don't work, you have to pay with a credit or debit card. The order is delivered in a couple of days, which is not such a big deal. However, as many complain here, return process is organised by Geomix in such a way, that YOU WILL NOT SEE YOUR MONEY BACK FOR MONTHS after return. I have placed an order from NL. If you are lucky to get a grip of somebody from the customer service, they will tell you how busy they are and that you should wait and contact them after 3 weeks. Then when you call after 3 weeks, they advise you to check again after 3 weeks. And so on. In fact, YOUR COST is covering their expense and existence. Only when we communicated that we expect the money back otherwise we start a law suit against them, they have returned money within a couple of days, even though previously communicated they face problem with finding the return. Awful experience! Never Again!

Stuur schoenen terug omdat ze te klein zijn

Stuur schoenen terug omdat ze te groot zijn. Ze zijn niet gedragen en binnen de retour tijd teug gezonden. Vervolgens krijg ik de schoenen gewoon weer terug gestuurd maar geen maat kleiner en geen brief erbij. Zeer slechte zaak. Ik heb dit ook nog niet eerder meegemaakt. En ik zit met voetbal schoenen voor mijn zoon waar hij niks aan heeft.

Super webshop!

Geomix verkoopt kwalitatief goede produkten en de prijs was lager dan bij andere webshops. Levering was ook vlot (3 dagen)!

De levering was er super snel er stond dat het 2 weken duurt maar kreeg het al na 9 dagen, alles was netjes geleverd niks onbrak eraan. Zeker weten het bestellen nog een keer waard.

Mooi shirt en opdruk is goed gedrukt

Ik had geen ervaringen met deze webwinkel.Mijn oordeel is positief.Het shirt is geleverd in een kartonnen envelop en moet wel voor getekend worden.Het enige wat wat vreemd is,is de tracking bij DHL.Het pakket wordt bezorgd via Postnl afdeling retouren wat een beetje raar overkomt als je de mail krijgt.Dit bleek het shirt te zijn. Shirt is juiste maat 3Xl voor bijna 2 meter lengte.Stof is mooi en badges zitten er goed op.Je kunt de naam ingeven bij de bestelling,dus naam en rugnummer.Bij mij is er altijd de angst dat het toch misgaat en toch een letter foutief wordt gedrukt.Hier niet alles in orde.Shirt binnenste buiten in de biotex koud of 30 graden en geen letter losgeraakt.Al met al zeer tevreden.Let wel op bij een EK of WK - 3Xl vaak snel weg dus bestel op tijd.

Mooie spullen

Netjes optijd geleverd!!!

Goede service en naar behoren kwaliteit geleverd.

Goede service! Geen klachten.

Eerste bestelling was goed. Wel met de maten even lopen stoeien. Vallen ruim uit.

Salzburger Strasse 26

8940 Liezen