Onduidelijke niet volledige uitleg over artikelen op de site
Hallo Patrick, Bedankt voor je feedback. Wij zijn continu bezig om onze webshop te optimaliseren. Zou je ons een mail kunnen sturen welke aanbevelingen je hebt. Ons mailadres is: [email protected] Alvast bedankt voor het meedenken! Met sportieve groet, Ruud
Delivery was fast and very happy with the jacket.
Prima gehandeld door deze zaak. De spullen waren er snel!
Royale keuze, overzichtelijke website, niet duur, snelle levering vanuit het buitenland.
Alles naar wens!
De prijzen zijn goed en er wordt ook aan de levertijden gehouden
Eerste bestelling ging helemaal goed, 2e bestelling wat minder, want we kregen maar de helft van de bestelling. Na contact met Monique en Ruud is er zeer snel geschakeld om de missende artikelen zsm weer na te sturen. Uiteraard wachten we nog even op de nagestuurde artikelen, maar een dikke pluim hoe het probleem werd opgelost!
Hallo Pascal, Inmiddels hebben we meerdere malen per mail contact met elkaar gehad en hebben we een passende oplossing aangeboden. Excuses voor het ongemak. Alvast veel plezier met je bestelling! Met sportieve groet, Ruud
Originele beoordeling
Eerste bestelling ging helemaal prima ( ondanks de toch lange levertijd ). 2e bestelling, tsja wat kan ik er van zeggen? lange levertijd en als de artikelen er dan zijn mis ik toch nog wel iets.... 2 setjes besteld 1x adidas trui met trainingsbroek en 1x Nike trui met trainingsbroek, helaas heb ik mijn "volledige" levering ontvangen, maar deze bestaat uit de trui van adidas ( zonder broek dus ) en de broek van Nike ( zonder trui dus ) oftewel ik kan ze niet combineren en volgens Postnl is dit het enige pakketje.... Klacht ingediend bij Thuiswinkel Waarborg, zodra ik iets hoor en het opgelost wordt zal ik mijn recensie herzien, maar op dit moment is het helaas niet zo heel best. Bellen leverde tot nog toe niks op, en mijn mailtjes naar de Support sorteren ook geen effect helaas.
Helaas heb ik te groot besteld en heb het terug gestuurd! Het is nu al ruim 3 weken en heb nog steeds mijn geld niet terug!
Hallo Nadine, Bedankt voor je feedback. Helaas hebben we te maken gehad met vertraagde verwerking van onze retourzendingen, wij zijn hierin afhankelijk van het postbedrijf. Jouw retourzending is inmiddels verwerkt en het geld hebben we teruggestort. Mijn excuses voor de ontstane vertraging. Met sportieve groet, Ruud
Na 3 keer wassen zitten er al gaten in mijn trui, erg jammer...
Goedemorgen Eva, Bedankt voor je bericht. Heel vervelend om te horen dat je trui kapot is gegaan. Zou je een mail met foto´s van het artikel kunnen sturen zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Ons mailadres is [email protected] Excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor je medewerking! Met sportieve groet, Ruud
Keepersshirt van Reusch besteld via site. Bij ontvangst bleek shirt totaal anders dan shirt op de site. Contact opgenomen en verzocht juiste shirt te ontvangen. Deze waren niet leverbaar. Daarbij kreeg ik te horen dat producten af kunnen wijken van aanbod foto (dit wordt niet op site vermeld) Toen ik aangaf dat dit op misleiding leek, werd er gezegd dat de productleverancier de foto bepaald en niet Geomix zelf. Gevraagd om contactgegevens leverancier Reusch, deze waren volgens Geomix niet beschikbaar en als ik niet tevreden was moest ik het shirt maar retour sturen. Uiteindelijk zelf contact gelegd met Reusch, die dit overigens wel heel netjes op hebben gepakt en mij kostenloos een nieuwe shirt hebben gestuurd. Al met al erg jamner dat dit zo moest lopen. Niet alleen dat het product niet kloppend is met hetgeen je denkt te bestellen, maar ook dat de enige optie is om het retour te sturen. Als je dan zelf de leverancier contact (Geomix kon dit niet doen naar eigen zeggen) kan het schijnbaar wel. Hierdoor zal ik geen gebruik meer maken van de service van Geomix of hen bij derden aanbevelen. Ook omdat ze zonder nu zelf iets gedaan te hebben, ook nog eens vragen om de recensie aan te passen. Al met al niet mijn idee van service en dienstverlening.
Goedemorgen Pascal, Bedankt voor je feedback. Heel vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Ik heb het een en ander nog nagekeken en wij hebben daadwerkeijk de afbeelding van Reusch ontvangen welke wij op de website hebben staan. En het kan inderdaad zijn dat kleurstellingen kunnen afwijken. Dit is natuurlijk heel vervelend en ik kan me voorstellen dat je niet tevreden bent. Je kunt het keepersshirt kosteloos aan ons terugsturen, je krijgt dan je geld terug. Je kunt ons ook een mail sturen: [email protected] zodat wij jou verder kunnen helpen. Met sportieve groet, Ruud
Originele beoordeling
Keepersshirt van Reusch besteld via site. Bijontvangst bleek shirt totaal anders dan shirt op de site. Contact opgenomen en verzocht juiste shirt te ontvangen. Deze waren niet leverbaar. Daarbij kreeg ik te horen dat producten af kunnen wijken van aanbod foto (dit wordt niet op site vermeld) Toen ik aangaf dat dit op misleiding leek, werd er gezegd dat de productleverancier de foto bepaald en niet Geomix zelf. Gevraagd om contactgegevens leverancier Reusch, deze waren volgens Geomix niet beschikbaar en als ik niet tevreden was moest ik het shirt maar retour sturen. Uiteindelijk zelf contact gelegd met Reusch, die dit overigens wel heel netjes op hebben gepakt en mij kostenloos een nieuwe shirt hebben gestuurd. Al met al erg jamner dat dit zo moest lopen en zal hierdoor geen gebruik meer maken van de service van Geomix of hen bij derden aanbevelen.
Op 1ste plaats past het niet echt goed en oo de 2de plaats is het niet conform afspraak/toezegging geleverd.
Goedemorgen Math, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de pasvorm en de levertijd. Wij bezorgen binnen 3 tot 5 werkdagen en in jouw geval hebben wij op tijd bezorgd. Mocht de pasvorm niet naar wens zijn kun je binnen 30 dagen na aankoop het trainingspak terugsturen. Op onze website kun je een gratis retourlabel aanvragen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je een mail sturen aan: [email protected] Met sportieve groet, Ruud
aanvankelijk duurde het even voor ik een reactie zag op m'n bestelling, het duurt even wat langer dan bij andere thuiswinkels ivm levering uit buitenland, maar het is dik in orde gekomen!
Mijn retour netjes afgehandeld
Hallo Anneke, Bedankt voor je feedback. Helaas hebben we te maken gehad met vertraagde verwerking van onze retourzendingen. Inmiddels is dit deels opgelost. Jouw retourzending is verwerkt en het geld hebben we teruggestort. Mijn excuses voor de ontstane vertraging. Met sportieve groet, Ruud
Originele beoordeling
7/5 mijn spullen retour gestuurd en nog geen terugboeking op mijn rekening !
Heb bij hun een blauwe nike trainingsbroek gekocht, was wat misgegaan bij de verzending. De zaak een mailtje gestuurd en hebben me gelijk een nieuwe opgestuurd en die vandaag binnen gekregen
Eerste maand na gebruik kwamen aan de onderkant draadjes los nu bovenkant goedkoop en slechte afwerking op naaimachine.... Alleen thuis aangetrokken 2x gewassen zeer slechte kwaliteit.
Goedemiddag Baris, Bedankt voor je feedback. Dit is natuurlijk een vervelende situatie. Inmiddels heb je contact gehad met een van mijn collega´s en hebben wij verschillende oplossingen aangeboden. Voor ons staat namelijk service en kwaliteit boven alles. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen: [email protected]. Met sportieve groet, Ruud
supersnelle goede service en verzending
Mooi vest met mooie tas van Nike. Mijn dochter gaat helemaal blitz naar school. Snelle levering. Scherpe prijs. Kom graag weer winkelen.
Ik vind een goede ervaring
Kwam op tijd binnen, product was goed. Overal goed dus.
De bestelling kwam tijdig aan en het materiaal was perfect zoals we gewoon zijn. Wij blijven klant hoor!!
;)
Lang geduurd voordat ik het kreeg,en vond het materiaal te dun
Doen wat ze beloven met goede kwaliteit spullen ...ben erg tevreden .