Slechte site

Onduidelijke niet volledige uitleg over artikelen op de site

every happy with the purchase

Delivery was fast and very happy with the jacket.

Snel en goede kwaliteit

Prima gehandeld door deze zaak. De spullen waren er snel!

Prima webwinkel

Royale keuze, overzichtelijke website, niet duur, snelle levering vanuit het buitenland.

Betrouwbaar site en goede service

Alles is naar wens

Alles naar wens!

Goede prijzen

De prijzen zijn goed en er wordt ook aan de levertijden gehouden

Goede service bij niet complete leveringen

Eerste bestelling ging helemaal goed, 2e bestelling wat minder, want we kregen maar de helft van de bestelling. Na contact met Monique en Ruud is er zeer snel geschakeld om de missende artikelen zsm weer na te sturen. Uiteraard wachten we nog even op de nagestuurde artikelen, maar een dikke pluim hoe het probleem werd opgelost!

Nog steeds geen geld teruf

Helaas heb ik te groot besteld en heb het terug gestuurd! Het is nu al ruim 3 weken en heb nog steeds mijn geld niet terug!

Materiaal snel kapot

Na 3 keer wassen zitten er al gaten in mijn trui, erg jammer...

Niet wat gekregen waarmee geadverteerd wordt.

Keepersshirt van Reusch besteld via site. Bij ontvangst bleek shirt totaal anders dan shirt op de site. Contact opgenomen en verzocht juiste shirt te ontvangen. Deze waren niet leverbaar. Daarbij kreeg ik te horen dat producten af kunnen wijken van aanbod foto (dit wordt niet op site vermeld) Toen ik aangaf dat dit op misleiding leek, werd er gezegd dat de productleverancier de foto bepaald en niet Geomix zelf. Gevraagd om contactgegevens leverancier Reusch, deze waren volgens Geomix niet beschikbaar en als ik niet tevreden was moest ik het shirt maar retour sturen. Uiteindelijk zelf contact gelegd met Reusch, die dit overigens wel heel netjes op hebben gepakt en mij kostenloos een nieuwe shirt hebben gestuurd. Al met al erg jamner dat dit zo moest lopen. Niet alleen dat het product niet kloppend is met hetgeen je denkt te bestellen, maar ook dat de enige optie is om het retour te sturen. Als je dan zelf de leverancier contact (Geomix kon dit niet doen naar eigen zeggen) kan het schijnbaar wel. Hierdoor zal ik geen gebruik meer maken van de service van Geomix of hen bij derden aanbevelen. Ook omdat ze zonder nu zelf iets gedaan te hebben, ook nog eens vragen om de recensie aan te passen. Al met al niet mijn idee van service en dienstverlening.

Het duurde iets langer.

Op 1ste plaats past het niet echt goed en oo de 2de plaats is het niet conform afspraak/toezegging geleverd.

betrouwbaar

aanvankelijk duurde het even voor ik een reactie zag op m'n bestelling, het duurt even wat langer dan bij andere thuiswinkels ivm levering uit buitenland, maar het is dik in orde gekomen!

NETJES AFGEHANDELD

Mijn retour netjes afgehandeld

Super winkel, goeie klantenservice

Heb bij hun een blauwe nike trainingsbroek gekocht, was wat misgegaan bij de verzending. De zaak een mailtje gestuurd en hebben me gelijk een nieuwe opgestuurd en die vandaag binnen gekregen

Zeer slecht afwerking op naaimachine

Eerste maand na gebruik kwamen aan de onderkant draadjes los nu bovenkant goedkoop en slechte afwerking op naaimachine.... Alleen thuis aangetrokken 2x gewassen zeer slechte kwaliteit.

super

supersnelle goede service en verzending

Mooi vest met mooie tas van Nike. Mijn dochter gaat helemaal blitz naar school. Snelle levering. Scherpe prijs. Kom graag weer winkelen.

Snel levering en goed en netjes afgeleverd

helemaal goed!

Ik vind een goede ervaring

Goede ervaring

Kwam op tijd binnen, product was goed. Overal goed dus.

De bestelling kwam tijdig aan en het materiaal was perfect zoals we gewoon zijn. Wij blijven klant hoor!!

;)

Viel tege6

Lang geduurd voordat ik het kreeg,en vond het materiaal te dun

Zeer fijn en goed

Doen wat ze beloven met goede kwaliteit spullen ...ben erg tevreden .

Salzburger Strasse 26

8940 Liezen