Juiste levering en duidelijk communicatie.

De levering was zoals afgesproken en gedurende het proces ben ik goed geïnformeerd.

Levering duurt lang, terugbetaling is na 2 maanden nog niet binnen!!!!

Op 6 april jl. een Nike jas voor mijn zoon besteld. Helaas te groot dus terug gestuurd. Maar nog steeds geen 59,95 terug gestort gekregen!

Super goed!

Helemaal tegek...ga hier vaker bestellen!

Positieve ervaring

Na leze recensies toch besloten te bestellen. Trainingspak plus schoenen besteld. Werd aangeven dat het op voorraad was. Echter toch een paar dagen moeten wachten. Voor mij geen probleem dus ik ben zeer tevreden. Scherpe prijs en binnen redelijke termijn geleverd. Producten voldoen volledig aan verwachting.

Snelle reactie na email.

Snel en goed

Snelle levering, scherpe prijs.

Top en snel geregeld

Goede prijs en prima service

Goede prijs en prima service Maar hou wel rekening dat dit bedrijf/Magazijn niet in Nederland is dus de bezorging duurt iets langer dan dat we gewend zijn

Super goede service en snelle levering, product is van hoge kwaliteit ben er blij om

De sokken die ik besteld heb zijn van uitzonderlijke kwaliteit ben er enorm blij mee.

Goede service en snelle bezorging!

Alles keurig

Ik was wat argwanend. Ik kreeg netjes mijn spullen. Gewoon nieuw en op tijd.

Ik ben positief verrast

Goede kwaliteit en een snelle levering

Bestelling perfect optijd

Slecht

Kreeg de verkeerde schoenen binnen, en vervolgens nog een factuur voor de verzend kosten en retour kosten, terwijl hun de gene zijn die het mij verkeerd sturen.

Niet echt goed

Nike originele kwalitkie

Top quality

Top geregeld

Goede voetbalshirts

Goede levering. En goede kwaliteit shirt.

Snelle levering en mooie prijs

Mooie spullen.

Prima en snelle service

Kwaliteit en service staat hoog aan de rangorde, alleen foto's op de website kunnen wat beter wellicht door middel van plaatje met personen die het dragen zodat er een nóg betere impressie bij de koper kan komen.

mooie prijzen en goede kwaliteit

Een goede aanbiedingen

Zeer goede ervaring

Ik heb mijn ervaring met Geomix als zeer positief ervaren. Zeer duidelijke site, hele mooie aanbiedingen en wat aangegeven is wordt ook echt geleverd. Verder een zeer snelle levering. Zeker nogmaals hier een bestelling plaatsen

geomix Soccer Store absolute aanrader.

Alles origineel en snelle verzending. Ik kom terug, aanrader.

Ik ben heel erg tevreden, levering sneller dan ik verwacht. Top kwaliteit, Echt aanraden...

Salzburger Strasse 26

8940 Liezen