Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Helaas een slechte ervaring met deze webshop. Afgelopen keer iets besteld, maar na een aantal dagen nog niks gehoord te hebben, maar even een mail gestuurd, geen antwoord teruggekregen. Ik wacht al lang op mijn bestelling
6 October 2023
Mark
Hardinxveld
Hallo Mark,
Bedankt voor jouw feedback!
We hebben reeds contact met elkaar.
Jouw pakket is onderweg en zal begin volgende week bezorgd worden.
Mijn excuses voor de vertraging!
Mvgr. Ruud
Eerst is mijn pakket kwijt geraakt, daarna word mij het geld terug beloofd maar na zowat een maand nog steeds geen geld terug dus zou hier niks bestellen
8 August 2023
Balk
Hallo Johan,
Bedankt voor jouw feedback. Jouw geld zal uiterlijk morgen worden teruggestort.
Mijn excuses voor de vertraging!
Snelle en correcte levering
4 August 2023
Jacques Albers
BEMMEL
23 Juni bestelling geplaatst 14 jullie nog niets .communicatie is niet mogelijk en reactie zee traag .op 10 juli schreef Ruud: Hallo Salh, Ik heb jouw bestelling geannuleerd, we zouden het anders pas donderdag/vrijdag kunnen bezorgen. Het geld staat binnen enkele dagen op je rekening. Mijn excuses voor het ongemak! Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag! Mvgr. Ruud van geomix Geen geld terug geen bestelling gezien is dit normaal ?
14 July 2023
Saba
Koedijk
Hallo Saba,
Bedankt voor je feedback. Door een systeemfout hebben we jouw bestelling alsnog verzonden. Ik zal je een mail sturen om de details te bespreken.
Mvgr. Ruud
Ik wacht op de terug betaling nog steeds niks ontvangen jammer dat het lang duurd ze beantwoorden gelijk snel maar krijg niet goede antwoord op mijn terug betaling
10 July 2023
Yasin
Den haag
Hallo Yassin,
Bedankt voor je feedback. We hebben 2x een reactie gegeven op jouw email met de vraag om welke sokken het gaat, zodat we jouw retour op een goede manier kunnen verwerken. Het geld zal dan binnen enkele dagen op jouw rekening staan.
Zou je onze laatste mail kunnen beantwoorden, dan gaat het goed komen.
Alvast bedankt!
Mvgr. Ruud
Heb 3 x iets besteld en betaald maar nog steeds 1 van de drie x niets ontvangen, reageren niets eens op je mail
6 July 2023
arnold
Bedum
Hallo Arnold,
Bedankt voor je feedback.
Ik kan geen mail terugvinden in onze systemen. Maar we gaan dit oplossen!
Zou je een mail kunnen sturen aan [email protected]. Deze email zullen we binnen 24 uur beantwoorden en met een oplossing komen.
Mvgr. Ruud
Ik heb een bestelling gedaan en dit zou binnen 2 tot 4 werkdagen worden geleverd maar er is nog steeds niks bekend. En op de mail wordt niet gereageerd
4 July 2023
Balk
Goedemorgen Johan,
Bedankt voor je feedback!
Er is een vertraging ontstaan bij één van onze logistieke partners. Ik verwacht dat uiterlijk vrijdag jouw pakket bezorgd zal worden. Wij zijn dagelijks in contact met onze logistiekepartners om de bezorging zo snel mogelijk plaats te laten vinden.
Mvgr. Ruud
Ik had een bestelling gedaan van een 4 delig Nike tenue. Deze was in 4 dagen geleverd en de aanbieding was erg goed. Prima, echter concurreren ze niet sterk met de levertijden van vandaag. Maar goed nog steeds een 8
Mert
Rotterdam
Voor prijs redelijk en de product ben ik tevreden en snel ontvangen
Benny
Arnhem
Prima levering en producten. Maar wacht nu inmiddels ruim een maand op de retouafhandeling.
Mario
Oostzaan
Snelle bezorging
Terence
Doris
Jan
Kessel
Slecht bereikbaar bij vragen ,word niet op mail gereageerd
Roël Tempo
Hallo Roël,
Bedankt voor je feedback!
We hebben inmiddels contact per email en jouw retour is inmiddels verwerkt.
De vertraging is ontstaan doordat jouw retourpakket met vertraging bij ons aangeleverd.
Mvgr. Ruud
Bestel al jaren bij Geomix. Super makkelijk bestellen. Leuke en uitgebreide collectie.
Bas
Ede
Hele snelle afhandeling en aflevering ! We zijn erg blij met de bestelde artikelen van geomix soccer store. Top !
28 June 2023
Tilburg
Het leveren dan wel retourneren duurt eindeloos lang bij dit bedrijf.
28 June 2023
Nicky
Barendrecht
Mooi product voldoet aan de verwachtingen Goeie maten, hoef niet te ruilen Snelle bezorging Goede aanbieding set
27 June 2023
Karen
Hilversum
Goed geleverd
27 June 2023
Geert
Cuijk
Goedkoop, goed spoelen en snel levering
Manuel
Spijkenisse
In de avond besteld met extra korting gelijk binnen paar dagen bezorgd!! Echt goed
Ertugrul
Said
Vleuten
Seraiah
Ede
Snel geleverd tegen een mooie prijs.
Jerry
Eindhoven