Mooie dementieklok, op afstand te bedienen door de verwanten

Mooi apparaaat met diverse mogelijkheden. We kochten de BBrain voor mijn schoonmoeder (lijdt aan Parkinson met beginnende dementie). Hebben de BBrain nog op de interactieve modus ingesteld, omdat we hopen dat ze nog kan genieten van foto's en het beeldbellen. De foto's vindt ze erg leuk, maar ik vind het een groot nadeel dat wanneer de foto's getoond worden, de agenda onzichtbaar is tot het moment dat een afspraak aan de orde is (of een uur eerder als ik dat heb ingesteld) en dat is soms te laat (als ze de afspraak niet ziet staan, vergeet ze deze). Daarom hebben we de zorg gevraagd of ze de BBrain steeds op "agenda" willen zetten. Het beeldbellen is met veel moeite gelukt, maar ze verstaat de ander niet goed....terwijl het volume op maximaal staat. Ik vermoed dat de eigenaar van de BBrain nog redelijk goed moet zijn om deze functies (die op zich erg leuk zijn!) goed te kunnen gebruiken. Als ik de BBrain op de passieve modus instel, mis ik de functie "agenda". Die vinden we juist zo belangrijk. Ik vind het wel heel fijn, dat de verwanten agendapunten kunnen toevoegen. Concluderend: naar mijn idee zou er nog een modus tussen de interactieve en de passieve moeten zijn, voor de mensen voor wie de interactieve te moeilijk is en de passieve te weinig biedt.

Geweldig apparaat

Simpel te bedienen. Alleen de nodige toepassingen en super service wanneer je ook belt of mailt.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Vader was blij met de klok,snelle levering

Fijne klok goed leesbaar voor m'n vader die slecht zicht heeft,,Kloo was vrijdag besteld maandag al geleverd prima

Geweldig dat dit kan!

Ik heb het tabblad BBrain als zeer prettig ervaren. De mogelijkheid om op afstand iets in de agenda te zetten of beeld bellen is enorm handig. Helaas heeft mijn vader er niet lang gebruik van mogen maken, omdat hij plotseling heen is gegaan. Maar ik zou iedereen dit systeem aanbevelen gezien het gemak ervan. Tevens vind ik de hulp die ik kreeg ontzettend goed. Dank hiervoor!

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Je krijgt wat ze beloven

Duidelijkheid op de website. Heldere informatie. Vlot bestel proces. Snelle levering.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Onbruikbaar product wordt niet teruggenomen

Na een tijd onderzocht te hebben wat het probleem was met de muziekspeler bleek dat het gebruik op batterijen slechts vier uur mogelijk is. Voor de hoogbejaarde, slechtziende vrouw waarvoor de speler is aangeschaft kan er daardoor niets mee. Op de website en in de handleiding staat niets over dit exorbitante energieverbruik. Bij contact met BBRAIN werd mij pas verteld dat zij het normaal vinden dat na ca 2 uur vier nieuwe Duracel-batterijen worden gebruikt.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Muziekspeler

Product voldoet aan de verwachting

Het product voldoet aan de verwachtingen. Helpdesk niet altijd zo snel met reageren. Na dagen een reminder gestuurd en dan nog geen reaktie. Vervolgens gebeld en toen goed geholpen.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Es macht tatsächlich die Terminkoordination mit der jeweiligen Person einfacher.

Das Senden von Terminen und Tagesabläufen funktioniert reibungslos. Man muss ein wenig ausprobieren, wie es am besten gelingt, dass die Person möglichst früh am Morgen ihren gesamnten Tagesablauf angezeigt bekommt. Aber mit etwas Einarbeitung funktioniert es. Lediglich die Android-Version des Tablets scheint sehr veraltet zu sein.

• Welches Produkt haben Sie gekauft? BBrain Family

Verwarring door stekker, niet handig voor ouderen die al wat in de war zijn

Bij aankomst van de klok raakte mijn moeder in paniek toen ze de “3 delen” van de stekker zag. Ik begrijp dat ze hetzelfde pakketje in Nederland en in de UK versturen maar hoeveel moeite is het om verschillende pakketjes te maken voor landen met een andere stekker. Bestel je deze klok voor iemand die nog prima een stekker in het stopcontact kan steken maar die snel in paniek raakt bij verwarring laat hem dan niet naar die persoon zelf sturen. Verder prima klok.

voldoende

Het geluid kan helaas niet harder. Mijn moeder mist het noemen van de datum. Zij is slechtziend en kan de datum niet lezen vanaf de klok. Bediening eenvoudig. Geeft de dag en tijd goed aan via het geluid.

Goed.

Levering sneller dan gedacht, houden zo.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Bestelling geplaatst en binnen 3 dagen al in huis.

Excellent

Makkelijk in te stellen, en in gebruik heel erg handig.

Geweldige klantenservice!

Uitstekend, vriendelijk en snel geholpen, de complimenten!

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Een fijn hulpmiddel voor gebruiker en familie

Het is een overzichtelijke klok met een aantal functies die bewust en onbewust hun werk doen. voorbeeld: elke ochtend om 9.00 uur zegt de klok dat er medicatie ingenomen moet worden. Hierdoor wordt de gebruiker geattendeerd en neemt zijn medicatie in. Zonder de klok merken wij dat dit toch best vaak vergeten wordt. Het beeldbellen is ook fijn. Zo kun je toch even zien hoe de gebruiker erbij zit. Foto's delen is ook leuk. Zo kan familie op vakantie foto's delen en kan de gebruiker meeleven. Wij zijn tevreden gebruikers.

goede service

Als vaste klant kreeg ik korting op mijn aankoop!

très contente

Envoi très rapide, l'appareil est de bonne qualité et le son est très bon. Très bien pensé pour une personne qui n'a plus les capacités d'apprendre à utiliser un nouvel appareil, c'est parfait. Seul bémol : chez moi la radio fonctionnait parfaitement bien mais chez la personne à qui je l'offre la connexion est trop faible... l'utilisation avec la clé USB est cependant suffisante!

• N/A

Geweldige service en goed bereikbaar

Goed bereikbaar bij vragen. Klein probleempje met de afstandsbediening , telefonisch opgelost. Volgende dag gelijk een nieuwe gestuurd. Super vriendelijk, wil ze zeker aanbevelen.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Analoog

Betrouwbaar

De bestelling verliep goed en vlot. Het artikel is prettig in bediening en gebruik

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

De volgende dag in huis. Goed verpakt. Heldere gebruiksaanwijzing. Helaas werkte de afstandsbediening niet goed. Na contact met de leverancier is er een nieuwe afstandsbediening opgestuurd.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Analoog

Wat jammer is bij de basic is dat je wel een herhaling voor de medicijnen kunt aanzetten, maar niet voor de feest- en verjaardagen. Verder hele fijne klok.

Geen duidelijke website

Staat nergens dat je een abonnement moet afsluiten. Tot op heden nog niets kunnen doen met het apparaat. Krijg geen toegangscode binnen. Mijn broer gaat het nu proberen via een nieuw account.

Ik kan er niets mee.

Ik had van de zorg van mijn moeder doorgekregen dat ik deze moest bestellen zodat er herinneringen gesproken kunnen worden voor mijn moeder. Nu schijn je zonder abonnement niets te kunnen. Ik zou niet weten wat we met een abonnement moeten.

Prima geregeld

Aankoopervaring is zoals het moet zijn, alles prima geregeld en tijdig en snel

Mooie duidelijke klok

Mooie duidelijke klok. Gemakkelijk af te lezen

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.