Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral de heldere klok en het gebruiksgemak. Veel respondenten noemen de ondersteuning en snelle levering als pluspunt en bevestigen de waarde voor mensen met geheugenproblemen. Enkele opmerkingen gaan over kleine verbeterpunten in de app en instellingen, maar het algehele sentiment blijft positief. Het product wordt gewaardeerd door familieleden en zorgt voor gemoedsrust.
Jaren geleden hier ook een radio gekocht voor mensen me dementie en ben hier zo tevreden mee dat ik voor de klok/wekker hier ook gekeken en gekocht heb.
Ine
Tegelen
Beste Ine,
Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons van een mooie beoordeling te voorzien.
Henricus
Valkenburg
Beste Henricus,
Bedankt voor uw review.
Team BBrain
Makkelijk te bedienen en in te stellen. Duidelijk scherm. M'n moeder is er erg blij mee
Ria
Haarlem
Beste Ria,
Bedankt voor uw review.
Mooi om te horen dat uw moeder blij is met onze BBrain Basic Digitaal.
Team BBrain
We hebben al een paar jaar ervaring met verschillende famieleden achter de rug. Duidelijke display voor de gebruiker. Keuzemogelijkheden makkelijk in te stellen op afstand middels een duidelijke app. Superfijne en snelle support door Bbrain team.
Cora
Alblasserdam
Beste Cora,
Wat mooi om te horen dat u zo tevreden bent over onze BBrain Family en onze geboden service. We danken u voor uw vriendelijke woorden!
Team BBrain
Die Funktionen überzeugen und es ist eine Hilfe im Alltag. Ich finde die Kombination aus Kaufpreis und Abokosten zu hoch.
Welches Produkt haben Sie gekauft?
BBrain Basic -Analoge Demenz-Uhr
8 April 2026
Michael
Hamburg
De BBrain geeft rust omdat mijn moeder niet langer twijfelt welke dag, dagdeel of welke tijd het is door 1 druk op de knop. De herhaal functie helpt om de boodschap goed te laten doordringen. Mijn moeder staat direct op om de medicatie in te nemen. Heel tevreden!
16 March 2026
Johanna
Amsterdam
Deze klok geeft mijn moeder heel veel duidelijkheid welke dag en tijd het is. Top klok voor mensen met geheugen verlies!
16 March 2026
Astrid
Veldhoven
Mooie duidelijke klok, met veel functies die nu niet nodig zijn, toekomst misschien wel. Alleen prijzig, vandaar 4 sterren.
13 March 2026
J.
Sint Odiliënberg
Zeer snel geleverd n.l de volgende dag al in huis.En de klok is duidelijk,heeft vele functies en opties om aanpassingen naar wens in te stellen.
12 March 2026
Petra
Almere
Vlotte levering
12 March 2026
J.
Kruiningen
Alleen dag en tijd is belangrijk voor mijn moeder. Overige opties zijn niet van toepassing en zijn daarom niet in gebruik.
2 March 2026
Petrie
Tilburg
De BBrain Family is een hele goede oplossing voor ons omdat een stuk van de communicatie wordt opgelost. Mijn vrouw (Pasje Smits) ligt sinds een jaar in een verzorgingstehuis wegens een ernstig herseninfarct met een zware vorm van afasie. Ze kan kan niet praten, lezen en schrijven en dat is de BBrain een mooi oplossing om haar toch spontaan te kunnen bellen en alle afspraken in audio weer te geven.
Pasje Smits
's-Hertogenbosch
Heel tevreden met de aankoop
Sofie
Kapellen
Altijd de juiste tijd, dag, datum, en jaar bij de hand in één oogopslag.
Alie
Rijssen
Ik vindt bbrain een tot uitvinding voor mensen met dementie zo kun je met hun communiceren via beeld een leuke foto's delen En ze op alle manieren helpen herinneren aan dingen die zij misschien vergeten via de bbrain klok Ik ben er echt tevreden mee geweest Dus al met al ga zo door
25 February 2026
Ronald
Pernis
Mijn moeder is uiterst tevreden met de b brain dementie klok. Snelle levering en een super service.
5 February 2026
Eugenie
Herten
De BBrain hebben we eenvoudig kunnen instellen. Het werkt goed als een geheugensteun. Nu met het basis abonnement, mogelijk later uitbreiden als dat nodig wordt. Jammer was dat we blijkbaar een toestel hebben gekregen dat eerder door iemand anders was bekeken. Dat maakte de installatie in eerste instantie onmogelijk. Maar na overleg en een reset naar fabrieksgarantie was dit euvel opgelost. Daarna echt eenvoudig!
5 February 2026
Margo
Culemborg
Vlugge, snelle en goede bezorging.
4 February 2026
Peter
Rotterdam
Heel fijn om via de bbrain korte lijntjes te hebben. Wij zijn er super blij mee
Linda
Dalfsen
Verrassend, ik hoefde niets in te stellen!! Duidelijk display. Klok doet wat hij moet doen.
Margriet
Wezep
Klok is duidelijk en helpt mij in mijn dagelijkse ritme
Erik
Bodegraven
Het product werd via web aangevraagd en is daarna snel, volgens afspraak en stipt op tijd geleverd. Verder zijn wij zeer tevreden met het product!
Johannes
Bosch en Duin/ Zeist
uitstekend voor oudere mensen
29 January 2026
carla
Hellevoetsluis
Schoonmoeder is er blij mee nu vergeet ze dag en tijd niet meer.
29 January 2026
Peter
Elsloo
Grote letters en cijfers in contrast zwart wit heel duidelijk Goed dat het snoer zo lang is. Verdere opties niet geprobeerd
2 December 2025
Marijke
Sint-Kruis
Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers.
De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen.
Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.
Weerhuisweg 4
6226NC Maastricht