Een bedrijf dat hart heeft voor de mens. Wij hadden een oudere versie en deze is gratis omgewisseld naar de nieuwste versie. Mijn moeder heeft erg veel steun aan de dementieklok. Elke dag geeft deze aan wat er deze dag gaat gebeuren. Omdat wij niet meer so veel bij elkaar kunnen en durven te komen ivm het corona virus is het videobellen een uitkomt. Op deze manier kunnen wij elkaar toch zien. Tijdens vakantie's en bijzondere momenten sturen wij foto's. Ik kan iedereen z'n klok aanbevelen.

Mijn vader content, ik content!

Bestelling, levering, installatie, ...alles ging vlotjes

Goed product maar met onvolledige beschrijving.

Hallo medewerker, De BBrain op zich is top! Echter de omschrijving voor de installatie is slecht. Ook wat simpele mogelijkheden zijn niet beschikbaar (zoals bv herhalen om de week) Daarentegen is de hulpdienst per telefoon goed en gezellig, ik heb ze nl. tijdens het installeren zeker 5 of 6 keer moeten bellen. Overall tevreden, Groet Melvyn de Wilde

Prima voorziening

De "connect' versie van de Family G2 werkt prima. Snelle intuïtieve interface, ook de app !

De bestelling is correct en vlas afspraak verlopen. We zijn blij met de klok.

top

De kalenderklok aangeschaft voor mijn zus van 90 jaar die steeds vergeetachtiger word, ze is er heel blij mee de klok is heel duidelijk . de bestelling en bezorging is zeer goed verlopen, nogmaals een sterk aan te bevelen product.

Snelle levering en goede telefonische service

De BBrain D2 werd snel geleverd. Op mijn vragen die ik na installatie via de telefoonservice stelde kreeg ik een goede uitleg en een prettige afhandeling. Nog een tip: Als je de klok voor het eerst wilt opstarten is het handig om alvast de stekker 20 minuten in het stopcontact te steken , zodat de lege accu alvast kan opladen. Daarna de handleiding volgen.

Snelle service bij vragen

Fijn en zorgzaam

Prima functioneel maar mis wat mogelijkheden

Ik vind de beperking tot 70 leestekens per bericht te kort. Hetzelfde geld voor agenda punten die je in wil voeren. Ook mis ik een duidelijk overzicht van de agenda ( weken, maanden). Het zou verder ook mooi zijn als er gereageerd zou kunnen worden op een bericht, wellicht via een spraakfunctie.

Mijn moeder is er erg content mee.

Goed product, snelle service

Een waardevolle aanvulling voor de dagindeling van onze moeder die Alzheimer heeft

We hebben gekozen voor de BBrain kalenderklok vanwege de eenvoudige, maar duidelijke vormgeving en Nederlandse tekst instelling. De klok kan hangen, en alles wat hangt blijft hangen. (alles wat staat wordt door haar versleept en verstopt).

geen klachten hierover....

goede service, goed verpakt alleen mis ik een duidelijke gebruiksaanwijzing. opgezocht op internet kreeg je hier meer info over gebruiksaanwijzing dan wat er gegeven is in verpakking. Maar met zelf uitdokteren kom je er ook. Maar voor de rest is het een ideale klok. Alleen dat de toetsen aan de achterkant zitten is wat onhandig voor het instellen ervan. Heb zelf een Niet-Aangeboren-Hersenletsel maar ben er wel zelf achter gekomen hoe het werkt.....maar fijner als het in de gebruiksaanwijzing staat dan de hele tijd zitten te hannesen. Maar ik beveel het ten zeerste aan !!!

Correcte en snelle levering

Idem

Duidelijke omschrijving op de site. Mooie en duidelijk beeldscherm. En werd snel geleverd en de klok kon zo zonder extra instellingen worden neergezet. Een aanrader voor ieder die een geheugensteuntje voor dag datum en tijd nodig heeft.

snelle levering mooie klok duidelijk beeld

Het is een mooie klok waarmee je de medicijnen op tijd kunt in nemen

Alles in orde

alles in orde zoals het hoort

Top product en zeer goede service.

Zeer goed product geleverd. Communicatie is goed, echter de link om de levering van de bestelling te volgen mag wel iets eerder.

Prima, snelle reaktie bij opstartprobleem apparaat; helaas in Spambox beland

Probleempje met opstarten apparaat, maar wordt aan gewerkt

Basis digitale klok

Perfecte levering en zeer prettige klok. Mijn vader is opgenomen in hospice en had geen benul van datum en tijd. Dit geeft hem houvast, hij is er eeg blij mee.

Ben tevreden

Helpt mij bij mijn planning dagelijkse structuur

Functioneel met enkele tekortkomingen.

Dementie klok familie D Duidelijke klok met veel mogelijkheden. Jammer dat de software niet up to date is. O.a. duur herhaling activiteit bij de andere familie en foto verdwijnt bij familie D na bewerken cq je kunt bij bewerken geen foto toevoegen. Met andere woorden: test eerst de software alvorens deze vrij te geven. Verder zou het mogelijk moeten kunnen zijn om een andee stem te laten horen.

Effectief product, maar heeft een erg goedkope uitstraling

De analoge dementieklok doet precies wat ie moet doen en is dus zeker effectief. Mijn moeder is er heel erg blij mee! De uitvoering van het product valt alleen tegen. De display is anders uitgelijnd als op de website getoond wordt waardoor het goedkoop oogt (te weinig ruimte voor de klok, hij past net niet binnen het frame. Het geheel heeft een hoog plastic gehalte en ziet er erg goedkoop uit. Alleen goedkoop is het product niet! Omdat er weinig alternatieven zijn en het apparaat juist wel precies doet wat je er van wilt is het toch de moeite waard om een dementerende persoon goed te ondersteunen. Maar weet dat het product waarschijnlijk zal tegenvallen qua uitstraling.

Vriendelijke en snelle service

Vader van 91j geniet echt van de klok, de foto's en berichten en de meldingen uit zijn agenda.

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.