snel en adequaat

ik ben tevreden over de snelle afhandeling

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Mooi product maar update is wenselijk

Zeer blij met de “klok”. Doet wat het moet doen, maar heeft veel meer potentie mbt taken, maar ook de “uitvoering” van bestaande functies zou verbetert mogen worden. Oa stemgeluid bij gesproken items.

Erg teleurgesteld

De tablet is moeilijk te bedienen en een abonnement aansluiten is erg lastig. Ik denk dat het veel makkelijker en uitgebreiden kan

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family, BBrain Basic -Sprekende Kalenderklok

Mooi hulpinstrument

Een mooi hulpmiddel voor mijn moeder met beginnende dementie. Afspraken via app (ook op afstand) erin te zetten, foto's delen gaat makkelijk evenals berichten versturen. Ik heb er ook heinneringen instaan om medicijnen in te nemen.

Snelle levering voedingskabel

• Welk product heeft u aangeschaft? N.v.t.

De bestelling en bezorging was geweldig

Ik heb de klok snel ontvangen en geïnstalleerd. Maar het vervelende was dat mijn man geen notie meer heeft van de tijd en omdat het best wel veel licht gaf, stond hij regelmatig midden in de nacht op. Na een paar weken ben ik er mee gestopt en de kamer is nu heel donker en hij staat niet meer zo vroeg op. Ik heb de klok in de doos staan en weet niet of ik hem nog terug kan sturen. Ik heb wel de folie eraf gehaald. Zonde dat hij hier ongebruikt staat. Ik hoef niet het hele bedrag terug maar jullie weten daar misschien wel een oplossing voor. Met vriendelijke groeten. Riet van Hooijdonk

Super handige sprekende kalenderklok

De klok geeft duidelijk de tijd en dag aan. En spreek ook nog een herinnering die je aanzet. Vrij simpele instelling.

Kwaliteit en snelle levering

Jaren geleden hier ook een radio gekocht voor mensen me dementie en ben hier zo tevreden mee dat ik voor de klok/wekker hier ook gekeken en gekocht heb.

Alles volgens afspraak

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Analoog

M'n moeder is er super blij mee, handig om in te stellen

Makkelijk te bedienen en in te stellen. Duidelijk scherm. M'n moeder is er erg blij mee

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

De familie klok is helpend en handig gebruik

We hebben al een paar jaar ervaring met verschillende famieleden achter de rug. Duidelijke display voor de gebruiker. Keuzemogelijkheden makkelijk in te stellen op afstand middels een duidelijke app. Superfijne en snelle support door Bbrain team.

Gut aber mit Abo

Die Funktionen überzeugen und es ist eine Hilfe im Alltag. Ich finde die Kombination aus Kaufpreis und Abokosten zu hoch.

• Welches Produkt haben Sie gekauft? BBrain Basic -Analoge Demenz-Uhr

Weer structuur in de dag

De BBrain geeft rust omdat mijn moeder niet langer twijfelt welke dag, dagdeel of welke tijd het is door 1 druk op de knop. De herhaal functie helpt om de boodschap goed te laten doordringen. Mijn moeder staat direct op om de medicatie in te nemen. Heel tevreden!

Heel blij mee

Deze klok geeft mijn moeder heel veel duidelijkheid welke dag en tijd het is. Top klok voor mensen met geheugen verlies!

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Analoog

Duidelijke weergave van tijd en datum

Mooie duidelijke klok, met veel functies die nu niet nodig zijn, toekomst misschien wel. Alleen prijzig, vandaar 4 sterren.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Prima klok en snel geleverd.

Zeer snel geleverd n.l de volgende dag al in huis.En de klok is duidelijk,heeft vele functies en opties om aanpassingen naar wens in te stellen.

Prima product

Vlotte levering

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Dag en tijd wordt goed aangegeven

Alleen dag en tijd is belangrijk voor mijn moeder. Overige opties zijn niet van toepassing en zijn daarom niet in gebruik.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Een hele goede oplossing voor ons probleem

De BBrain Family is een hele goede oplossing voor ons omdat een stuk van de communicatie wordt opgelost. Mijn vrouw (Pasje Smits) ligt sinds een jaar in een verzorgingstehuis wegens een ernstig herseninfarct met een zware vorm van afasie. Ze kan kan niet praten, lezen en schrijven en dat is de BBrain een mooi oplossing om haar toch spontaan te kunnen bellen en alle afspraken in audio weer te geven.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Heel tevreden met de aankoop

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Wat een mooie uitvinding!

Altijd de juiste tijd, dag, datum, en jaar bij de hand in één oogopslag.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Ik raad het iedereen aan

Ik vindt bbrain een tot uitvinding voor mensen met dementie zo kun je met hun communiceren via beeld een leuke foto's delen En ze op alle manieren helpen herinneren aan dingen die zij misschien vergeten via de bbrain klok Ik ben er echt tevreden mee geweest Dus al met al ga zo door

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Mijn moeder is uiterst tevreden met de b brain dementie klok. Snelle levering en een super service.

Fijne geheugensteun

De BBrain hebben we eenvoudig kunnen instellen. Het werkt goed als een geheugensteun. Nu met het basis abonnement, mogelijk later uitbreiden als dat nodig wordt. Jammer was dat we blijkbaar een toestel hebben gekregen dat eerder door iemand anders was bekeken. Dat maakte de installatie in eerste instantie onmogelijk. Maar na overleg en een reset naar fabrieksgarantie was dit euvel opgelost. Daarna echt eenvoudig!

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Vlugge, snelle en goede bezorging.

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.